• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Nu cred in disperarea asta. In Afganistan talibanii au fost alungati de la putere, din cate stiu. Cat priveste sirienii, ei si l-au votat pe Assad cu 99%, deci nu au dreptul sa se planga. Acolo, e drept, nu ar putea protesta si nu ar putea bloca trenuri, cum fac in Europa, pentru ca, cica, sunt "disperati".

Si inca ceva. Maimutele alea musulmane nu intra, deocamdata, in Romania pentru ca Romania nu e inca in zona Schengen, deci trebuie controale. De ce nu vor sa le fie controlata identitatea, oare ? >:)>:)>:)>:)>:)

Hai Romania! A inceput meciul.
Noapte buna. Aveti grija la patut si la lampa. :p :3::3::3:

Europa, ÎN PERICOL | Cinci terorişti ai Statului Islamic capturaţi de autorităţile bulgare

luptatori-isis.jpg

Autoritatile bulgare au retinut cinci tineri musulmani cu varste cuprinse intre 20 si 24 de ani in timp ce incercau sa treaca granita dinspre Macedonia in zona localitatii Ghiuesevo. In momentul capturarii acestia au incercat sa-i mituiasca cu dolari pe politistii de frontiera bulgari. Pe telefoanele lor au fost gasite o serie de inregistrari video care contineau decapitari si rugaciuni specifice jihadistilor. Ancheta a fost preluata de catre serviciul bulgar de informatii (DANS) si este in curs de derulare, informeaza Nova TV, citata de flux24.ro In luna februarie a acestui an, serviciul turc de informatii a avertizat politia turca printr-un memoriu intern asupra faptului ca aproximativ 3.000 de jihadisti instruiti urmeaza sa patrunda in Turcia din Siria si Irak, avand destinatia finala Europa de Vest.

http://www.nasul.tv/europa-in-peric...de-autoritatile-bulgare/#sthash.92TUegW2.dpuf

in conditiile in care , politistii nu au primit mita ..... :) eu zic sa lasam mila asta deoparte , si sa ne gandim la siguranta noastra :) un video interesant :

Eu nu am nici o mila pentru maimutele musulmane. >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil: Pentru ca nici ele nu au mila de noi, doar teroristul din trenul Paris-Amsterdam nu vroia sa le cante de leagan la pasageri. 8-x8-x8-x
Adica, vin niste nepoftiti la mine in casa, incep sa tropaie, sa faca scandal si sa imi sparga geamurile, si tot eu, gazda, sunt de vina, mai mult decat atat, trebuie sa ii si accept ? Nu.

de exemplu , am veri in Germania , si au spus ca vor sa-i aduca si le ofera locuri de munca si cazare . In Italia , au 30 euro pe zi , si cazare asigurata .... de tineretul din Europa nu ne este mila ca nu au locuri de munca , si nu-si pot intemeia familii ...

Pai nu, noi europenii trebuie sa fscem cioku' mic, maimutele musulmane trebuie sa se simta bine. Eventual sa ne si islamizeze si sa urlam toata ziua Allah e mare! >:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::devil::ghorus::ghorus::ghorus::ghorus::ghorus:

Nu-l simpatizez ...dar are dreptate Dragnea :)

sdQqObPRb7yY8y6zGjJrQadiZuWs3HjwO-qlO5ZtXf5IKISdRt43JPurHDgGhasVHsCoUlU=s85

Am fost în gara Keleti şi am vorbit cu imigranţii. Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuţie, statul român zice cu senitătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu.
Mi s-a părut ciudat că marea majoritate sunt bărbați tineri și foarte bine organizati, și că atunci când camere de filmat, prezente în număr uriaş la gara Keleti, sunt îndreptate către unii dintre imigranţi, aceştia îşi ascund feţele.
Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar sunt şi alţii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajungă în Germania.
L-am invitat marți, la ședința Coaliției, pe Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, pentru a prezenta un raport privind cotele de imigranți și dacă instituțiile statului pot să facă față acestora.
Vreau să ne spună dacă suntem pregătiţi sau nu, câţi vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm.

Buna dimineata.
Da, deci de ce nu vor maimutele alea turbate sa li se controleze identitatile ? Ce au de ascuns ? Si de ce musai in Germania si Austria ?
Niste tunuri cu apa, jeturi puternice la presiune ridicata, ii potoleau pe toti.

Dragule te inseli, din materialul pe tu l-ai postat, reiese clar ca NU refugiatii sunt dusmanii numarul unu ,ei reprezinta doar arma,carnea de tun , amarati alungtai din propria tara pt a destabiliza alte tari. Aaaa, ca printre ei sunt si membri ISIS,e alta mancare de peste, oarecum de la sine inteles in actualul context.

anuk said:
Dragule te inseli, din materialul pe tu l-ai postat, reiese clar ca NU refugiatii sunt dusmanii numarul unu ,ei reprezinta doar arma,carnea de tun , amarati alungtai din propria tara pt a destabiliza alte tari. Aaaa, ca printre ei sunt si membri ISIS,e alta mancare de peste, oarecum de la sine inteles in actualul context.

Pai eu cred ca asta e motivul principal a ceea ce se intampla .... timpul o sa raspunda la toate intrebarile :)- e

Back