• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Si ai vazut lupul ? :O:O:O:26::26::26::26::10::10:>:)>:)>:)

Prin tranzitivitate, rezulta ca lupul venea dupa Adi. >:)>:)>:):O:O:O:26::26::26::26::devil::devil:>:)>:)>:)

:) nasol , eu credeam ca vaca vrea sa fie mangaiata..... si hop am vazut lupul... macar eu am scapat mai ieftin. Bunicul meu s-a intalnit cu 3 lupi ....

Trimite-ţi numele pe Marte” este denumirea unui program desfăţurat de NASA (Agenţia Spaţială Americană) prin care orice locuitor al planetei Pământ poate să îşi trimita numele în spaţiu, pe microcipuri care vor fi montate pe sateliţi NASA. Si sa nu credeti ca nu s-au inscris destui , sunt deja 283.035 de "doritori" din care 1477 sunt romani.

Si buniciii..... unde locuiesc ? In padure ? Sau era vara si erati la odaie ?

Era vara :p doar am spus ca eram cu vaca la pascut :) bunicul meu cand s-a intalnit era pe camp ..... nu locuiesc in padure :)

Buna ziua! Vad ca din cuminti ati devenit...iubitori de animale:)))

adrian_nicolae said:
Buna ziua !!! :)

lasa degetica , ca vin eu :D acu cativa ani eram impreua cu un var, cu vaca la pascut ... statea ea la umbra , cat a stat ...dar apoi a inceput sa vina dupa noi .... era in vizorul unui lup

mai sunt serpi, vulpi , porci mistreti :D

Pai daca manca vaca tu erai ca si scapat:))) Sa inteleg ca ai abilitati de ...vacar de erai cu vaca la pascut? Acu' stiu eu ce sa zic...sa vii si sa fii mancat de lupi,mistreti ai alte oratanii...pacat de tineretea ta...ca stii cum ar fi? Si mancat si fara bani:)))

Daca mie imi spui Magda,tre' sa pregatesti mielul de Pasti:))) Il vreau netaiat sa il dau la lup in caz de:))))))

Si Magda e pe forum,? Ca eu nu am vazut postarile ei.Poate e anuk...dar nu cred...asa ca pregateste doi miei:))))) Si...intotdeauna ma simt...:)))

Back