. Grupul de manifestanti din jurul stegarului dac pe nume Cezar, cunoscut din timpul protestelor anti-Basescu, s-a retras intr-o parte si striga "Jos Justitia" si "Demisia Codruta".
Putorile imputite ale PSD, fireste, nici ca se putea altfel. Handicapatul ala de avramuta si diversi bosorogi platiti.
Pentru toți deştepţii ăștia care nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână, pentru toate mamele emancipate și ‘informate’, pentru toți săracii cu duhul care nu știu să treacă strada dar își dau cu părerea despre medicină, am un îndemn: Nu mai distrugeți viitorul copiilor voștri! Vaccinarea previne apariția bolilor. Copiii nu fac autism sau cancer de la vaccin. Astea au alte cauze. Înainte de a acuza medicii, gândiţi-vă cum ați avut voi grijă de copiii voștri din momentul concepției și vedeți dacă nu cumva aţi greșit pe undeva. Gândiţi-vă ce tare genetice aveţi în familie. Nu există studii avizate de OMS care să ateste vreo legătură între vaccinuri și boli grave. Ce citiți voi pe net sunt aberații. Nu puteți contrazice specialiști și profesioniști în domeniul ăsta. Vaccinez de 14 ani copiii. Nu am observat vreo reacție adversă pe termen lung. O doză de vaccin în plus e benefică, una în minus e devastatoare. Să țineți minte astea înainte de a fi la modă și a refuza vaccinările.
– Sunteți de acord ca vaccinarea să fie obligatorie?
– Nu!
– De ce?
– Pentru că vaccinurile sunt produse de firme care vor doar să câștige!
Popor de handicapati mintal, retardati de duzina.
Să vă fie clar: medicii bine pregătiți nu dau doi bani pe părerile pacienţilor. La piloții de avioane de ce nu mergeți să le spuneţi cum să decoleze? Rămâneți naibii la ce credeți că știți: fotbal, cratiță și facebook. Valabil pentru ambele sexe. De restul ne ocupăm noi, cei care avem toată competenţa și tot dreptul să vă spunem: Vaccinați dracului copiii, înainte de a fi prea târziu!
Becatele ordinare si becatinii nerusinati care refuza vaccinarea odraslelor ar trebui izolati si trimisi in cocini, acolo unde le e locul.
Geo,ai perfecta dreptate dar oameni sunt derutati ,exista intr-adevar in media reclame agresive si "recomnadari" cica avizate, referitor la nocivitatea vaccinurilor. Bietii oameni nu mai stiu ce sa creada.
Si in tragedia de la Colectiv exista un Acar Paun : " Propagarea extrem de rapida a incendiului din Clubul Colectiv s-ar produs din pricina unor acumulari de gaze inflamabile aproape de tavan, provenite de la solventii folositi la curatenie! " Adica femeia de servicu este vinovata pt " de ani de zile, de cand este facuta aceasta hala, dupa ce pleaca cei cu dansul, cu concertele, femeile de serviciu spala cu material inflamabil toata podeaua aia de la un cap la altul. O spala de sclipeste. Ce se intampla cu gazele? Pai, urca in tavan. si aceste gaze inflamabile au imbibat buretele. Si au si ramas ca punga de gaze, cum se aduna gazele in mina. De-a lungul anilor s-a mai scos afara, dar a mai ramas suficient de mult. Este singura explicatie a faptului ca, in momentul in care s-a aprins, flacara i-a ajuns din urma pe cei care fugeau. Flacara a fugit mai repede ca ei. Deci, orice material arde cu viteza, chiar si materialul asta exploziv, dar nu cu atata viteza ca gazul care arde. "
Teoria a fost lansata de reputatul criminalist Tudorel Butoi!
Pai ...stai sa-ti explic de ce fata asta in prima faza am crezut ca te referi la o cutiuta de tinut ata si ace,abia apoi mi-a picat fisa ca te refereai la femininul substantivului "acar" ().
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.