• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Urmeaza halep - bouchard :) a fost un meci frumos S. Williams -A. Ivanovic , a castigat williams cu 2-0 la seturi .
Din informatiile de pe internet de azi, bouchard e usor accidentata . De cand a aparut aceasta informatie cota Simonei a inceput sa scada , devenind favorita intalnirii . Acum sa vedem

Se pare ca e adevarat . Bouchard cand intra pe terem schiopata

Am spus de dimoneata ce zic :) si inainte de.meci am spus ceva , daxa.ai fost pe faza :)

adrian_nicolae said:
Urmeaza halep - bouchard :) a fost un meci frumos S. Williams -A. Ivanovic , a castigat williams cu 2-0 la seturi .
Din informatiile de pe internet de azi, bouchard e usor accidentata . De cand a aparut aceasta informatie cota Simonei a inceput sa scada , devenind favorita intalnirii . Acum sa vedem

Se pare ca e adevarat . Bouchard cand intra pe terem schiopata

Aici am spus :)

Am fost pe faza,de aia am intrebat, pt erai sceptic . Important e ca a castigat. :P

Mai discutam dupa meciul cu Serena. 8-x8-x8-x>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Eram sceptic intr-o confrutare cu bouchard apta de joc :) canadianca a gresit mult., se vedea pe fata.ei ca.nu era.in apele ei:) si totusi i-a pus ceva probleme. Daca serena vina apta 100% , cum am vazut-o azi , sa o vedem pe simona :)

Nu sunt sceptic , sunt realist ;) :D

Exact. Cu Serena in forma maxima, sa vedem...8-x>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Miercuri joaca cu Serena, vedem atunci. Cu sarboaica Ivanovici...hm...e asa, e situatie egala acum intre ele, din cate stiu, in ce au jucat anul asta, o victorie de caciula.

La urma urmei nu-i nicio nenorocire daca o bate Serena.

Da, dar daca ar castiga ar fi si mai bine. :p Canadianca nu prea era in forma, a fost clar asta.

Back