• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

anuk said:
Mare miting , mare , la in pas de casa mea cu muzici,, slogane si cireasa de pe tort, Iohannis.
ai ceva cu johanis?voteaza udrea sau dece nu cu lenuta

N-am nimic cu nimeni, spuneam ...asa, ca fapt divers :P

"Spectacolele '' intra la fapt divers, optiunile insa, raman aceleasi .

Buna seara! Ploua,frig ...dar cum ati politizat offtopicul ,ia uitati colea:)

Discurs pentru alegatori

Citit de sus in jos, e discursul pentru alegatori.
Citit de jos in sus, este ceea ce gandesc ei cu adevarat

In partidul nostru politic, ne respectam promisiunile
Doar imbecilii pot crede ca
Noi nu vom lupta impotriva coruptiei
Pentru ca un lucru e sigur pentru noi:
Cinstea si transparenta sunt fundamentale pentru atingerea idealurilor noastre

Vom demonstra ca e o mare prostie sa crezi ca
Mafia va contina sa faca parte din guvern ca in trecut
Va asiguram, fara umbra de indoiala, ca
Dreptatea sociala va fi scopul principal al mandatului nostru
Cu toate acestea, exista inca oameni prosti care isi imagineaza ca

Guvernarea sa fie posibila in continuare
Cu aceleasi vechi smecherii politice
Cand ne asumam puterea, facem totul pentru ca
Sa se termine cu situatiile privilegiate si cu traficul de influenta
Nu suportam in nici un fel ideea ca
Poporul va flamanzi

Ne vom indeplini misiunea chiar daca
Rezervele economice vor fi complet epuizate
Vom exersa puterea pana ce
Veti intelege ca incepand de acum
Noi suntem partidul xxxxx, noua politica.
http://fun.regielive.ro/bancuri/pol...ntiale-au-impartit-romania-in-doua-24145.html

adrian_nicolae said:
degetica , imi pare rau ca te dezamagesc dar atunci abia invatasem sa merg =)))) =))) =)))) =)))) de vot nu cred ca poate fi vorba =)))

vrei sa pari glumeata dar nu prea iti iese :))

Adi, chiar nu am vrut sa fiu glumeata,dar vad ca mi-a iesit:)))

adrian_nicolae said:
degetica , imi pare rau ca te dezamagesc dar atunci abia invatasem sa merg =)))) =))) =)))) =)))) de vot nu cred ca poate fi vorba =)))

vrei sa pari glumeata dar nu prea iti iese :))

anuk said:
Adi, dmitind ca vina apratine celor care au voatat in 99 , desi stiu ca nu-i asa, tu,care-le esti alta generatie,destupat la mine, neindoctrinat, asa cum te crezi, de ce ai voatat aiurea? Imi amintesc discutiile de pe chat cand incercam sa te conving ca greseti :D: , iti amintesti ? Te asigur in cunostinta de cauza ca si in 99 multi au avut alte optiuni decat ce a iesit ,asa sa stii....

acum nu mai ai ce sa votezi :)

Adi, chiar nu am glumit,dar vad ca mi-a iesit:)

Adi, chiar nu am glumit,dar vad ca mi-a iesit:) Am vrut sa iti raspund cu citat ,dar iar am sters ceva si nu a mers...ca sa vezio ca si calculatorul e glumest chiar daca nu vrea:)))

Buna seara. Nu ponta, in orice caz, e o rusine nationala idiotul asta. Si da, am o optiune, nu foarte entuziasta, dar il voi vota pe cel pe care il cred mai putin rau ca boul ala de ponta.

Degetico, mai tii minte ce ti-a spus Gogu ? Ai omis ceva cand ai citat. Incearca din nou .

Trist ca nu avem o clasa politica autentica si de aici .....confuzia ,neincrederea.....

Exista totusi si oameni care au lasat ceva in urma, institutii functionale care isi fac treaba, in materie de justitie si anticoruptie. Dar Romania nu e pregatita pentru a alege astfel de oameni, asa ca o sa votez un candidat care sa nu fie totusi ca nemernicul ala de tonta cretin-ponta. Nu mai stau sa astept un ideal, poate peste 100 de ani, dar pana atunci tot trebuie sa votez pe cineva, macar sa stiu ca nu e boul ala de tonta.

Nu merg pe acest principiu fatalist. Spuneam ca nu sunt entuziasmat de omul asta, dar prefer sa fiu pragmatic, asa sa stau cu ochii in soare sa voteze pentru mine amatorii de mititei si bere, nu e o treaba.

Uitasem sa va intreb,ati aflat de atacul armat din Parlamentul Canadei ?

Back