• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Stiu Adi. Oricum, imi mentin parerea ca Simona trebuie sa confirme pe termen lung. Cine ma eticheteaza in stilul fesenisumului anilor '90 pentru asta seamna cu gospodinele istericoide care apladau hoardele de mineri indemnandu-i sa ii omoare pe studenti. La vremea aia, am considerat ca becatele alea batrane erau sterpe si nu au putut face copii, altfel nu puteam gasi explicatii pentru atitudinea lor.

Si eu imi mentin aceeasi parere :) halep anul asta a ajuns prin finala..... Serena a castigat u.s open la 18 ani :)

Sa castige un mare turneu, gen Wimbledon sau Roland Garros. Astea sunt pretentiile de la ea. Dar pentru asta trebuie sa munceasca si sa aiba evolutii constant bune, pe termen mai lung.

Nu se poate asa ceva ....:D: " Mai multe persoane au amenințat autoritățile din Cehia că vor răspândi virusul Ebola pe teritoriul țării dacă nu vor primi un milion de euro, în moneda virtuală bitcoin, potrivit unui anunț făcut astăzi de poliția cehă"

Să-l votăm pe Victor Ponta ?

Victor Ponta, om politic
E de-o rasă mai aleasă.
Şi se vede de departe,
Că-i deştept, cu multă rasă.

Se mânderşte că-i român,
Bun creştin care nu minte.
Doar cu aste calităţi,
Vrea să fie preşedinte.

PSD-iştii bogătaşi ,
L-au făcut şi prim-ministru,
Le va fi pe viitor,