• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

E greu sa-ti recunosti public incapacitatea ....NU ? Eu auzisem ceva mult mai grav ,ca initial s-a refuzat ajutorul GRATUIT oferit de spitalele din afara ,pe motiv ca suntem in stare sa-i tratam :D:

Noi suntem mandri ca suntem romani...verzi. Mandru ca-s roman, zicea cretinul ala de plagiator.

Buna dimineata si o saptamana linistita si rodnica.

lunie6597.jpg

o dau in teorii ...Nostradamus parca spunea ca Europa o sa fie ocupata de musulmani :) Oare vor sa-i adevereasca profetia ?? :)))

geo , parerea mea , e ca pana vineri au fost proteste... vineri , sambata si duminica ... praf

Pai da, au venit grupari de spalati pe creier de la Latrina 3, stegarul dac, galagiosi de la galeriile echipelor de fotbal si alte nulitati cu lozinci anti-DNA, de-ai lui Dogaru si gasca. Lumea serioasa si de bun simt a facut pasul inapoi, pentru a se delimita de javrele anteniste, de cretini ca acel avramuta si altii de teapa lui. De fapt, e bine ca s-a delimitat de maimutele alea retardate, de rebuturile spalate pe creier de la A3, GHITA TV & Co.

Javretele pesediste l-au propus ca prim-ministru pe borfasul nenorocit liviu voinea, fost ministru al bugetului. Putorile pesediste nu au inteles nimic, nici nu ma asteptam de altfel.

Nu v-am spus eu ca pleaca Tanda si vine Manda ? Asta-i democratia la noi :D:

Nici ca se putea altfel, ca doar PSD e condamnatul dragnea, borfasul ponta, escroaca nesimtita abramburica cati andronescu si alti penali de soiul asta.

Sobolanii pesedisti nu cedeaza de buna voie, astia trebuie goniti cu bataia. :24::24::24::22::22::22::18::18::18::woodpecker::woodpecker::ass::ass::ass::ass::ass::ass::topaia::topaia::topaia:

Penalul dragnea impreuna cu escroaca jegoasa abramburica cati androneasca il propun premier pe jigodia care a inventat taxa pe stalp! Huoooo, nenorocitilor, in afara legii cu voi, cu oprisanii si constantinestii vostri.

Back