• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Conflicte de interese majore la gasca asta de jeguri: ponta, sova, cazanciuc, nitu. Adunatura de mafioti mai rai ca sicilienii...

victor viorel ponta e complet bolnav. Il plagiaza pana si pe ceausescu sfinte sisoie!!!! 8-x8-x8-x8-x N-am pomenit asa ceva. De fapt marele pionier sau soim al patriei care ii pupa mana lui ceausescu, acest impostor nerusinat a ajuns cea mai mare rusine a acestei tari. O japita turbata, si el si la fel ca el sunt acolitii lui, cei de langa el. Frauda intelectuala de amploare, escrocherie in afacerea Sova, numai una si una. Nu ma mira ca posteriorul tontomacului s-a lipit de scaun.

Noapte buna !! si... nu va enervati,o sa faceti riduri :P iar politicieni.....o sa-si vada linistiti de "indeletnicirile " lor .....

Buna dimineata.

In curand se implinesc si 25 de ani de la mineriada organizata de aceeasi grupare care se afla si azi la putere. >:)>:)>:)>:)

Tara de borfasi ordinari. Popor de hoti. Si se mai mira unii ca ne vorbesc de rau nu stiu cine, ca vai draga ce se denigreaza bietul popor roman. Cioku' mic.

Asa, si sa vina mai repede cutremurul ala de 6,5-6,8 grade, sa se scape fiziologic babetele si mosnegii si sa pot rade de ei cu lacrimi. >:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil:
Am zis eu, romanasii batuti in cap au nevoie de niste socuri dure.

Azi dimineata am avut ceva treaba prin oras si am mers cu autobuzul... un nene pensionar era contrariat ca lumea vrea demisia lui Ponta.... si ca iohannis vrea sa-l aduca pe ungur (MRU) sa conduca ei 2... pana aici speculatii ieftine.... si incepe mosul ala se explice despre dublarea alocatiilor... la care cineva din autobuz il contreaza ..." da , de la 42 la 84..." .... la care mosu , nu conteaza , au fost dublate ? ... am ramas stupefiat... evident ca se bucura ca acum e la pensie...

Dupa cum spuneam, abia astept sa vina cutremurul, sa se sperie toti astia, toti prostalaii...vreau sa ii vad tremurand de groaza, o sa ma prapadesc de ras. >:)>:)>:)>:)

La sedinta PSD s-a cerut demiterea Laurei Codruta Kovesi sau/si desfiintarea DNA. Dementa la maxima la aceasta adunatura de javre.

Na ca se arata si cutremurele. Hutele vin taman in climatele cele mai tensionate, e culmea. In 1990 la 10 zile dupa alegerile sinistre din Duminica Orbului, in 2004 inainte de campania electorala cu rezultate surprinzatoare, sa vedem ce mai e acum. Cine stie, poate am gura aurita si voi rade pana la sfarsitul anului.

Vin la Bucuresti si bem o bere daca ai gura aurita :D :D

Totusi luna asta o dam de gard :) nu de alta dar nu vreau sa ratez , ca plec din tara iulie-august :)

Puschea, ne-puschea, dar Vrancea are niste obiceiuri mai dragute in lunile august si octombrie-noiembrie. Astept cu mare nerabdare aceste luni. >:)>:)>:)

Back