• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Pai mai Adi,vorbesti in privat si raspunzi public? Ori vorbesti singur,ceea ce nu e prea bine ,ori simturile tale s-au alterat:)))
Si stai sa vezi cand nu o sa ma simt...sa vezi cand incep sa vorbesc eu public si altul privat ..iese.... ma-sa:)))

adrian_nicolae said:
M-a rugat sa-i raspund in public :) eu stiu ce fac , stai calma si tine-ti simturile in frau

Cu cine vorbesti in privat si raspunzi pe forum ?? Nu prea mai inteleg care cu cine vorbeste :P

Nu mie mi-ai raspuns public dupa o convorbire in privat...asa ca...eu am simturile bune,tu ai ochii buni?:)))))

anuk said:
adrian_nicolae said:
M-a rugat sa-i raspund in public :) eu stiu ce fac , stai calma si tine-ti simturile in frau

Cu cine vorbesti in privat si raspunzi pe forum ?? Nu prea mai inteleg care cu cine vorbeste :P

Lasa-l mai,ca-i moldovean:))))))

Mai Adi...:)))))))))) gata fug ca am treaba si nu vreau sa iti dau replici asa cum ai merita de fapt:)))))

poti sa dai ce replica vrei, oricum nu ma cobor la nivlul diferitelor personaje care cauta balacareala

Noapte buna. Vine week-end-ul. :happy::happy::happy::happy:

Pt unii, week-end-ul nu-i pt odihna, ce ti-e si cu viata asta .

adrian_nicolae said:
poti sa dai ce replica vrei, oricum nu ma cobor la nivlul diferitelor personaje care cauta balacareala

Ia uite Adi ce inseamna cuvantul balacareala
bălăcăreală, bălăcăreli, s. f. 1. vorbă injurioasă / trivială. 2. admonestare verbală violentă.

Deci....ori stai la parter,ori definitia din DEX e gresita:)

BĂLĂCĂREÁLĂ, bălăcăreli, s. f. (Fam.) Ceartă cu proferare de injurii, scandal.

Inlocuieste ce am zis eu si vezi cu ce se nimereste ;)

Eu cred ca stiu exact cum e asta cu...nimeritul...unii nu o nimeresc nici daca le dai lupa:)))

Noapte buna si celor de la etaj si celor de la parter,fiecare la ce nivel il tin picioarele sa urce:)

Si zici ca la scoala se invata cuvantul balacareala? Au modificat astia programa scolara...ce neseriosi....:))))

In alta ordine de idei, ceva ce vroiam sa spun mai demult, dar...ne-am luat cu altele, fiecare are treburile lui, deh: intrucat nu prea ne plac clonele, am decis ca vechile conturi ale celor care au mai fost pe aici cu alte nume sa fie sterse fara drept de apel. Persoanele care vin cu 2 identitati sunt dubioase, oricum. Asa ca se va proceda in consecinta.

Back