Gresit. Nu folosesti decat miere naturala, fara sirop de zahar. E mai scumpa , da merita. Fara indulcitori, fara coca cola ( care e otrava). Restu , tot ce contine zahar e nociv. Sa nu uiti ! Da al dr de bun.
Railor, ati tabarat pe mine! Nu am nimic cu zaharul, doar ca il folosesc cat de rar pot, ca nu-i bun in cantitati mari . Abcule, sa mori tu ca la mierea naturala albinele papa zahar . Asa fac nenea aia hoti, care apoi vand mierea ca naturala . Si black, nu vreau sa traiaesc 100 de ani, doamne fere, da cat mi-o fi dat sa apuc, vreau sa-i apuc sanatoasa . Desi, dupa manu , n-ar mai fi mult... . Nu va salut! :tongue:
eu cred ca o sa creasca preturile la mai multe alimente O sa ajungem sa avem grija cand iesim din magazine , sa nu de-a unul in cap se ne fure ce am cumparat. Cam asa cred eu ca o sa se ajunga in Romania ....
Cea mai optimista prognoza pe pretul fainii 650 (alba standard de panificatie) pentru martie- aprilie este de 2 lei/kg.
Si asta in conditiile in care in urma cu un an era 0.85 lei/kg daca nu ma insel.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.