• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Guest said:
Victor-semnal 4+ in zona

Coincidenta ?!?
Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter a fost inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, in zona Vrancea.

Localitatile apropiate de epicentru au fost: Covasna (36 km), Targu Secuiesc (49 km), Focsani (50 km), Ramnicu Sarat (51 km), Marasesti (59 km), anunta Realitatea TV.

Epicentrul miscarii seismice a fost localizat la o adancime de 150 de kilometri.

Coroana (dentara) ala ar trebui banat. Unple chatul cu toate tampeniile lipsite de relevanta. Si il doare in cur de ce il roaga interlocutorii, parca ar fi situl lui tacsu. HUO! PANICARDULE!
Sau poate este vreun membru cu ochii albastrii ce determina lumea sa se gandeasca la apocalipsa in timp ce ei fura banii poporului?
Inca odata HUO!

Guestule,
Controleaza-te, te rog. Si daca ai curaj, inregistreaza-te si discuta direct cu el.

da , multi se dau mari curajosi atunci cand sunt guesti . Ai sanje in instalatie inregistreazate sau logheazate si vorbeste direct cu el pe chat :D chicken :D :15:

Guest said:
Goguuuu!!
Nu ma pot loga, help!!
Ma aude cineva?

Trebuia sa ma prezint??
Daca da, sunt Luna

o sa postez pe chat si incerc sa atrag atentia mod care eventual sa te ajute

Sunt user <lilo> si nu ma pot loga de zile intregi. Imi spune ca sunt logata, dupa ce introduc user-ul si parola, dar nu apar si nici nu pot posta.
Multumesc anticipat pentru ajutor.

Va rog si pe voi cum am rugat pe toata lumea. Stergeti-va cookies-urile si apoi merge fara nici o problema.
Sau schimbati browserul de internet.

DORESC UN CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA, SA GASITI SUB POMUL DE CRACIUN MULTE MULTE DARURI, SI PRINTRE ELE DARUL MEU;
UN COLET PLIN DE URARI DE BINE FERICIRE SI PROSPERITATE!!
CU TOATA DRAGOSTEA PRIETENILOR VIRTUALI DE PE PREMONITII.RO
LUNA.

Unde sunt toti panicarzii aia de se jurau ca vine marea catastrofa pe 21 12 2012?
Manuela aia de se uita la filme de groaza apoi le povestea aici si se dadea premonitoare unde e?
Sau panicardul de Corona de vede catastrofe si cand face pipi un caine pe gardul bisericii?
S-au dat la fund sau cauta urmatoarea apocalipsa?
Ca nu s-ar duce unul la munca, toti vor sa ia bani la oamenii de rand cu tepe si baliverne, ca oamenii sunt creduli...

Priviti anul care a trecut cu sufletul unui om intelept si anul care vine cu ochii unui copil reflectand uimirea si credinta si totul va fi asa cum va doriti!Tot ce vreti sa se-mplineasca, Domnul sa va ocroteasca!
La multi ani!

lilo

O intrebare mai cretina nu am auzit in viata mea =))))) Pai daca anul se termina pe 31 decembrie ....logic ar fi ca de la 1 ianuarie sa inceapa un nou an :D

adrian_nicolae said:
O intrebare mai cretina nu am auzit in viata mea =))))) Pai daca anul se termina pe 31 decembrie ....logic ar fi ca de la 1 ianuarie sa inceapa un nou an :D

Usurel cu "catalogarile",ia te rog in calcul ca in jurul anului 2000 i.Hr., Anul Nou babilonian incepea cu prima luna plina dupa Solstitiul de Iarna (prima zi de primavara) ...........sau solstitiu nu-i eveniment astronomic ?
In zilele noastre ,anul Nou se sarbatoreste , in functie de regiune si mai ales de religie. Poporul evreu sarbatoreste Rosh Hashanah - o ocazie solemna si sfanta in septembrie sau octombrie. Biserica ortodoxa rusa sarbatoreste Anul Nou la14 ianuarie, in China acesta cade intre 21 ianuarie si 19 februarie.

Era sa uit :P ,in calendarul islamic, care se bazeaza pe miscarile Lunii, data noului an este devansata cu 11 zile in fiecare an. In Iran, Anul Nou se sarbatoreste pe 21 martie.

AN NOU CU BUCURIE !!! :P

adrian_nicolae said:

un raspuns mai superficial e greu de dat.
Intrebarea era clara, de ce anul incepe la o data fara nici o semificatie astronomica?
Pentru ca, cu exceptia crestinilor, toate calendarele din trecut si din prezent au ca punct de inceput o zi cu semnificatie astronomica.
Si daca apelam la logica, spuneti dumneavoastra domnule adrian nicolae care este aceasta.

Back