• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Tine de constiinta si sufletul fiecaruia, plus un sistem bolnav, ca sa nu spun de bugetul alocat.

Chestia cu bugetul alocat nu justifica hartuirea sexuala si nici nesimtirea ordinara a batranului escroc vasile astarastoaie...

Eu ma refeream strict la "serviciile " pe care nu le primeste un om bolnav si o spun in cunostinta de cauza, vazut cu ochii mei. Sa stea un om la urgenta 14 ore ,de la ora 21, adus in carut cu salvarea , pana la ora 11 am ? ? Inadmisibil. Asta n-are de-a face cu ministru, nici macar cu managerul.

Si astfel de cazuri sunt multe in tara asta ,anuk.Nu cred ca au legatura neaparat cu politica sau cu conducerea,nici macar cu trambitata lipsa de personal,ci cred eu mai mult tine de atitudinea fiecarui cadru medical in parte. Cand ma duceam cu mama pe la oncologie,era acolo un medic,e si acum,care avea o atitudine revoltatoare la adresa pacientilor,atitudine pe care o are si acum.Pentru ca am avut ,,tupeul,, sa-i spun verde in fata ce gandesc a facut in asa fel incat nu mi-a mai eliberat reteta de morfina,morfina fara de care mama agoniza,iar eu a trebuit sa o cumpar pt ca mi-a dat reteta dar cu plata si m-a costat ceva bani.Cam asa e la noi. Citeam pe undeva pe net un comentariu gen...daca stai cu NOI in aceeasi camera,trebuie sa te supui regulilor noastre ca noi dictam.Adica un fel de asa iti trebuie...si as adauga eu ca e corect ce spunea respectiva...daca intri in tarata te mananca porcii.Din punctul meu de vedere trei meserii n-ar trebui sa fie facute fara daruire.Medic preot si profesor.Daca le faci motivat doar de castigul financiar(chiar daca si tu esti om si traiesti dupa aceleasi reguli umane) mai bine nu te apuca de asa ceva.Apuca-te de suruburi,de geamuri,veioze,trenuri,haine ,cu toate ca si in aceste meserii trebuie sa fii responsabil,dar cele trei implica mai mult decat responsabilitate,ori din ce in ce vedem cum adevarata valoare a acestor meserii ...dispare. Sunt si oameni care totusi isi fac meseria asa cum ar trebui,dar devin din ce in ce mai putini.

E suficient cat m-am,,amarat,, .Mai bine pun o melodie,doua..:)
[video=youtube]

[video=youtube]

Vise placute: serpi si balauri! :p >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil:

Cititi si va cruciti :D: Au dreptate parintii sa nu fie de acord cu predarea religiei in scoli .Nu mi-am imaginat ca este posibil asa ceva.

Pai de asta ziceam ca in multe cazuri se sperie copilasii. Asta fiindca asa vor niste maimute BOR purtatoare de sutana si clientela lor. Se invoca UE ca cica si in tarile europene religia e obligatorie. Da, dar nu asa ca in cazul a ceea ce fac negustorii nenorociti de la BOR. Maimutele astea merita fugarite si croite peste sutane. Sa le fie rusine.

Problema este la cei care aproba manuale cu un continut eronat si neadecvat

Plus ca obliga copiii sa cumpere prostioare bisericesti. Negot in toata regula. Doar inalta popime BOR e plina de negutatori. S-au vandut pe arginti si pontomacului in campania electorala. Din pacate pentru ei, au dat gres, popimea BOR si-a indreptat gresit tinta rugaciunilor, fiindca nu i-a folosit nimic celui dorit de BORfasii in sutana.

E drept ca "Pestele de la cap se impute " dar vina in ce mai mare masura e in ograda ministerului invatamantului Nu Bor face programele si nici nu are puterea de a aproba manualele care-s pline de prostii la mai multe discipline,nu doar la religie.

Da, dar cine tine orele de religie si obliga copilasii sa cumpere prostii bisericesti ?

Back