• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cahhh. Mai bine imi tai mana decat sa votez javra asta. Stiu ca politicienii mint, dar asta e de-a dreptul jenant, minte la niste chestii atat de evidente ca atunci zici: ori e handicapat si nu se poate controla, ori ne considera pe toti sclerozati si oligofreni.

Am crezut ca vorbesti de udrea :)) macovei mi-a atras atentia pentru primul tur .... acum sa vedem , pana duminica aleg varianra finala

Nu lenuta, care oricum e un fel de ponta de gen feminin. De preferat o preferam pe Monica Macovei, chiar si numai pentru ca o detesta cam toti politicienii, fie de asa-zisa stanga, fie de asa-zisa dreapta. Dar din pacate nu suntem in conditii ideale.

La controlul anual, in urma operatiei, tote analizele au iesit bune!

O veste f buna, bravo! si-n continuare ...la fel >D<

Ne ducem naibii ... se pare ca iohannis are sanse foarte mari sa iasa ... bravo ma , il votati pe asta , ca sa nu iasa ponta....Ati mai facut prostia asta prin 2000, cand ati votat iliescu ca sa nu iasa vadim ... Se pare ca istoria se repeta

Intr-un tur II intre ponta si johanis, sigur ca il votez pe johanis, pentru ca ponta e cel mai mare nemernic. Nu ca johanis ar fi usa de biserica, dar nu vreau sa il vad pe ponta presedinte. Daca lumea se lasa prostita, nu ai ce-i face. Simpatia mea mai mare era, si este de fapt, pentru Monica Macovei, din multe motive. Din pacate, lumea in tara asta inca nu e pregatita sa voteze o femeie ca presedinte, si ma refer aici la o personalitate care chiar s-a dovedit serioasa si a lasat ceva in urma, nu cealalta, blonda care, de altfel, a facut afaceri la greu cu gasca lui ponta.

Back