• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

In 3 zile am avut următoarele evenimente:
1. Premierul e acuzat de Dna de fapte penale
2. Ministrul justiției amenință cu dosare penale dacă iesim în stradă.
3. Ministrul transporturilor jignește jumătate din populația țării.
În ce țară trăim?
Afară cu Ponta și guvernul lui.

Un comentariu de pe facebook

baiatul lui Rus primeste masina de zeci de mii de euro , da hotel de ziua lui.... ca altii merg in strainatate sa le asigure un trai mai bun , sunt insurati cu niste curve care le-au facut niste golani :)

Cine poate ....oase roade cine nu....nici carme macra :P Ai vazut tu sa umbli cu miere si sa nu te lingi pe deste ?

Noapte buna. Atentie la patut si la lampa. :p Usurel, usurel, asa...:p :p

Aveti probleme cu intenetul? La mine.. cand vrea se deschude cate un link, cand nu vrea,,, nu vrea

Un astfel de popor este irecuperabil si oricum nu merita nimic bun. De aia ma voi bucura cand va veni cutremurul de 6-7 grade asa si ma voi bucura de toate relelele care afecteaza turma asta. Daca prostimea o sa sara pe geam de la etajul 9, cu atat mai bine.

victor viorel tonta si dan sova sunt creaturi reprezentative pentru turma asta care isi zice popor roman. Cum e poporul, asa si conducatorul. >:) Turma formata, in general, din specimene cu capacitati limitate, de la care nu se poate avea pretentii.

Abia astept sa vina mai repede octombrie-noiembrie. >:)>:)>:)>:):happy::happy::happy::devil::devil::devil::devil::devil::devil::happy::happy::happy: Sa am si eu de ce/de cine rade !

Marius Ghilezan-HOTIA LA ROMANI

O carte foarte interesanta a unui scriitor timisorean care pune bine punctul pe i. Hotia este o trasatura ancestrala a poporului roman, care se regaseste in peste 80% dintre membrii acestei turme. E normal ca cei mai multi dintre membrii turmei sa aprecieze hotii, deci sa voteze specimene precum sova, de vreme ce ei insisi sunt hoti. Mai sunt si unii fraieri, dar fleti de-a binelea, care mai cred ca ar merge si pe cale cinstita treaba aici...
Voi reciti cartea mentionata, e plina de un spirit acid dar si amuzant.

Nu sunt de acord cu ideea ca " Un astfel de popor este irecuperabil si oricum nu merita nimic bun " Buba este la clasa politica ,corupta ,clasa lpoitica care de fapt nu prea exista, bietul popor,plateste pt greselilile altora.

Back