Buna ziua! Anuk,eu vreau doar must,pastrama ti-o las tie

O dupa amiaza frumoasa sa aveti.
Explicaţie
De ani şi ani, de când vorbim
Frumoasa limbă românească,
Se pare că la fel simţim
O chestie deja firescă;
Nu este vorba despre furt
Sau că am fi noi într-o rână,
Ci weekendul, pare mai scurt
Ca zilele din săptămână:
Duminica, se duce-n zbor,
Iar sâmbăta zici că n-a fost (!?)
Trec două zile-aşa uşor
Şi restu'... parc-ar fi de post,
Atât de leneşe şi lungi,
De luni de-o iei, de dimineaţă,
Până pe vineri vezi în dungi
Şi nu de azi, de ieri... de-o viaţă,
Că d-aia în limba română,
De la Traian şi Decebal,
Avem cinci zile-n săptămână
În calendar ce-s... la plural!
P. S.
D-aia săptămâna toată
S-o scurtez de nu-s în stare,
O fac fără supărare
În weekend, din lungă, lată!
poezie de Valeriu Cerce
GeoX said:
In alta ordine de idei, ceva ce vroiam sa spun mai demult, dar...ne-am luat cu altele, fiecare are treburile lui, deh: intrucat nu prea ne plac clonele, am decis ca vechile conturi ale celor care au mai fost pe aici cu alte nume sa fie sterse fara drept de apel. Persoanele care vin cu 2 identitati sunt dubioase, oricum. Asa ca se va proceda in consecinta.
GeoX,de cand ma stiu am urat clonele ,pentru ca eu consider ca daca ai ceva de spus ,spune fratioare sub nickul pe care il stie lumea ,ca altfel e dovada de lasitate ,de aceea indiferent in ce forum am activat am fost doar eu indiferent cui i-am placut sau nu,chiar daca stiu eu un loc ,nu cel de fata,pentru ca nu intra in discutie,unde administratia m-a facut clona sub pretextul de a da bine in fata userilor si de scapa de mine.Consider ca daca nu mai vrei un user pe un forum ca nu-ti mai plac literele lui ca ti se par cam strambe,un administrator ar trebui sa aiba demnitatea sa spuna ,uite de asta nu te mai vreau ,nu sa inventeze povesti de luat ochii la useri,dar na,fiecare cu gandirea lui,nu?