Mistocar? Eu l-as numi altfel
Unii se cred smecheri,cu toate ca mie nu mi-e clar cam care sunt ,,calitatile,, unui smecher...unii ameninta ,dar uita ca amenintarile sunt cu doua taisuri,unii vor sa fie respectati,dar din pacate se incadreaza in genul de oameni ca cei care ma sunau,etc...Mai ,toti avem defecte si calitati ,dar cand unii vor sa faca din defecte calitati...deja ma ia cu greata.In sfarsit,atata vreme cat doar vor sa se arate ,,smecheri,, si nu au alta ocupatie decat sa faca misto de oameni,cred ca ii putem incadra la ,,boli psihice
,dar in momentul in care depasesc aceasta linie...exista lege.nu?)
Ce sa spun ...unul din cei care ma tot sunau a avut curiozitatea sa ma urmareasca vreo cateva seri cand ieseam de la munca...As minti sa spun ca nu m-am speriat ,una ca avea in jur de 1,90.doi ca mergeam pe niste stradute singura,dar pana la urma refuzandu-i mereu ofertele s-a lecuit si m-a lasat in pace
Acu' sa inteleg ca tu ai dat curs invitatiei ,te-ai intalnit cu el si i-ai facut freza? Sau l-ai machiat nitel?
))Sau doar i-ai raspuns la tel cu cuvinte pe care doar romanul le foloseste?
))

Ce sa spun ...unul din cei care ma tot sunau a avut curiozitatea sa ma urmareasca vreo cateva seri cand ieseam de la munca...As minti sa spun ca nu m-am speriat ,una ca avea in jur de 1,90.doi ca mergeam pe niste stradute singura,dar pana la urma refuzandu-i mereu ofertele s-a lecuit si m-a lasat in pace

Acu' sa inteleg ca tu ai dat curs invitatiei ,te-ai intalnit cu el si i-ai facut freza? Sau l-ai machiat nitel?