• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

duminicad25dd.jpg

Vad ca unii invoca pretinsele limite ale libertatii de exprimare, ca vezi-Doamne caricaturistii aia au meritat ce au patit, ca nu trebuia sa faca nu stiu ce, bla-bla-bla. Vax. Eu daca ma deranjeaza un vecin, oricum ar face-o, nu ma duc sa ii dau foc la casa, totusi, sau sa ii omor rudele. Punct. Cat priveste libertatea de exprimare, cand Antena 3 il prezinta pe judecatorul Cristi Danilet ca fiind pedofil, invocand o poza in care apare cu fiica lui la un local, asta ce mai e ma rog frumos ? Atunci se invoca stilul de pamflet si ca nu e nimic rau, nu trebuie ingradita libertatea de exprimare. Atunci nu e afectata demnitatea unui om ? Aud ? Cand despre ziarista Andreea Pora (basista, fireste, decretata asa in numele libertatii de exprimare, prin urmare demna de a fi insultata si porcaita) se spune clar ca "suge" nu stiu ce, i se face o caricatura cu un carnat un gura si se spune ca suge...asa (tot la Latrina 3, de catre personajul mugur ciuvica), trebuie acceptat ca e pamflet, libertate de exprimare si bla-bla-bla. Imi pare rau, dar nu impartasesc tezele superficiale ale unora cum ca aia care au murit au cautat-o cu lumanarea, ca evident mortul de e de vina, ca de obicei (mai exact victimele), fiindca nu s-au autocenzurat. Extremismul religios nu are nici o justificare, islamistii fanatici intotdeauna vor gasi ceva, un pretext, ca sa omoare "necredinciosii". Daca nu aia, e ailalta, bla-bla-bla. Nenorocita aia de parvenita, asa-zisa invatatoare cristiana anghel, senatoare PC, are tupeul sa gaseasca scuze criminalilor alora. Tanti aia e oricum o parvenita. In numele libertatii de exprimare, declar si eu ca madam cristiana anghel, parvenita nerusinata, are o fata de harpie urata ca noaptea, ca arata ca un spectru si ca e o hoata ordinara.

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ucisi. Iar celor care cauta circumstante atenuante, nu le doresc sa vina cineva sa le dea cu parul in cap pentru orice motiv.
Despre religie, se vede ca e un pretext pentru crime si multe altele. Diferitele religii au bubele lor. Catolicii au avut inchizitia, islamistii au inclinatii evidente pentru crime lase, nici ortodocsii nu sunt mai breji, afaceristi de duzina, clici habotnice care invoca superstitii cretine (cica RFID si cipurile biometrice sunt uneltele satanei, ca asa declara niste maimute ortodoxe in sutana). BOR SRL s-a facut de ras cand l-a pupat in posterior pe PUIE MONTA Victor Ponta, popii BOR s-au comportat exact ca niste prostituate. Nici pana acum BOR nu si-a cerut public scuze pentru crima oribila de la Tanacu, unde un calugar ortodox dement a omorat o fata nevinovata. Mai multa umilinta astept de la voi, bre indivizilor de la BOR. Ati vazut ca maimutele in sutana fac scandal la scoaterea obligativitatii religiei in scoli. Adica maimutele ortodoxe vor sa ne sperie copilasii tot timpul cu arsul in iad daca nu fac aia si aia, si vor sa fie si obligatorie treaba asta. Mama ce as mai intra eu cu forta in popimea BOR. BOR de la borfasi.

Sportivii israelieni rapiti si ucisi la Olimpiada de la Munchen din 1972 ce vina aveau ? Erau evrei, fireste, deci meritau ucisi. Dar pasagerii avionului aruncat in aer de catre teroristii islamisti libieni in 1988 in Scotia ce vina aveau ? Doar ca erau cetateni ai unor state ale caror guverne, sigur, erau iudeo-masonice, imperialiste occidentale. Vina lor e ca nu au iesit contra guvernelor iudeo-masonice, bla-bla-bla.
Nu. Nu se admit nici un fel de circumstante justificative de genul "asta e, erau de vina ca...", bla-bla-bla.

In moscheile din Franta, Danemarca, Olanda, Anglia si alte tari europene diversi imami predica cu indemnuri de "moarte necredinciosilor, Allah e mare"! >:)>:)>:)8-x:devil::devil::devil:...bine-mersi, in numele mult-invocatei libertati de exprimare, care, sigur, nu trebuie ingradita. Propovaduirea indemnurilor la ura, fanatism religios etc., trebuie acceptata, pentru ca au si imamii aia dreptul sa se exprime liber. Dar satira, caricatura, ironia, da, trebuie interzise, ca asa vor islamistii. Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Iata deci un alt motiv pentru care nu impartasesc deloc teza blamarii acelor ziaristi. Cata vreme, din motive cel putin bizare, se accepta predicile libere ale imamilor respectivi, atunci...CIOKU' MIC. Sigur, aici e vina mare a autoritatilor din tarile respective, da, e clar. In numele asa-zisei corectitudini politice, se accepta orice.

Sunt tare curioasa in ce conditii se va desfasura MARSUL DE SOLIDARITATE. Sper sa fie in linistat si pace .

Nu cred ca se intampla nimic :) s-a ajuns prea departe, am vazut azi o stire ca in Nigeria au fost omorati copii dintr-o scoala :) Si imi este teama ca ce s-a intamplat in Franta e doar inceputul..... trebuie sa se intervina in forta, gata asa.nu se mai poate !

Mai vrei un 2 (doi) ? Ai mai luat unul acum cateva zile...Te mananca, vad eu...>:):devil:

Back