• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pariu ca pretul zaharului va trece de 4 lei pana la sfarsitul lui iunie 2011

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Titlul spune tot.
Pariez ca pretul zaharului in vrac va trece de 4 lei pana la sfarsitul lui iunie 2011.

:D Sa-l faca 10 lei, nu ma supar. Nu consum . Poate asa vom avea mai multi oameni sanatosi :P.

decat indulcitori aia artificiali mai bine mananci 1kg de zahar natural:)

*daca se scumpeste zaharul se scumpeste si mierea de albine si coca cola si restu ;)

Gresit. Nu folosesti decat miere naturala, fara sirop de zahar. E mai scumpa , da merita. Fara indulcitori, fara coca cola ( care e otrava). Restu , tot ce contine zahar e nociv. Sa nu uiti ! :D Da al dr de bun.

La compoturi, dulceturi si conserve tot miere pui? :)

si albinele care fac mierea aia naturala ce papa? nu zahar?:))

Hai mai Bodo, ce ai impotriva zaharului, cola, etc. Suntem oameni consumam ce ne trece prin cap. Doar nu vrei sa traiesti 100 de ani:).

Railor, ati tabarat pe mine! Nu am nimic cu zaharul, doar ca il folosesc cat de rar pot, ca nu-i bun in cantitati mari :P. Abcule, sa mori tu ca la mierea naturala albinele papa zahar . Asa fac nenea aia hoti, care apoi vand mierea ca naturala . :D Si black, nu vreau sa traiaesc 100 de ani, doamne fere, da cat mi-o fi dat sa apuc, vreau sa-i apuc sanatoasa :P. Desi, dupa manu , n-ar mai fi mult... :D. Nu va salut! :tongue:

As supralicita si as spune ca si pretul la ulei si produsele derivate va sari in aer.

E posibil. Deja pretul uleiului a luat-o pe aratura. De uleiul de masline ce ne poti spune? :D

Acum pretul zaharului in vrac este pe undeva pe la 2.5- 2.6 ron/kg, fara TVA.
Bodo, cred ca si uleiul de masline va urma trend-ul celorlalte uleiuri.

eu cred ca o sa creasca preturile la mai multe alimente :) O sa ajungem sa avem grija cand iesim din magazine , sa nu de-a unul in cap se ne fure ce am cumparat. Cam asa cred eu ca o sa se ajunga in Romania ....

deja zaharul a ajuns,cred ca va si depasi...

Cea mai optimista prognoza pe pretul fainii 650 (alba standard de panificatie) pentru martie- aprilie este de 2 lei/kg.
Si asta in conditiile in care in urma cu un an era 0.85 lei/kg daca nu ma insel.

Back