• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Da... adevarul e ca si pentru mine e o mare surpriza :) ma bucur ca inca are incredere in mine

Sau poate se foloseste de mine.... cine stie

Si as continua eu zicand : Incurcate-s caile Domnului si multi pacatosi se ratacesc printre ele :P

Eu am spus doar ca exista clone si ca vom sterge conturile celor care si-au creat altele noi, nu conteaza de ce nu le mai folosesc pe cele vechi, imi e indiferent motivul. Nu e nimic rau sa taiem conturile vechi care nu mai sunt folosite, e o practica uzuala in administrarea forumurilor. Cred ca am fost destul de clar...doar n-oi vorbi chineza, nu ?

Dincolo, am avut cazuri de oameni cu bun simt care au cerut ei insisi sa li se stearga conturile vechi, pe care nu mai doreau sa le foloseasca pentru variate motive. Deci nu e chiar nimic nelalocul lui intr-o astfel de practica. Doar daca cineva are ceva de ascuns si nu e sincer, fireste...in rest, e chiar ok si nici o suparare, nu face nimeni caz din faptul ca i s-a eliminat un cont anterior.

Back