• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Germanii cam regreta ca i'au mancat limba sa spuna ca vor 800000 de refugiati :)) hahahahhaha ... angela a cam dat-o in bara :)

800.000 de araboi, fiecare cu cate un kalasnikov intr-o mana si o bomba in cealalta ? >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Corneliu Vadim Tudor
POEM INEDIT
ULTIMA CAFEA

Hai, Moarte, să bem o cafea
Ţi-o fac cu caimac, aromată
Mai leapădă-ţi coasa cea grea
Şi mantia asta ciudată.

Te rog să iei loc în fotoliu
Nu mă supără dacă fumezi
După cine eşti, Moarte, în doliu?
De ce tot suspini şi oftezi?

E foarte fierbinte cafeaua
Nu te grăbi, că te frigi
Mai lasă-mi pe cer, încă, steaua
Dacă eu am să mor, ce cîştigi?

Ai venit să mă iei în persoană
Prea mare onoare îmi faci
Din toată specia asta umană
Numai pe mine mă placi?

Hai să-ţi ghicesc în cafea
E bine să ştii ce te-aşteaptă
O cumpănă grea vei avea
Dar tu te descurci, eşti deşteaptă.

Eşti tot timpul în criză de bani
Aici, te asemeni cu mine
De ce să fim noi duşmani?
Eu te-nţeleg cel mai bine.

Lumea te aplaudă de departe
În zvon de corridă, olé!
Fii bună şi-ntoarce-te, Moarte
Să văd: după tine ce e?

Acum eşti captivă la mine
Am vrut să-ţi arăt, draga mea
Că nu-mi este frică de tine:
Ţi-am pus şoricioaică-n cafea.

Corneliu Vadim Tudor
Noaptea de duminică spre luni
6 spre 7 septembie 2015

Buna dimineata !! E o zi insorita ,o sa fie cred, o zi de toamna frumoasa.

Cererea ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Vadim Tudor sa fie depus la Senat a fost respinsa. Ce parere aveti despre acest raspuns ?

Nu am absolut nici o parere, pentru ca nu ma intereseaza subiectul. Nu e vorba ca nu respect valorile neamurului,bla-bla-bla, dar chiar NU ma intereseaza subiectul in cauza.

Nu-i musai sa te intereseze un subiect ca sa ai o parere :p Cu siguranta nu poti nega ca nu-l stii pe Vadim, fie-i tarana usoar, sau ca ar fi fost un neica nimeni.

Evident ca nu , doar ca sunt convinsa ca in sinea ta esti un om sensibil si judeci tot si ai pareri despre tot ce te/ne inconjoara. Daca ma insel, scuze.

Sunt satul de miorlaielile de pe net cu vai a murit patriotul. Vax! Patriot, ce sa spun. Moarte lui Coposu! urla tribunul in gazeta lui jegoasa. Mai scutiti-ma de odele patriotarde ! A murit si gata, nu ma intereseaza.

Stie careva cine a fost Corneliu Coposu ? Da sau nu ? Atata caz ca a crapat VC-ul, ce sa spun. Nu plang si nu imi smulg parul din cap pentru ca a crapat tribunul.

Da, stiu cine a fost Coposu si Ratiu si Campeanu ....... Fii sigur ca nu-mi smulg parl din cap si nici nu fac caz ca a murit ,ca fiecare dintre noi avea si bune si rele dar ...era un erudit ,fara putinta de tagada.

anuk said:
Da, stiu cine a fost Coposu si Ratiu si Campeanu ....... Fii sigur ca nu-mi smulg parl din cap si nici nu fac caz ca a murit ,ca fiecare dintre noi avea si bune si rele dar ...era un erudit ,fara putinta de tagada.
Corect! A fost un om cu o minte mult peste media normala si cred ca asta l-a facut un personaj atat de controversat si nu vorbim aici de politicianul Vadim Tudor , ci de omul care a aratat ce inseamna sa cunosti,sa studiezi atat de multe lucruri si sa-ti si placa asta.

GeoX said:
Sunt satul de miorlaielile de pe net cu vai a murit patriotul. Vax! Patriot, ce sa spun. Moarte lui Coposu! urla tribunul in gazeta lui jegoasa. Mai scutiti-ma de odele patriotarde ! A murit si gata, nu ma intereseaza.

Poate ca merita un Dumnezeu sa-l odihneasca.Orice om merita asta.

Back