Seth said:
Intalnirea cu gardianul padurii il puse rau pe ganduri, aflandu-se intr-o depresie cumplita lega o funie de creanga unui copac si isi puse capat zilelor.
Sfarsit.
@degetica
Chinezii is mici si au ochii oblici, cu toate astea fac iphoane si rachete spatiale. Romanii sunt inalti frumosi si stau la coada sa cumpere produse Made in China.
Asta suna a apocalipsa,dar daca creanga e prea subtire si nu-l tine?

)
Hai mai,una ca la chinezi

)) si e tot de apocalipsa

Si sa stii ca eu am vazut si chinezi faini de tot,asa ca...
[video=youtube]
Seth said:
Sfarsit.
@degetica
Marimea e doar un detaliu nesemnificativ, barda vs topor, nu crezi ca e mai important cine manevreaza?
Poate tu l-ai invatat sa manuiasca bardita?
E important si nu prea cine manevreaza pentru ca nu poti compara forta de distrugere a unui topor cu cea a unei bardite

Cat despre faptul ca l-as fi invatat eu sa manuiasca bardita am indoieli serioase.Cred ca stia de dinainte,mai ales ca nu-i pot fi mama ,profesor sau altceva in acest sens

).Plus ca eu folosesc direct toporul ,dupa cum am mai zis,deci chestia cu bardita o stie de la altcineva
Seth said:
Sfarsit.
Orice copil ar trebui sa fie superior din punct de vedere genetic parintilor, pentru ca el primeste de la ambii parinti genele lor cele mai bune. Asa functioneaza evolutia speciei.
Ar trebui,dar nu intotdeauna e asa,deci evolutia speciei nu prea functioneaza ca la carte.Sunt odrasle care pot lua de la parinti nu intotdeauna cele mai bune gene si e posibil ca parintii sa fie ceva mai buni ca oameni decat progeniturile.Cum de altfel sunt parinti care sunt mai putin parinti cu copii exceptionali,deci nu exista un sablon pentru evolute din acest punct de vedere.