• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Geox sa nu zica lumea ca ne-am vorbit inainte , dar Macovei este si obtiunea pe pwntru turul 1 . Votezi Macovei , esti impotriva coruptiei ! Sa nu uitam ca ea e "mama" actualului DNA!

Imi amintesc ca si eu l-am votat pe Iliescu cand era in confruntarea cu Vadim,n-am avut alta solutie, am ales raul mai mic, asa ca.....ramane de vazut ce-o sa fie.

Dintre toti, in Monica Macovei am cea mai mare incredere. Din pacate, lumea se lasa manipulata si e chiar orbita, indoctrinata prin manipulare.

Pe iohannis il voteaza ca e cinstit , si a facut treaba buna in Sibiu :) in campania asta a fost praf, s-a aliat cu pdl .... nu stiu ce vede lumea la iohannis ... :) aaaaaa.... stiu ce vede .... ca e neamt ...

Deschideti pt un minut video () N-ati auzit un asemenea sforait ()

La treaba. Altfel vin sa va bantui, bu-hu-huuu..>:)>:)>:)8-x8-x8-x8-x:devil::devil::devil::devil::scaryghost::scaryghost::scaryghost::scaryghost:

Sa fii matale sanatos, altii sunt satui de treaba deja..... :P

Da, simt si cred ca aceste alegeri sunt decisive pentru viitorul nostru in aceasta tara :) si cred ca o sa fie o prezenta mare la vot :)

Noapte buna. Tragem hablu' :p Cine nu e gata, il iau cu lopata si il mananc cu...:p

Back