• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Gogule,de ce nu ma pot loga?
DEGETICA

Am vazut eu aseara pe aici un comentariu,dar nesimtirea unora,care ce-i drept cred ca ii caracterizeaza,nu o pune in carca altora,deci de ce nu ma pot loga?
degetica

N-ai curaj sa te loghezi ? Sau ai venit din fundul haznalelor si nu vrei sa stie lumea ?

"Cel mai greu lucru atunci cand visezi la cineva pe care il iubesti este ca trebuie, in cele din urma, sa se trezesti."
Anonim

hai ma guestule , de fiecare data cand vii pe aici , vorbesti doar tampenii . E obligat cineva sa puna aici tot bonul cu ce a cumparat in ziua respectiva, ca sa-ti arate daca le-a "imperecheat cu stil" :))))) ? =))))))

hai-sictir-si-mars-acasa.png

Adi, nu-ti pune mintea cu guestul care practica trolling-ul.....

Dute acasa guest-ule.Acasa la ,,azilul tau,,, si indiferent ce esti ,femeie,,barbat,se pare ca ai o inclinatie pt circ,asa ca melodia asta e pt tine si ...povestile in sectiunea basme pt copii,pe care poate o sa o deschida cineva ,candva.
[video=youtube]

Acum cand sarbatorile sunt aproape eu spun sa fim mai buni... eu cred ca cineva nu poate glumi cu propria sanatate...

V-am spus eu ca e buna la basme..e dom'le...
Sarrah,eu zic ca daca pe femeie o asemeni cu piatra cand o atingi( cu toatele pot fi asemanate doar pentru ca asa se cred,dar...) eu zic sa atingi un barbat( asta daca gasesti unul doritor ) si vezi cu ce-l asemeni:)
Cat despre bunatatea doar de Craciun si alte sarbatori...sorry,dar nu sunt adepta acestui principiu.Eu prefer o bunatate manifestata in orice zi si perioada a anului,nu doar pentru ca vezi Doamne te transformi intr-un om bun asa...putin..iar in rest...scorpie...nu merge...si astfel de oameni imi par extrem de ipocriti.
Si am si eu o curiozitate,daca tot simti nevoia sa ne scrii basme ,de ce nu te loghezi?Sau consideri ca statutul de guest e cel care ti se potriveste? Cum e sa fii musafir la tine acasa?:)

Back