• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Incredibil ce se-ntampla in tara asta...

Poate ca o sa fiu cinic .... la un cutremur mai puternic , e posibil sa nu ne mai intalnim daca avrm ghinionul ca blocul sa pice ...

Rezultatele palpabile ale coruptiei generalizate din administratie. Iar babetele tembele si mosnegii decrepiti care ies in strada ca sa isi sustina favoritii ridicati de DNA merita udati cu apa sub presiune,rece sau fiarta, dupa caz.

La Constanta, bosorogii si cotoroantele au facut miting de protest cand DNA-ul l-a ridicat pe iubitul lor mazare.

http://www.nasul.tv/alexandru-cauti...tarziere-are-sufletul-incercat-de-grozaviile/

Nenorocitul ala de piedone, primar la 4, escroc care si-a luat permisul auto prin frauda, zice ca nu are nici o raspundere. Mars acasa, javra ordinara cu burdihanul tau cu tot. Eu nu l-am votat pe nemernicul asta. La ultima campanie electorala din 2012, la alegerile locale, bosorogii fara dinti parazitau intrarile la metrou si indemnau lumea care venea de la servici sa il voteze cu incredere si bucurie pe domnul piedone. Tin minte si acum mutra unui mosneag stirb, nu puteam sa ies de la metru ca maimutoiul statea in fata. L-am imbrancit cu cotul pe bosorogul fara dinti, nu pentru ca impartea pliante cu piedone, asta e, pentru asta era platit, ci pentru ca vroiam sa ajung acasa si nu putea sa ies, ca statea ala drept in mijlocul intrarii. Era chiar penibil, nu am avut de ales.
Iata la ce ne conduce incurajarea imposturii si a coruptiei. Si mai ales prostia unora, ma refer la aia din turma care voteaza ca prostii. Nu sunt oameni ? Exista un Nicusor Dan, exista o Monica Macovei, mai sunt asa unii si altii, mai nebagati in seama de televiziuni. Acum cateva luni, citeam in metrou un ziar, Romania Libera, cu un interviu cu Monica Macovei pe prima pagina, era poza ei. Deh, asa sunt eu mai traditionalist, mai si citesc ziarul in metrou dimineata. Ei, pe cealalta latura a vagonului era un cuplu format dintr-o babeta si un mosneag. Mosul, cand a vazut poza cu Macovei, a inceput sa urle, credeam ca il loveste damblaua si apoplexia (nu ca era mare nenorocire), se congestionase la fata, o injura pe "bashista aia". Eu imi vedea de lectura, ridicasem si mai abitir ziarul in fata, dar de fapt ma amuzam copios, pe tacute... =)) =)) =)) >:)>:)>:) Astia sunt oamenii, romani spalati pe creier. Si azi vedem rezultatele, mai mult decat tragice. De la o adunatura de spalati pe creier nu mai ai ce spera.

Votati impostori, hoti, plagiatori, oportunisti...asta o sa aveti mai departe. Votati cum va invata Latrina 3 si Ghita Tv, asta e, va meritati soarta.
Votati cum va invata sleahta de escroci de la BOR, astea sunt rezultatele. La ultima campanie prezidentiala barbosii cu sutane negre de la BOR au lins bine posteriorul plagiatorului sef. Nu sunt medicamente si vaccinuri pentru copii, dar sunt bani pentru tampenia aia de catedrala a mantuirii neamului, ca asa vrea BOR.

Evident, deja se propaga ideea ca mortii sunt de vina, ca era cuib de satanisti si alte tampenii debitate de moralistii de serviciu ultra-ortodocsi. Ultimul pe lista, evident, ciobanul "crestin" becali g. Mars, ciobane, lasa-ne in durere, hot ordinar. Diverse VIP-uri tv se intrec sa se bata in piept cu ce crestine sunt ele si cum nu se lasa atrase de satanisti, ca cei morti ar fi meritat...bla-bla-bla.

ministul sanatatii spune ca nu e functionala , a fost functionala doar o perioada scurta de timp .... afaraaaaaaa

Dupa 15 ani de munca, la Spitalul Floreasca s-a inaugurat o unitate ultra-moderna

Prima unitate moderna de ingrijire a bolnavilor arsi grav din Romania a fost inaugurata, joi, la Spitalul Floreasca.

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu, prezent la inaugurare, a precizat ca Spitalul de Urgenta Floreasca are o unitate de elita, prima dintr-o serie de cinci sau chiar sase unitati de acest fel.

"Celelalte unitati vor fi deschise pe structura centrelor universitare Cluj, Timisoara, Targu Mures. Este important sa deschidem si alte centre in tara pentru a nu mai pierde timpul cu transportul pacientului", a mai spus ministrul.

La randul lui seful Sectiei de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva de la Floreasca, Ioan Lascar, a spus ca aceasta unitate este unica in Romania si este realizata dupa toate rigorile internationale.

"Acest proiect a demarat in urma cu 15 ani. Prin amabilitatea si contributia consistenta a Primariei Sectorului 1, am reusit intr-o anumita etapa sa ridicam o parte din aceasta constructie. In final, domnul ministru Banicioiu ne-a ajutat cu fonduri consistente pentru dotarea acestei unitati la nivelul exigentei si standardelor actuale", a spus Lascar.

Care sunt dotarile

El a mai spus ca unitatea are deasupra o uzina de aer steril, singurul aer care intra in unitate, prin plafon. De asemenea unitatea are o camera pentru oxigenoterapie hiperbara, care poate fi utilizata pentru un singur pacient.

"Aceasta este unica in tara. Repet este vorba de pacientul ars grav. Pacientul este instalat pe un brancard care culiseaza si este introdus intr-un modul care seamana cu unul spatial. Este inchis etans, iar in interior se realizeaza o presiune crescuta a oxigenului, ceea ce permite oxigenarea tesuturilor fara a mai fi necesara oxigenarea pe cale sanguina si respiratorie, adica oxigenul patrunde in tesuturi prin tegumente, avand o concentratie si o presiune mult mai mare.

Este una din procedurile terapeutice care ne ajuta sa scurtam perioada de vindecare mai ales in cazul arsurilor cu profunzime mare", a explicat profesorul Lascar.

Tot in noua unitate exista rinichi artificial pentru pacientul dializat, dar si un aparat de radiologie mobil pentru interventii de ortopedie. Niciun echipament din aceasta unitate nu pleaca intr-o alta sectie, in schimb medici de diverse specialitati trateaza pacientul ars de suferintele colaterale in aceasta unitate.

Practic, clinica de chirurgie plastica a fost extinsa cu aceasta noua structura sanitara.

"Aveam 40 de paturi, acum avem in plus sase, aveam doua sali de operatie in departament si una la cronici, acum avem aici una pentru pacientul cu arsura grava. Avem 3.500 de internari pe an. Aceasta unitate este destinata in exclusivitate arsilor grav, cu peste 50% din suprafata corpului cu arsura profunda, estimam ca vor fi probabil cateva zeci pe an", a adaugat seful clinicii.

Cand va devei operationala

Noua unitate ar putea deveni operationala in luna mai, dupa ce vor fi organizate concursuri pentru a fi angajati medici si asistente. Pentru amenajarea centrului ministerul a alocat in intervalul 2007-2014 peste patru milioane de euro.

Constructia Unitatii de Arsi de la Floreasca a fost realizata in intregime cu fonduri de la Primaria Sectorului 1 si a fost finalizata in 2008.

Aparatura medicala a fost cumparata din fonduri de la Ministerul Sanatatii fiind alocate 4,2 milioane de euro. Alti 89.000 de euro au fost primiti din sponsorizari.

http://www.hotnews.ro/stiri-esentia...fat-comandamentul-pentru-situatii-urgenta.htm

La 4.10 treceam pe jos, spre casa, pe langa gardul Casei Poporului. Macarelele de la Santierul Neamului erau puternic luminate. Nu se poate, mi-am spus, asa trebuie sa fie noaptea, luminate. Apoi am auzit voci, indicatii de santier, nu fantasmam, se lucra.

Rusine, BOR! Mai lasa-ne, BOR, in pace cu moastele tale si popii tai nenorociti. As vrea sa intre DNA-ul peste BOR sa ii termine. Mars, BOR!

Un poliţist din Focşani îi adresează o scrisoare fiului, scriind despre diversele nereguli din România şi îi dă numeroase argumente pentru a pleca din ţară: ”Pleacă acolo unde n-o să întâlneşti oameni vorbind singuri pe străzi din cauza grijilor, unde n-o să auzi despre atâtea sinucideri din cauza deznădejdii....”
Profund afectat de tragedia din clubul Colectiv, în care au murit 30 de persoane şi alte aproape 146 sunt internate în spital, un poliţist din Focşani, Bogdan Tăicuţu, a ales să îi scrie câteva rânduri fiului său, în care îl sfătuieşte să înveţe cât mai mult pentru a pleca din România.

Vă redăm în continuare rândurile scrise de acesta pe pagina sa de Facebook:

”Dragul meu baiat, a sosit vremea, ca in calitate de tata, sa-ti dau un sfat : invata , dragul meu baiat, invata atat de mult si atat de temeinic astfel incat sa poti pleca din tara asta , tara "lucrului bine facut" , tara in care bebelusii ard in maternitati, tinerii mor in cluburi, sau isi dau viata pentru confortul unor asa zisi demnitari, tara in care scumpii nostri politicieni sunt surprinsi dormind in timpul sedintelor, tara in care aceasi politicieni ,care au depus un juramant, acela de a sluji cetateanul , isi afunda adanc mainile in mocirla spagilor, invartind sume ametitor de mari pentru oamenii simpli, iar cand sunt prinsi, cei drept sporadic, sunt victimele sistemului si a opozantilor politici.

Du-te, fiul meu...du-te departe de mega-caracatita urii si a rautatii care a pus stapanire pe sufletele noastre. Du-te departe de tara asta a " lucrului bine facut", in care esti pierdut daca nu impingi ceva , oriune ! Tara asta in care e mult mai usor sa cobori in berna drapelul decat sa elaborezi legile in asa fel incat sa nu se ajunga niciodata la situatii sinistre . Tara in care nimeni nu e responabil pentru nimic, decat pentru imbogatire rapida si fara munca.

Du-te, fiul meu, acolo unde n-o sa fii in pericolul de a-ti scranti glezna in timp ce mergi pe un trotuar care a costat milioane pe hartie, dar in realitate e plin de gauri, unde n-o sa fii in pericol de a-ti cade in cap tencuiala de pe o cladire veche de 70 de ani, unde nu exista pericolul de a te rani sau muri la volan,in timp ce faci slalom printre gropile abia "plombate" , dar care din cauza "vremii potrivnice" , s-au surpat.

Nu fi patriot si nu mai suporta mizeriile si minciunile folosite ani si ani de catre aceasi oameni, doar pentru a-si construi ei palate si averi. Pleaca din tara asta in care , ca sa-ti ingropi mortii, trebuie sa faci credit la banca pentru ca a ajuns sa coste inmormantarea mai mult decat nunta.
Pleaca din tara asta , pentru ca s-a ajuns ca valoarea unui om sa fie data de grosimea portofelului, numarului de carduri, masinile conduse sau eticheta de pe haine.

Pleaca acolo unde n-o sa intalnesti oameni vorbind singuri pe strazi din cauza grijilor, unde n-o sa auzi despre atatea sinucideri din cauza deznadejdii....

Du-te, fiul meu...da-ti sansa sa cresti armonios la minte si in inima...”

Sursa : gandul

Batoza aia de piedone, primar la sectorul 4, a dat autorizare la ceva ce nu avea aviz de la pompier. Grasanul asta merita o bataie pe cinste. De vina sunt si tampitiii si retardatii care l-au votat. Marele piedone s-a remarcat ca inspector la protectia consumatorului, acum vreo 10-15 ani, se ducea prin piete si lua babutele de gat si le rasturna saculetii cu ceapa. De tigani si de alti "intermediari" nu se atingea. Si lumea, proasta, l-a crezut ca e mare aparator al bietilor consumatori. La ultima campanie din 2012, mosii fara dinti blocau iesirile de la metrou ca sa dea pliante cu mutra lui popescu-piedone. Nu puteam iesi de la metrou din cauza unui astfel de bosorog, pana la urma l-am impins pe unul cu cotul, nu puteam sa trec din cauza bosorogului respectiv care indemna, cu ranjet mare, sa votam pe "domnul Piedone". Ranjea, si rau facea, ca i se vedea interiorul stirb, mai avea doar vreo cativa dinti pe partea de sus...

Crezi ca daca avea banii necesari nu-si pune si el o lucrare sa poata manca? Ca la varsta lui nu cred ca-l mai interesa daca zambetul este fermecator sau nu :P

Back