• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PASTE FERICIT

Serj

Reporter de teren
Reaction score
0
PASTE FERICIT TUTUROR!!! >D<>D<

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului
sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii,
iar Lumina din Noaptea Sfanta
sa va insoteasca
pasii pe drumul vietii.

Paste Fericit!

Attachments

• easter.jpg
    easter.jpg
    18.3 KB · Views: 1
Hristos a inviat!
de Alexei Mateevici

Se asternuse piatra pe proaspatul mormant
Si noaptea coborase, acoperind cetatea.
Se linistise neamul vanzarii. Pe pamant
Era o taina mare... minune-apropiata.
Au stat tacuti de paza cei doi ostasi strajari
Ne-atinsi de maretia adancurilor firii,
Nepresimtind venirea minunii celei mari
Ce-avea sa schimbe fata si rostul omenirii.
Si iata miezul noptii, de stele-mpodobit;
Un tunet lung s-aude, pamantu-n el vuieste,
Adanci puteri il misca, izbindu-l. Zguduit,
Mormantul se deschide: scriptura se-mplineste.
Lumini lucesc la gura mormantului deschis,
Intunecimea piere o clipa-n toata firea...

Hristos invie!... Paznici, sa fie voua vis,
Lumina va orbeste, v-a inlemnit uimirea!
Lumina din lumina cerescului cuprins
Luceste-acum pe chipu-i, Il-nalta biruinta.
Si, lepadand pamantul, ii lasa foc nestins
Pe calea mantuirii: nadejdea si credinta.
Cu moartea Sa, pe cr uce murind nevinovat,
Ne-au dat El noua pilda a marii jer tfi de Sine,
Cu moartea Sa pe moarte calcand au inviat
Spre invierea vietii in faptele de bine.
Cantati cu bucurie acelui Ce-au scapat
Pe om si omenirea de moarte sufleteasca.
Ii Pastele! Viata! Hristos au inviat!
Iubire intre oameni si pace sa domneasca!

View attachment 1

Attachments

• paste-fericit4.jpg
    paste-fericit4.jpg
    85.6 KB · Views: 0
Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca ZIUA INVIERII.

Va doresc si eu un Paste fericit! Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va fie prilej de bucurie impartasita cu toti cei dragi !

Si...o felicitare de la GeoX >D<>D<

View attachment 2

Attachments

• 0_78305200_1172701279_m.jpg
    0_78305200_1172701279_m.jpg
    15.2 KB · Views: 1
va doresc tuturor paste fericit, ganduri curate, multa,multa sanatate, sa va bucurati, sa iubiti si sa fiti iubiti si , nu in ultimul rand, sa va distrati (ca dureaza asa putin... :O). atentie totusi la abuzuri (mai ales tu, gogule :D).
va imbratisez pe toti cu drag .>D<

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!Va doresc Un Paste Fericit![/font]

Patru lumanari ardeau incetisor...Ambianta era atat de placuta,incat le puteai auzi vorbind.Prima a spus:,,Eu sunt pacea!Oricum,nimeni nu ma mai poate pastra aprinsa,cred ca ma voi stinge."Flacara s-a micsorat cu rapiditate si s-a stins in intregime.
A doua a spus:,,Eu sunt credinta!Dincolo de toate,eu nu mai sunt indispensabila,asa ca nu mai are nici un sens sa mai stau aprinsa".Cand a terminat de vorbit,o adiere blanda a stins-o.
Cu tristete cea de-a treia lumanare a spus la randul sau:,,Eu sunt iubirea!Nu am forta sa mai stau aprinsa,oamenii ma dau de-o parte si nu-mi inteleg importanta.Ei uita chiar,sa-i iubeasca pe cei care le sunt aproape."Si fara sa mai astepte s-a stins.
Deodata un copil intra in camera si vede trei lumanari stinse:,,De ce nu ardeti?Voi ar trebui sa fiti aprinse mereu."Spunand acestea copilul incepu sa planga.
Atunci cea de-a patra lumanare a spus:,,Nu va fie frica,cata vreme eu inca mai ard,le putem reaprinde pe celelalte!Eu sunt speranta!"
Cu ochii stralucitori,copilul lua lumanarea si le aprinse pe celelalte.

Flacara SPERANTEI sa arda mereu in viata voastra!...si astfel fiecare poate mentine CREDINTA,PACEA si IUBIREA!!!
Sa aveti un PASTE luminos si plin de PACE, CREDINTA,IUBIRE,SPERANTA.
PASTE FERICIT!

Dodo va ureaza si ea un Paste fericit cu multa bucurie. Lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai fericire si iubire. Va saruta cu drag si Dodolina...

View attachment 7

Attachments

• 25_bunny.jpg
    25_bunny.jpg
    52.7 KB · Views: 0
Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului.
Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a sluji luminii si binelui.
Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui.

Hristos a inviat!

Fie ca Sfintele Pasti sa ne lumineze sufletul si casa, sa ne aduca numai sanatate si bucurie, iar Dumnezeu sa ne aiba in paza!
Paste fericit !

Lumina Sfanta a Invierii sa ne lumineze casele si sa ne ocroteasca de rele. Paste fericit!

CRISTOS A ÎNVIAT!
autor Mihai LEONTE

A venit şi ziua Învierii
Îngerul spre lume a strigat,
În mijlocul primăverii
Să ştiţi, CRISTOS a Înviat!

Coşurile pline sunt de ouă roşii
Cu alese bunătăţi şi cozonac,
Zâmbesc copiii, chiar şi moşii
Îţi spun, CRISTOS a Înviat!

Merge lumea-n cimitire
Unde are un neam apropiat,
E frumos, în unduirea de zefire,
Da azi, CRISTOS a Înviat!

Tu eşti aici în stânga mea
Şi sunt atât de încântat,
Nu-ţi pot spune altceva
Decât CRISTOS a Înviat!

Hristos a Inviat! Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa ne aduca liniste, armonie si numai bucurii!

View attachment 9

Attachments

• IEOU2L.jpg
    IEOU2L.jpg
    21.1 KB · Views: 0
Hristos a inviat ! Sa aveti sarbatori fericite alaturi de familie si cei dragi .

Attachments

• paste760.jpg
    paste760.jpg
    64.8 KB · Views: 0
Back