• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

In ce tara traim?!? O femeie a fost incatusata si bagata cu forta in masina ploitiei pt a traversat prin loc nepermis si nu s-a legitimat.

Foarte bine :) asa sa faca cu toti :) daca dadea o masina peste ea , apareau rudele si-l linsau pe sofer :)

Nici chiar asa,,da , merita pedepsita, dar asa cum prevede legea, amenda.

Idolul de rang inalt al bosorogilor fara dinti nu demisioneaza. Nici nu ma mira. Javra asta Ordinara nu pleaca pe cale pasnica. Hm, ce mai idoli au si bosorogii: ponta, mazare, alte ipochimene din astea. Cand mazare a fost arestat, au si sarit niste cotoroante stirbe din Constanta sa faca miting de prostest. Abia astept sa scap de tara asta. Si de poporul asta de retardati. Le doresc si cate un huta maricel, sa le sara inimioarele babetelor si mosnegilor. Ce o sa mai rad cand o sa urle de groaza babele si mosii la primul cutremur. O sa rad de o sa ma stric, o sa ma tavalsesc pe jos. Sa sara pe geam babele si mosii. Sa vina mai repede cutremurul ala de 6-7 grade, uite asa. Abia astept sa rad de babetele proaste si de mosii redusi. Pentru prostime sunt necesare socuri din toate punctele de vedere.

Sper ca Romania sa fie data afara din UE si NATO, romanasii sa nu mai circule liber in Europa...evident dupa ce plec eu din cocina asta numita tara. Cine mai vrea vacante, pai frate duceti-va prin Siberia asa, acolo e de voi. Nenorocitul asta ne arunca in aer doar ca sa iti tina el posteriorul lipit de un scaun. Abia astept devalorizarea accelerata a monedei si sa vad cu plang fanii plagiatorului, babele si mosii.

M-am saturat de o tara condusa de impostori jegosi, cel mai mare dintre ei fiind plagiatorul imputit ponta. M-am saturat de un popor de prostalai, suntem totusi in 2015 si romanasii sunt la fel de redusi ca in 1990. Nu mai e admisibil si scuzabil. In alte tari s-a iesit in strada pe scara larga pentru motive mult mai benigne.

pai normal ...cum sa demisioneze..... cat timp lumea se uita la ghita tv , care un cutremur de 3,4 e puternic...si la antena 3 e aici ..ce asteptari sa avem :) scarba maxima.... daca nu ma insel facturile sunt calculate pe baza cursului valutar .... sa vezi distractie in iulie ca factura la gaz creste cu 10% + devalorizarea leului ...

ce ma mai tine in tara , luna asta termina definitiv.... acum prioritar pentru mine e sa plec , m-am saturat ....

Imi doresc si un cutremur de 6,0-7,0 grade asa, sa le sara asa-zisele inimi la toti prostalaii si tontomacii care il idolatrizeaza pe cel mai mare impostor din Europa. In Germania, ministrul aparararii, prins cu plagiatul, a demisionat din functie si i s-a si retras titlul. Vreau o tara ca afara, mai bine zis ca in vest, cu mai bune si mai rele, oricum, dar nu ca in est. Daca bosorogii fara dinti vor in est, sa se duca ei la Moscova...

acum incepe manipularea .... pana in noiembrie base era de vina ...acum e de vina dna , sri ...asa orbi ma ?!

spalatii pe creier nu vad ca nu avem locuri de munca cat de cat.... doar mall-uri si supermaketuri ..... salar cat mai mic ...

ai sa vezi distractie cand o ajunge euro la vre 4,7-4,8 .... :) nu m-ar mira sa ajunga chiar la 5 lei ...

Unele lucruri nu mai sunt deloc admisibile in anul de gratie 2015, fata de 1990-1992, de exemplu. Nu atat hotii jegosi ca ponta, mazare, constantinescu sau dragnea sunt primii vinovati, ci tantalaii care ii voteaza cu entuziasm prostesc. Intr-o tara normala, impostorul ponta era demult zburat, fie de buna-voie, fie fortat prin actiuni de strada. Dar se pare ca amorfii au nevoie de niste socuri majore, din toate punctele de vedere. Ce o sa mai rad, o sa ma distrez si o sa ma tavalesc pe jos de jelaniile prostovanilor.
Da, cel mai mult ma deranjeaza impostura academica, chiar mai mult decat nesimtirea jegurilor de parlamentari. Si simbolul grotesc al imposturii academice poarta numele de victor viorel ponta.

cand o sa ajunga euro pe la 4,8 :) sa nu ajunga si pe la 5 lei :) atunci o sa vezi distractie maxima :)

O sa rad cu lacrimi de mosnegi si de babete, suportul electoral al borfasului ponta. Sa vina si un huta de 6,5-6,8 grade asa, sa se sperie rau prostalaii. Vine ea luna august sau perioada octombrie-noiembrie. >:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::happy::happy::happy:

Dupa alegerile prezidentiale facea pe fecioara neprihanita si inmuiase ciocul, nu altceva. Acum i-a revenit tupeul si chiar mai abitir. Cred ca e cea mai nesimtita japita care poate exista in tara asta. Dar e un produs tipic al poporului roman, atata poate neamul asta sa dea, ce sa ii faci; e un produs reprezentativ pentru adunatura de amorfi si de gloabe.

Back