• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Era chiar hidos, si daca il vedeai noaptea,...brrr...o sfecleai. Chiar ca arata ...cu lipsa aia de dinti. Pacat ca nu i-am facut si poza. Ranjetul stirb cu care imbia lumea sa il voteze pe piedone facea o poza buna. Ma enervase mai ales pentru ca blocase iesirea, statea chiar in fata scarii rulante si nu puteam trece din cauza lui. A trebuit ss il imping,nu am avut de ales. Mai ales ca nu pricepea de vorba buna, cred ca era si retardat.

Nu sunt un fan rock , chiar daca titlul e putin ciudat ... versurile sunt ok :) aia care spun ca e muzica pentru satanisti sunt niste scursuri ale societatii

" De Gustibus Non Est Disputandum " ar trebui sa intelegeti ca nu suntem toti la fel,unora nu le place , altii nu inteleg. Atat ii duce mintea pe unii,nu-i poti cere omului ce nu are si nici nu-l poti condamna, are cine o face. Fiecare primeste cat da :P

http://m.b1.ro/stiri/eveniment/toti...ictimele-incendiului-din-capitala-129674.html

Rusine, BOR! Bani stiti sa cersiti de la noi ca sa va faceti catedrale, popisteni nerusinati ? Sa intre DNA-ul cu mascatii peste BOR.

Deși bat la ușile românilor de câteva ori pe an, cu ocazia sărbătorilor, neinvitați, oamenii Domnului nu s-au putut deplasa, nici chiar în limuzinele de lux pe care le conduc, până la locul tragediei , pentru a face o slujbă în memoria celor care au pierdit în flăcările ăzbucnite de la o artificie.

De cate ori vine barbosul in sutana, de Boboteaza, inainte de Pasti sau de Craciun, nu ii dau nimic! Ultima data popa tot statea cu o aluzie evidenta, i-am aruncat popii o privire severa, cu semnificatia "Gata parinte, mars de aici, Uschiala!"

O prima solutie: Opriti finantarea BOR din bani publici. Au ei negustorii aia metode de inavutire fara sa li se mai dea din taxele si impozitele contribuabililor.

Nu mai vorbesc de javrele ordinare de la BOR. Parazitii de la BOR nu platesc TVA, nu platesc impozite, primesc stipendii din banii nostri ca sa isi faca palate, dar nu binevoiesc sa faca niste lucruri simple omenesti. Rusine BOR! BOR, imi faci sila!

Eu am alta nedumerire, biserica nu poate oficia slujba de inmormantare fara bani ? Ca locul de ingropaciune cu siguranta se plateste ,macar ritualul sa nu coste ,e un gest de crestin la urma urmei. Sa se vada bunatatea,mila si la prelati nu doar din citirea pildelor despre mila si bunatate cu referire la credinciosi .Asa ar fi normal.

La asta ma gandeam si eu ... cred ca trebuie sa cumpere niste masini noi :) cum spunea preafericitul , ca tineretul s-a indepartat de Biserica... NU , biserica i-a indepartat :)
[

"Banul este ochiul dracului" :D: spune un proverb romanesc, pacat ca se aplica si celor care-l islujesc pe Dumnezeu.

Pacat ca aceasta persoana care e preafericit mereu spune sa nu mai judecam pe nimeni ... dar el judeca tineretul :) foarte frumos din partea lui :) stii ca Dumnezeu nu da parul :)

E prea-fericit acest popa nerusinat, pe nume Daniel. Prea-fericit cu diverse bunuri lumesti, chestii, alea si alea. :D:D

Hai sa stam stramb si sa judecam drept , replica " "Daca te duci, zice ca de ce vin preotii, daca nu vin, de ce nu vin." este f adevarata si este omniprezenta de ceva ani nu doar referitor la preoti ci si la politicieni,daca va aduceti voi aminte , gen, " Base e de vina ":P

Back