• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Eu am un motiv suplimentar, pentru ca dincolo de hotiile parlamentarilor, detest si impostura academica si universitara, pe care o consider chiar mai grava. Si se stie cine sunt cei care, cel putin pe fata, promoveaza asta. Sa ajungem o natie de prosti care intra la facultate fara bac si care ies cu diplome fabricate, dar care nu stiu sa faca nimic ? Nu vreau asta, si daca pot sa votez impotriva acestei situatii, o voi face. Atat doar.

alegeri70f55.jpg

Buna dimineata :D Mi-am facut datoria , am votat .... si sper ca romanii sa nu voteze ca gasca lui Blaga sa ajunga iar la putere

daca acel personaj si-a permis sa faca misto de profesori " ghinion" , nu as vrea sa-mi imaginez de ce e in stare

E vorba de simbolul suprem al imposturii academice. Si un mincinos cum respira, il repudiez total pentru ca e un pericol major pe termen lung. Sigur, am si calea de a pleca definitiv din aceasta tara, care nu ma mai reprezinta daca impostorul, in loc sa fie sanctionat cum merita, mai e si ales. Am unde sa ma duc, slava-Domnului, nu mai am de ce sa stau aici.

Nu stiu de ce cred ca o sa asistem la o victorie rasunatoare a lul Ponta :D:

Daca.castiga din primul tur ma scuteste sa votez in turul 2 contra lui iohannis. Eu am impresia ca iohannis castiga azi alegerile, findca multi il voteaza ca e neamt

20,77% prezenta la vot....... WOOW!!! Hai la vot lume !!!!! Macar 70% sa iesim

In noua zeelanda s-au inchis sectiile de votare . IOHANNIS 66 voturi
Monica Macovei 28 voturi
Elena Udrea 13 voturi
Victor Ponta 7 voturi

http://www.stiripesurse.ro/prima-sectie-de-votare-inchisa-iohannis-castiga-detasat-surse_937766.html

De aici am luat

Se pare ca romanii din afara tarii fac coada pt a vota , banuiesc ca nu cu Ponra....

Daca romanii fac coada ca sa o voteze.pe Udrea , cred ca pot sa ma apuc sa fac bagajul sa plec din tara

unui Exit Poll realizat de ACL, datele de la ora 13:00 arata in felul urmator:
Victor Ponta – 39%
Klaus Iohannis – 30%
Monica Macovei – 8%
Calin Popescu Tariceanu – 5%
Elena Udrea – 4%

47% din cei care au votat sunt pensonarii de 60+. Eu ma apuc sa-mi fac bagajul, ca iar ne-au f***t viitorul. Si tineretul e vai de capul lui , o tara plina de cocalari si pitipoance

Monica Macovei se pare ca e surpriza alegerilor :D la 17:45 avea 9% , cela mai probabil ajunge la 10% !!!
La aceeasi ora Ponta 38,1 %
iohannis 31%
Pe 3 Macovei 9%
Kelemen Hunor 5%
Tariceanu si Udrea ambii cate 3%

In Bucuresti tineretul s-a mobilizat ,, si nu ma iau dupa ce se spune la tv ci din surse credibile.,rude, amici....

Am votat pentru justitie, pentru DNA, pentru ANI si celelalte institutii care deranjeaza putorile alea de baroni locali, alde mazare, javreta de nicusor constantinescu, duicu si alte specimene din astea jegoase.

anuk said:
In Bucuresti tineretul s-a mobilizat ,, si nu ma iau dupa ce se spune la tv ci din surse credibile.,rude, amici....
si si ce spun?

Spun ca voteaza pt schimbare atat ei cat si amicii sau colegii, si nu acum pe seara , ci la ora pranzului. N-au votat nici Ponta nici Iohanis , constienti fiind ca sansele..... sunt destul de mici.

Back