• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Se spune ca in noaptea dasta , in ajun de Sfantul Andrei, granița dintre lumea celor vii și cea a spiritelor este foarte subtire, iar vrajitoarele, strigoii, vârcolacii și moroii umbla liberi pe pamant. Faceti cruce la usi si ferestre cu usturoi sa le opriti intrareain casa :P Din cate stiu este este noapte lupilor care in acesta napte isi vad coada ()

Bu hu huuu >:)>:)>:):devil::devil::devil::scaryghost::scaryghost::scaryghost::scaryghost: Aveti grija sa nu dansati cu patul! :p

sf.andreicc1b8.jpg

Buna dimineata! A venit iarna cu adevarat .E ger,dar atat de frumos afara. O cafeluta fierbinte pentru voi ,asa...de iarna:)
http://4.bp.blogspot.com/-KT18KiOW6bY/UOepIn7CgeI/AAAAAAAAX7A/6SvbDGnFHMM/s1600/00tJ05qtEql.jpg

anuk said:
Se spune ca in noaptea dasta , in ajun de Sfantul Andrei, granița dintre lumea celor vii și cea a spiritelor este foarte subtire, iar vrajitoarele, strigoii, vârcolacii și moroii umbla liberi pe pamant. Faceti cruce la usi si ferestre cu usturoi sa le opriti intrareain casa :P Din cate stiu este este noapte lupilor care in acesta napte isi vad coada ()

Mai anuk,poate si-or si mananca-o si lupii si lupoaicele ,ca poate asa se curata de spirite rele:))))

GeoX said:
Noapte buna. Spun si aici: daca mai misca ceva, va rog sa incercati sa nu va pierdeti cumpatul, doar am tot spus ca in perioada 2013-2015 Vrancea e mai predispusa la cutremure de 5,5+, asta e situatia, nu pot impiedica fenomenele.

GeoX ,nu's de ce ,dar eu cand misca ceva imi cam pierd cumpatul:)))

Mai azi e ziua lui Adi,nu? La multi ani ,Adi!
[video=youtube]

Numele de Adrian nu este un derivat al numelui Andrei ,el e Nicolae, acusica e ziua lui .

Noapte buna. Aveti grija cu patul sau cu lampa. :p >:)

Buna dimineata.
La multi ani romani! Din pacate, avem vesti proaste de peste Prut. Dar nu avem ce le face, daca vor inca 50 de ani de jug rusesc, sa le fie de bine, dragoste cu sila nu se poate.

Sa stea cu Rusia :) sa li se anuleze la toti care si-au depus pentru cetatenia romana .... si sa mearga la rusi :) Republica Moldova nu vrea cu Romania si Nato.... vrea cu Rusia .... deci sa le respectam dorinta :)

N-ar fi corect si nici nu ar avea sens, de ce sa le anuleze ? Si la ei ca si la noi sunt parerei impartite .

Pai ei vor acte romanesti ca sa poata merge in U.E. Ii doare-n cot de Romania , deci si pe mine ma dore-n cot de ei :) sa mearga in Rusia , China sau Coreea de Nord la munca

Pe antena3 se spune ca voturile sunt favorabile partidelor PROeuropene... daca e asa imi retrag ce am spus

adrian_nicolae said:
Pai ei vor acte romanesti ca sa poata merge in U.E. Ii doare-n cot de Romania , deci si pe mine ma dore-n cot de ei :) sa mearga in Rusia , China sau Coreea de Nord la munca

Pe antena3 se spune ca voturile sunt favorabile partidelor PROeuropene... daca e asa imi retrag ce am spus

Din cate imi amintesc eu......pe altii i-a durut cand noua ne era greu si ne sustineau sa avem dreptul sa circulam . Ce bine ca nu esti om politic ()

Back