• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Romanii la biserica ? Niste javre turbate, asta sunt, trag de tine din toate partile ca niste animale. Ditamai becatele batrane, bosoroage fara dinti si indobitocite. Sa faca si ciocul mic toate gaitele ultrabisericoase, ca sunt neamuri proaste de fapt, cu toata sfanta lor biserica cu tot. Nu dau 2 bani pe biserica lor penibila, daca sunt neamuri proaste si trag de tine. Una e sa te rogi in liniste, cu bun simt, alta e caracterul romanului obisnuit, de dobitoc inapoiat.
Si mai vor sa bage pe gat, cu forta, religia la copilasi. Asta e promovarea inapoierii, a indobitocirii si a sectantismului fanatic. In plus, remarc ca popimea BOR, in nerusinarea ei sfidatoare, nu vrea sa fie controlata de ANI si DNA. Popii nerusinati de la BOR sunt mai presus de lege. Dispret total fata de asa-zisa sfanta biserica BOR, de fapt fata de popimea obraznica, vanduta pe arginti, corupta pana in maduva oaselor si care promoveaza inapoierea si incultura. De aia trag cu dintii pentru religia in scoli. Sa imi oblige mie copilul sa faca religie, ca intru cu bata in maimutele ortodoxe cu sutana. BOR nu si-a cerut public scuze pentru crima oribila de la Tanacu. Nici nu asteptam, de altfel, de la adunatura asta de BORfasi.
Ce am vazut in dimineata asta...m-am ingrozit. Asta e practica la BOR!!! Cica sunt crestini, credinciosi, oameni "cu frica de Dumnezeu". Pai bine ma, asta va invata sfanta voastra biserica ortodoxa ? Noile generatii trebuie indobitocite cu religia inca de la varste fragede ?? Rusine.
Sa faca ciocul mic aia care vor si care sustin obligativitatea religiei in scoli. Mars, pitecantropilor care va pretindeti "crestini". Exista deja o decizie a CCR in privinta asta. Asa ca asta e, terminati balciul.

Am vazut in dimineata asta, in toata splendoarea lui, rezultatele propagandei jegoase a BOR, si inca intr-o biserica mica de cartier, de Florii. Q.E.D.

Recent, inalti ierarhi ai BOR au sarit in apararea lui Vanghelie, care tocmai fusese ridicat de mascati; au invocat faptul ca ar fi facut bine pentru bisericile din sectorul 5 si ca, nu-i asa, e un grav abuz si o blasfemie la adresa fiintei spirituale a maretului popor roman. Rusinicaaaa, rusinicaaaa...

Back