• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

BUNA LUNA!!!!

Buna ziuaaaaaa , o duminica frumoasa sa aveti !!!

Luna - Alessandro Safina (Italian version):

Nu e periculos, oamenii au dreptul sa protesteze si e bine ca o fac. Sigur ca televiziunile aservite pontomacului ii prezinta ca fiind legionari si mai stiu eu ce, exact ca fesenistii anului 1990. E periculos, de fapt, pentru imaginea externa a borfasului ponta si a acolitilor lui nenorociti. Insa javreta ponta nu reprezinta pe toata lumea, ci doar pe manipulatii amatori de peschesuri.

Am trecut si eu azi prin Piata Universitatii, in afara de protestatarii anti-mafie si anti-Ponta, au aparut ca din senin si cativa bosorogi pro-Ponta care au inceput sa urle Moarte DNA-ului si sa racneasca la tineri ca sunt platiti pe dolari de catre Macovei si veneticii straini de neam si tara sa destabilizeze biata noastra tarisoara. Sigur ca de la bosorogii aia nu aveam pretentii, spuneau si ei ce li s-a dictat la partid. Insa nu am de fapt vreo alta intelegere fata de ei. Fraudele din cazul Microsoft, de exemplu, s-au facut si din banii care ii puteau ajuta la medicamente, pensii, etc. Deci nu merita nici o intelegere prostovanii si manipulatii aia fara dinti. Le doresc un colaps financiar major sa se invete minte prostii. A, si le mai doresc prostalailor indobitociti si spalati pe creier de Latrina 3 si Suina Tv...un hutza dragut de 5,8-6,2 grade, sa le sara inima si sa dea ochii peste cap de groaza. O sa rad de ei de o sa ma stric.

Ceea ce e cel mai enervant e ca propaga iar fesenismele anului 1990, si mai ales acela ca multi le iau in seamna, ca si cum li s-ar fi sters din memorie tot ce s-a intamplat din 1990 incoace, toate ororile cu mineriadele, NOI MUNCIM-NU GANDIM, MOARTE INTELECTUALILOR si alte asemenea; si pe fondul acestor orori, coruptia infloritoare, capusarea economiei etc.

Si e inceputul .... eu sper sa nu escaladeze situatia si sa se amane alegerile :) Apropo , azi eram la cumparaturi si vine o persoana mai colorara, si ma intreaba daca vreau o plasa :))) i-am zis nu , si cand colo .... plasele erau de la psd :)))

Evident ca nu am luat plasa :)))

Cei de la ACL mi se par mai bine organizati .Monta e prea sigur ca sigur ca o sa castige alegerile :)))

Pentru mine, e o mare oroare reluarea fesenismelor din 1990. Si, de fapt, nu cine o face, ci faptul ca prinde la oameni. Despre "Moarte DNA-ului", sloganul batraneilor PSD-isti...e jenant. Pensionarii respectivi nu au nici un fel de scuza, in aceste conditii.

Pai normal , ca mosnegaraia aia ne-au distrus viitorul , si vor sa continue sa ni-l distruga !!

Ca vor pensii mai mari si medicamente mai ieftine, nu contest, e ok. Dar cand babetele si mosnegii fara dinti incep cu Morte DNA-ului, ei, asta nu mai accept. Inseamna ca merita toate relele posibile, nu au scuze.

Lasa ca vine inghetul si vine doamna cu coasa =))) pensii mari de ce ? Ei ne alunga din tara , si mai vor pensii mari ? Ete fleosc :) sa zica.mersi , ca eu candd ajung la pensie nu cred ca mai apuc sa primesc pensie :))

La faza cu "Moarte DNA-ului" chiar ca e vina lor. Sa le fie de bine, cu banii sparliti de fostii ministri in cazul Microsoft, li se puteau asigura mai multe medicamente mai ieftine si mai bune.

Back