• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ei, are timp sa se pregateasca pana atunci. Cu conditia sa nu lase jos stacheta. Si nu o spun cu rautate, nu imi place dar se pare ca trebuie sa repet de fiecare data treaba asta, pentru a nu se mai interpreta in alt fel.

Noapte buna si linistita !! Dati drumul la caldura, se anunta o noapte friguroasa rau .

Sta si ma uit la meci :p serena williams - Caroline Wozniacki .... 1-1 la seturi , 5-5 in setul 3.... Nu stiu daca Caroline e mai buna sau nu ca Simona, dar Serena joaca peste ce a fost in grupe :)

Tie break :)

Serena in finala

Mai nu stiu ce sa zic... dimineata cota simonei era in scadere, acum creste cel mai probabil o sa avem un meci in 3 seturi

Calculatorul s-a reparat, a fost arsa sursa de alimentare, a trebuit sa cumpar un noua, voi posta azi si maine, de luni ma internez la Bucuresti, la control, a trecut un an de la operatie!

Bine ai revenit !! Bafta pt luni, cu siguranta o sa fie bine.

In Bucuresti ninge viscolit cu fulgi mari. Avem o configuratie sinoptica tipica de iarna, un mic cuplaj intre anticiclonul rus de la nord-est cu o formatiune depresionara de origine mediteraneana. In aceste conditii, se produce in transport de aer rece dinspre Campia Rusa peste zonele noastre extracarpatice, la care se adauga perturbatia frontala asociata ciclonului mediteranean. Oricum, prima rabufnire a iernii nu va fi ceva nemaipomenit din punct de vedere al ninsorilor, s-a mai intamplat si altadata, uneori chiar la mijloc de octombrie.

Nu uitati, in noaptea asta , ora 4.00 va deveni ora 3.00, trecem la ora de iarna.

Simona Halep le-a transmis un mesaj emotionant romanilor care o sustin din tribune la Turneul Campioanelor.

Jucatoarea cu cea mai numeroasa si galagioasa galerie din Singapore a declarat ca nu are cuvinte pentru a le multumi romanilor care sunt alaturi de ea la fiecare partida.

"Fanii m-au ajutat mult, au fost alaturi de mine si in Sofia, anul trecut. Vreau sa le multumesc, nu am cuvinte sa exprim ce inseamna suportul lor pentru mine. La finala de duminica vor fi alaturi din nou de mine si ma vor sustine, e fantastic. Dar toti cei de aici sunt alaturi de mine, ma simt foarte bine in Singapore si abia astept sa ies din nou pe teren", a spus Simona.

Noapte buna. Dormim cu o ora mai mult, nu e deloc rau asta.

Back