• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Rusinos, astia nu pot fi numiti oameni.

Si totusi, hulitii tineri au intreprins pe Facebook dupa cele intamplate actiunea "Nimeni în cluburi! Astăzi nu ieşim în club!" Bravo l!

Persoanele de teapa alora, pseudo-moraliste ultra-bisericoase, sunt cele care se dau de ceasul mortii sa pupe moaste si care isi scot ochii pentru agheazma de Boboteaza. Sunt cei care accepta sa moara copii din lipsa de medicamente, antibiotice si vaccinuri, dar sa avem tampenia aia de catedrala a mantuirii neamului. Creaturi de doi bani, care accepta cu seninatate coruptia si care se caciulesc pentru resturi de la mesele alesilor lor prea-iubiti.

Trebuie dat peste bot patronilor care vor doar profit si ii doare-n fund de protectia clientilor :)

Mai sunt si aia mai de sus care inchid ochii si mai rau...

Noapte buna fara vise horor,chiar daca este noaptea de Halloween :P

Si eu am pe balcon un bostan sculptat ,frumusel foc,cu lamanare in el :P

Bu, hu, huuuuu....>:)

decor-halloween-dovleac-gonflabil-46-cm.jpg

Lampa si patul. :p Distractie pentru fete si pentru doamnele in etate. :p >:):devil::happy:

Buna ziua.... durere mare... parintii merg la IML dupa proprii copii... :(

"Draga domnule Cearceaf Alb, mi -ar fi placut sa te vad cu vesmantu ti curat, in fruntea cohortelor de popi carora le ai luat si clanta de la usa, in ghenunchi, rugandu te pentru sufletele celor plecati si pentru sanatatea celor ramasi. Mi ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai pe crestet mamele care si cauta copiii. Mi ar placut sa tragi clopotele bisericilor ca n noaptea Invierii sa stie lumea ca e prapad. Mi ar fi placut sa ti trimiti slugile in spitale, sa le duci o sticla cu ceai celor care au salvat neconditionat vietile oamenilor. Multe mi ar fi placut. Ma gandesc ca nu era prea mare pacatul sa trimiti niste slugi d alea care ti cara carja, aia care ti sterg inelul de praf sau fo 2-3 tarcovnici care spioneaza babele in biserica sa le spuna oamenilor ca le pui la dispozitie orice. N-am vazut sa trimiti vreun inalt d ala cu chipiu sa dea o mana de ajutor cuiva. Sa le spui ca le ingropi mortii fara bani. Sa le dai o farfurie de mancare orfanilor, sa scoti din seiful tau aurit ceva, orice, chiar si o icoana,
sa le alini durerea. Lingaii aia de langa tine nu ti au zis ca tinerii aia care sunt raniti platesc impozite din care tu ti faci mall? Costel ala, mana dreapta a lu' Skaraotzki, nu ti-a zis ca managerii mai dau si de la ei cateodata? Nu, tata, d aia tu esti singurul prefericit intr o tara in doliu."

Popimea BOR este doar o sleahta de negustori de duzina.

BOR, in general, este o institutie profund corupta, putreda pana in maduva oaselor, la fel ca si guvernul si parlamentul. Nu ma mira ca inaltii ierarhi ai cetei de borfasi care formeaza asa-zisul sfant sinod s-au opus categoric ca ANI sa le controleze averile, si urla cu manie popeasca la adresa anchetelor DNA.

Back