• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Lumea mai si lucreaza ca sa-si castige existenta.

anuk said:
Intreaba-ne daca vrem :D:

Vreti?:)))) Eu stiu ca voi ati vrea ,dar va e frica de exorcizare:)))))))))))) Eu de asta nu ma incumet sa ma duc:)))))))))))))

GeoX said:
Lumea mai si lucreaza ca sa-si castige existenta.

Ce e aceea munca? Eu nu cunosc acest termen:)))

Nu stiu in ce cotidian am citit ca Luna sangerie de ieri a adus cutremurul de 7,1 si 6,5 din sud-estul Pacificului . Unii spun ca Luna de sânge marchează sfârşitul lumii si a doua venire pe Pământ a lui Mesia.

anuk said:
Zi...Zau !

Nu zice mai ca-i e frica sa nu se inece:)))

anuk said:
Nu stiu in ce cotidian am citit ca Luna sangerie de ieri a adus cutremurul de 7,1 si 6,5 din sud-estul Pacificului . Unii spun ca Luna de sânge marchează sfârşitul lumii si a doua venire pe Pământ a lui Mesia.

Doamneeeeee...de cate ori s-a sfarsit pamantul pana acum cand a fost aceasta luna sangerie? Ca noi suntem tot vii:)))

Luna sangerie nu are treaba cu cutremurele. Internetul si presa sunt pline si de prostii cu duiumul. In sfarsit, sa fie sanatos cine da crezare la prostiile astea, ca altceva oricum nu are. Cutremurele au cauze tectonice, iar Luna asa-zis colorata...e aiurea.

E pe cer mai GeoX ,nu aiurea:) Restul bazaconiilor legate de influenta ei...bune de legende:)))

Stati, ca nu-i tot, cica urmeaza o serie de sinucuderi,epidemii si alte nenorociri, cel putin asa spune astrologul Mariana Cojocaru .

Daca nu stiati sunt o gramada de superstitii legate de Luna noua :p "In Asia se crede că dacă te uiţi întâmplător în sus şi vezi Luna Plină încadrată exact între crengile unui copac, vin vânturi mari din Est care pot compromite recolta."

Daca veai nevoie de bani, tot ce trebuia să faci este să te plimbi noaptea când e Lună Plină cu o monedă în buzunar, pe care să o răsuceşti între degete ca să se înmulţească!

Nu ca-i tare ? ()

sI asta se vrea melodie de noapte buna:) deci...noapte buna tuturor![video=youtube]

anuk said:
Daca nu stiati sunt o gramada de superstitii legate de Luna noua :p "In Asia se crede că dacă te uiţi întâmplător în sus şi vezi Luna Plină încadrată exact între crengile unui copac, vin vânturi mari din Est care pot compromite recolta."

Daca veai nevoie de bani, tot ce trebuia să faci este să te plimbi noaptea când e Lună Plină cu o monedă în buzunar, pe care să o răsuceşti între degete ca să se înmulţească!

Nu ca-i tare ? ()

Cine vrea sa incerce asta cu plimbatul cand e luna plina ,sa vina la mine si are ditamai campul si are si diferite animale drept companie.E drept ca unele mai urla din cand in cand,iar a doua zi sa-l intreb daca mai vrea sa se imbogateasca :))))

Acu' chiar fug :)))[video=youtube]

vineri62851.jpg

Buna ziua !!! :)

lasa degetica , ca vin eu :D acu cativa ani eram impreua cu un var, cu vaca la pascut ... statea ea la umbra , cat a stat ...dar apoi a inceput sa vina dupa noi .... era in vizorul unui lup @-)@-):|:26::26::26::26:

mai sunt serpi, vulpi , porci mistreti :D

Back