• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Bai frate, cata nesimtire !!!! Solomon Wigler, consilier personal al primarului Capitalei, dupa ce a recunoscut ca a primit suma de 204.000 euro,CONSIDERA ca era o "atenție".

Sper ca ati observat postarile in avans, de luni ma internez la Bucuresti trei zile pentru controlul periodic.
Insa am observat ca in doi ani am fost internat de atatea ori si nu zic sa fi venit cineva la spital, dar macar un telefon sa fi dat ca sprijin moral.
Sa nu spuneti ce nu-mi stiti numarul de telefon mobil sau nu-l puteti afla!

Old DG said:
Sper ca ati observat postarile in avans, de luni ma internez la Bucuresti trei zile pentru controlul periodic.
Insa am observat ca in doi ani am fost internat de atatea ori si nu zic sa fi venit cineva la spital, dar macar un telefon sa fi dat ca sprijin moral.

Asta cu sprijinul fizic sau moral provenit de la oamenii cunoscuti in virtual....E mai usor sa interactionezi in acest mediu la nivel superficial, doar ca o proiectie a omului din spatele monitorului.Suntem iluzii virtuale si rareori depasim acest stadiu.Cat despre faptul ca te-ar suna cineva din acest mediu...pai ar trebui sa ai o comunicare ceva mai mare ca sa ajungi la acest stadiu,iar eu chiar daca as vrea sa iti aflu nr de telefon,ma indoiesc ca as reusi,asa ca nu-mi ramane decat sa iti doresc sanatate multa,fie ca toate rezultatele sa fie foarte bune,Dumnezeu sa te ajute si nu numai pe tine,dar si pe sotia ta ,ca pana la urma ea e cel mai puternic sprijin si sa te ,,vad,, in virtual acelasi ca si pana acum.Pupici!

Tuturor va doresc o duminica frumoasa !

Old DG said:

Doamne ajuta ! Te asteptam cu vesti bune >D<

Frumos si usor subiectul la bacalaureatul de anul acesta la romana .

Back