• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Desi n-au studii de specialitate.aceste femei sunt buni psihologi, au fler, sunt atente la la mimica celui caruia ii ghicesc si-i spun ce acesta ar vrea sa auda .

Sarrah,
"Atunci cand lumea spune, "Renunta," speranta iti sopteste, "Mai incearca o data."
Anonim

Sarah, te inseli, virtualul nu este un razboi . E drept ca pt cei care-si doresc asta si in categoria asta intrand TROLLII ,virtualul ar putea fi un loc bun de lupta .

Bunica de la Ramnic a spus ca timp de peste o jumatate de ora pe cer, noaptea trecuta a persistat o lumina "ca o barca" din care ieseau scantei...
Probabil a fost o ionizare puternica.
A trezit-o lumina intensa "ca ziua" si s-a speriat.
Mie mi-ar fi placut sa vad asa ceva.
Sarrah.

Daca si din viata s-ar putea sterge, ce bine ar fi!

De-ar fi sa retraiesc, nu m-as mai duce la ghicitoare. In rest, ce da Dumnezeu, sa ramana asa, cum vrea El.

A fost un meteorit :) daca s-a speriat la banalitatea.asta ,.ce se intampla daca se intampla cum a fost in rusia :)

Descrierea e oricum fantezista, ceva sub influente artificiale. In realitate, a fost o lumina crescand rapid, o trecere rapida, si gata. S-ar fi auzit si un mic zgomot, dar aici relatarile sunt destul de confuze. Chestia cu lumina ca o barca din care ieseau scantei e ceva iesit din etnobotanice.

Da, m_a surprins descrierea si persistenta luminii...
Nu cred in influente artificiale, cred ca a ramas o zona puternic ionizata.
Ar trebui sa fie si alte descrieri sau marturii similare in presa...
Chiar daca ora era inaintata erau masini pe autostrada etc, etc....
Poate vor aparea relatari similare.
Sarrah.

...apropo de acea lumina, acum lucrez la un studiu referitor la optica cuantica versus probabilitati.
Daca as fi activat aici, deschideam topic (nu stiu daca e deschis)

E un domeniu de top, iau in considerare doar teoriile acceptate.
Iau meditatii in acest sens.

"utilizarea mecanicii statistice este fundamentală pentru conceptele de optică cuantică: Lumina este descrisă în termeni de operatori de câmp pentru crearea și anihilarea de fotoni – de exemplu, în limbajul electrodinamicii cuantice."

"O stare des întâlnită a câmpului de lumină este starea coerentă, cum a fost introdusă de Roy J. Glauber în 1963 Această stare, care poate fi folosită pentru a descrie aproximativ ieșirea unui laser cu o singură frecvență mult peste pragul laserului, prezintă statistici cantitative pentru fotonii Poissonian. Prin anumite interacțiuni neliniare, o stare coerentă poate fi transformată într-o stare coerentă saturată, prin aplicarea unui operator de saturare care poate prezenta statistici super sau sub-fotonice Poissonian. O astfel de lumină se numește lumina saturată. Alte aspecte importante cuantice sunt legate de corelații ale statisticilor de fotoni între diferite fluxuri. De exemplu, conversia down spontană a parametrilor poate genera așa-numitele “fluxuri gemene”, unde (în mod ideal) fiecare foton al unui flux este asociat cu un foton din alt flux."
http://www.sfetcu.com/optica-cuantica/

E un domeniu fascinant, mai ales ca se imbina cu statistica.[/i]

E o pasiune mai veche a mea, nu intamplator am povestit aici despre cartea lui Tolstoi "Hiperboloidul inginerului Garin." M-a fascinat acea carte.
Gogu a spus ca a citit-o.

Sarrah.

Meteoritul nu e nici statistica, nici probabilitate, ci ceva foarte concret. In rest, chestiile onirice nu ne impresioneaza.

Ia luati baieti d'aci.Daca tot a avut cineva atata umor si inteligenta sa gaseasca acest clip, de ce sa nu va incat si eu cu el ochii:)))
[video=youtube]
Sa nu-l stergeti ma ca e genial clipul:)))

degetica said:
Ia luati baieti d'aci.Daca tot a avut cineva atata umor si inteligenta sa gaseasca acest clip, de ce sa nu va incat si eu cu el ochii:)))
[video=youtube]
Sa nu-l stergeti ma ca e genial clipul:)))

[video=youtube]

Back