• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Azi halep joaca cu ivanovic :) daca ivanovic castiga , halep si ivanovic se califica in semifinale , serena pleaca acasa :)

Ce faciHalep ??!!! De la 5-2 , ai ajuns la 5-6 ?????

Ivanovic conduce cu 1-0 la seturi

Mi se pare incredibil !!!! In setul 2 de la 4-1 pentru simona , e 4-3

1-1la seturi

Oricum e calificata , joaxa maine cu radwanska

In meciul asta se vede.adevarata valoare a ei :) sa vedem maine ce face :)

Cand te chinui cu o jucatoare pe care serena a batut-o in 2 seturi , si tu ai batut-o in 2 seturi pe serena .... te uiti la acest meci si te gandesti daca meciul contre serenei nu a fost accident :)

2-1 pentru ivanovic :)

Ei nod in papura :) s-a vazut foarte clar , daca era atat de valoroasa o batea in 2 seturi , ca sa nu se oboseasca , ca maine are semifinalele . Sunt curios ce face maine cu radwanska

Buna seara. Cand spuneam ca astept constanta din partea Simonei, am fost acuzat ca sunt anti-roman si ca nu respect valorile romanesti, ca nu sunt mandru de a fi roman si alte gargarisme din astea total gaunoase. Resping din nou astfel de acuzatii veninoase, cu sorgintea in fesenismul anului 1990. Q.E.D. A avea pretentii nu inseamna ca fi anti-roman sau lipsa de respect fata de valorile romaneasti,bla-bla-bla. Cine face astfel de aluzii la adresa mea se plaseaza in gasca fesenismului anului 1990, in care cei banuiti de a fi simpatizanti ai lui Coposu erau aratati cu degetul ca anti-romani, ba chiar acuzati ca nu au mancat salam cu soia. Desi sa fie clar: nu accept nici o forma de insinuare de acest fel. Punct.

Faptul ca eu si cu Adi avem pretentii la evolutii mai constante ale Simonei nu inseamna lipsa de romanism si alte chestii din astea. Cine considera asta imi aduce aminte de gospodinele feseniste din 1990 care urlau isteric MOARTE STUDENTILOR, MOARTE INTELECTUALILOR si alte asemenea orori. Eu ca bucurestean stiu cel mai bine ce a fost atunci, si nu accept aluzii veninoase de genul ala la adresa noastra.

Desi Simona a fost invinsa astazi, ceea ce arata ca eu si Adi am avut dreptate. Si totusi, pretentiile noastre nu au nici in clin, nici in maneca cu asa-zisul antiromanism si lipsa de respect, bla-bla-bla. Ma deranjeaza astfel de insinuari avand in vedere ca stiu care era atmosfera fesenista a anilor '90, mai ales in Bucuresti.
Nu, faptul ca suntem rezervati nu e o dovada ca nu ne bucuram si ca nu o respectam pe Simona, ci doar a faptului ca e normal sa ai pretentii de la cineva de la care ai asteptari. Daca nu era asa, pai nici nu conta. Asta e rostul observatiilor pe care le-am facut, si nu faptul ca as fi antiroman. Cine face vreo astfel de aluzie se afla intr-o eroare profunda.

Gei, ma faci sa ma simt prost, nu te-am /v-am acuzat de nimic , eu vad altfel lucrurile,, ii doresc Simonei cat mai multe victorii dar nu ma supar , nu o critic cand pierde, asa-i in viata si in sport. Si Nastase si Tiriac au avut suisuri si coborasuri . Destul de dura asocierea cu mineriadele.

Altcineva a facut niste aluzii, sugerand ca prin asteptarile enuntate de fapt as fi doar un cusurgiu care nu e mandru de Simona. Adi stie bine ce am postat in status pe facebook, asa ca e nu e nimic indecent in atitudinea mea. Tocmai pentru ca o apreciez pe Simona am astfel de asteptari. Pentru ca altfel nu imi pasa si ziceam fie ce-o fi. Si era mai bine ?

Ce prost era vazuta Halep daca pierdea cu 2-0 !!! Ivanovic s-a pierdut pe la mijloc setului 2, si halep a reusit sa castige setul 2 . Sa revina adversarul de la 5-2, si te bate , mai ales ca ivanovic era cotata sub Halep la castigarea turneului :) acum vedem maine ce face cu radwanska ,de la 13:00 pe digi sport2:)

Ia vedeti voi acilea :P ce zi ce Hagi /

"Este cel mai mare idol în momentul de față, ne-a făcut pe toți să fim mândri de ea, este un model, o învingătoare, bravo ei, a muncit. Știam că ea va fi tot mai bună de la o zi la alta, a jucat mult anul trecut, a fost puțin obosită, anul viitor va fi și mai bună, capătă experiență, va fi mai rezistentă la toate competițiile. Este una dintre sportivele importante ale României și își câștigă respectul. Eu o felicit de fiecare dată, mereu îi dau un mesaj după meciuri, a devenit o obișnuință. Dar având în vedere maniera în care a reușit să o bată pe numărul 1 mondial nu mai are rost să ne îndoim de calitățile ei", a declarat Hagi.

Ca sa fiu contra iar :) dar nr1 mondial a batut-o pe ivanovic cu 2-0 :p :)nu prea are importanta ce zice hagi , de cand are echipa aia de fotbal numai tampenii face

(),corect ,Hagi nu -i la noi in forum :P cum sa conteze ce crede el, conteaza ca spui tu ()

In sport conteaza si forma de moment, fireste. Chiar si cel mai bun poate avea clacari. Insa ceea ce am spus eu despre Serena nu a fost ca sa o minimalizez pe Simona, Doamne-fereste, dar chiar si voci competente pe plan mondial in materie de sport au facut remarci de genul asta, in special in ultimele luni. Deci nu e marota mea ca sa o denigrez pe Simona. Ei comedie. Vreau de la Simona un rezultat bun cu Sharapova.

Back