• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ar trebui sa intre si DNA-aul mai viguros peste toata popimea asta nesimtita, mai ales printre membrii clanului mafiot numit sfant sinod al BOR. Mai tineti minte cum se opuneau popii aia nenorociti controlului si declararii averilor ? Stim noi de ce. Au cam multe pe constiinta...d-alea lumesti, popii aia. Coruptie cat cuprinde si la popime. Si deh, astia ar fi trebuit sa fie exemple morale pentru enoriasi. Dar asa invata popa ca e bine, sa furi, sa minti...prin propria atitudine.

Ce face popimea nationala in Bucuresti ? Catedrala Mantuirii Neamului..,.un moft penibil al escrocilor de la BOR. O megalomanie...ei, am eu o presimtire ca mareata lor Catedrala...pre multi o sa mantuiasca si dansa...de boala aia care se cheama viata...atunci cand va veni un cutremur de tipul celui de la 1802. Au vruit mantuirea neamului, or sa aiba mantuire, si inca ce mai mantuire. >:)>:)>:)8-x8-x:devil::devil::devil::devil: Pentru cine nu stie, porcaria asta pe care au vrut-o nenorocitii de la BOR se construieste exact intr-o zona in apropierea careia la 1802 s-au intamplat niste lucruri in Bucuresti...niste fenomene la nivelul solului in zona aia. Niste fenomene care, sigur, au fost induse de marele cutremur dar si de natura solului. Si ce vor ierarhii BOR ? Sa mantuiasca poporul, da ? 8-x8-x

BVN= BABA VRANCEA!!!!

E timpul sa intervina , si poate lumea cu frica de Doamne -.Doamne nu o sa tina cont de ce zic preotii :)

Adica sa voteze cu ponta :)

Vedeti, dincolo de optiunile politice pro sau contra cuiva, eu sunt extrem de furios ca un impostor academic e pe cale sa fie votat. Numai eu stiu cat am muncit la teza mea, sa fie ceva serios, pe bune, in partea documentara am pus citarile la miime, as zice, mi-am evidentiat clar contributiile stiintifice personale...si la ce mi-a folosit scrupulozitatea ? Tot un amarat de cercetator stiintific sunt, in timp ce unul care a plagiat la greu e apreciat de popor. Furtul intelectual tot furt se cheama. Pentru mine e revoltator lucrul asta. Dar deh, cred ca trebuie sa ma resemnez cu...hotia la romani; e o carte draguta a unui scriitor timisoarean, se cheama HOTIA LA ROMANI, autor M. Ghilezan. Mi-am sacrificat si sanatatea, cand aveam 7 lucruri de facut intr-o perioada foarte inghesuita, in primavara lui 2012 m-am si imbolnavit. Si la ce mi-au folosit toate sacrificiile ? Poporul iubeste un impostor. Sa fie sanatos si sa dea in gropi mai departe.

Geo daca.pleci inaintea.mea sa-mi cauti si mie acolo unde mergi , ca si eu vreau aa ma car de aici . Nu mai are rost sa stai aici ... aici e doar acasa , si atat...

Ce amuzanta e aceasta dezbatere =)))) o comedie mai buna nu puteam gasi :))) :))) cei 70% din romani sunt fericiti de alegerea lor ? :)))) acum sunt nevoit sa aleg raul cel mai mic , asta e .... la fiecare alegeri trebuie sa alegem raul cel mai mic

Noapte buna si vise placute, serpi si balauri! :p >:)>:):devil::devil: Sa nu va dati hutza la noapte. >:)

ceaiddf8c.jpg

Aseara pe realitatea am vazut o comedie tare buna .... partea proasta e ca unul din ei o sa fie presedintele nostru :) cum sa spui ca posta e institutie publica =))))) =))))

Prin Hotarârea nr.371 din luna iulie 1998, Guvernul României a dispus transformarea R.A. Poşta Română în societate comercială, cu denumirea Compania Naţională "Poşta Română" S.A. Prin aceeaşi hotărâre, a fost stabilit "Actul constitutiv" al C.N. Poşta Română S.A. (anexa la H.G. nr.371/1998).

Poșta este o instituție publică prin intermediul căreia se poate livra la o destinație națională (internă) sau internațională, scrisori, documente scrise (de obicei inchise în plicuri), pachete și sume de bani. Poșta asigură primirea, transportul și distribuirea corespunzătoare a trimiterilor.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Poștă

Vezi in link-ul de mai jos Institutiile publice :P
http://www.institutii-publice.ro/

Da, e institutie publica, de aia te trateaza ca pe ultimul shit. :24::24::24::22::22::16::16::6::6::6::ass::ass:

Mai nou, domnii si doamnele postasi/postase distribuie hartii igienice prin care pensionarii sunt avertizati ca Johanis le va fura pensiile. Evident, totul pe bani publici. As pune taurii pe ei sa ii ia in coarne...:devil::devil::devil::devil::devil:>:)>:)>:)

Daca sunt puse la posta ,trebuie sa le duca,nu ? Daca sunt pliante ...se schimba situatia.

Eu am luat din hotararea de guvern . Pe wikipedia se scriu si multe prostii :)

Si ce am pus , e scrisa si pe site-ul postei , la "despre noi"

C.N. Poşta Română S.A este o societate comercială pe acţiuni. Actionarii C.N. Posta Romana S.A. sunt Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (75 %) si Fondul Proprietatea (25 %

Ce ziceti ,reuseste cineva sa gasesca un ac in carul cu fan in mai putin de doua zile ?

Back