• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Da, crustal in zona FOCSANI-RAMNICU SARAT. Este un alt epicentru fata de cele din noiembrie-decembrie 2014. E o activitate crustala in Vrancea.

De ce aveam eu impresia ca Vrancea da doar cutremure de adancime ?!?

NU este nimic nou. La 1 martie 1894 crustal de 5,5-5,9 grade. Au mai fost si vor mai fi. La 21 februarie 1983, 27 aprilie 1986 si 1 septembrie 1991 cutremure crustale de 4,6-5,1 grade la RAMNICU SARAT. NIMIC NOU. La 30 aprilie 2004 cutremur de 4,1 in zona FOCSANI-RAMNICU SARAT la 16 km adancime. Pe 6 decembrie 2009 cutremur de 4,3 in zona RAMNICU SARAT.

Eu am spus de n ori pe aici ca Vrancea da si cutremure crustale, dar mult mai mici decat cele adanci. Deci unde e surpriza ? In special in zonele extracarpatice apar astfel de seisme. Nimic nou.

Chiar nu inteleg de ce va tot declarati surprinsi cand vedeti cutremure crustale in Vrancea? Sunt si din astea, au fost si acum 50 de ani, si acum 100 de ani, asta e. Nu va mai luati dupa presa, care strica. Nu dau 2 bani pe presa, televizuiuni, ziare, maimute handicapate de la A3 care au "desteptaciunea" sa traduca se spune dnul Radulian. NU DAU 2 BANI PE CE APARE IN PRESA IN MATERIE DE CUTREMURE. Dispret total, sila si dezgust.

pentru alea de la stiri un cutremur de 4 , e cutremur puternic..... Sunt vai de capul lor , nici nu iau in considerare ce spun alea la tv :)

Maimutele handicapate de la A3 sunt oricum penibile. Mananca toata ziua o materie din aia de culoare maronie si cu miros specific.

La RTV apare faza cu 3,9 cutremur PUTERNIC in Vrancea. Eu nu imi iau informatiile despre cutremure din presa, fie ea tiparita, audio-vizuala sau online. E ultimul loc sa caut informatii despre cutremure.

images757e4.jpg

Back