• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Povesti postapocaliptice, si nu numai ;)

Seth said:
2 februarie ?
Apropo, ai putea scrie tu episodul urmator si sa spui cine a facut bardita :-p

Da, 2 februarie, "Ziua cartitei " asta mi-a venit in minte citind repetarea replicii " Frumoasa bardita, tu ai facut-o? "

Daca va roade curiozitatea asa de mult, parintii sunt: a... si b..., acuma sunteti invitati sa continuati povestea

Mai,la drept vorbind nu ma roade .Anuk,tu ai vreo rosatura pe undeva? Intuitia imi spune ca nu,dar nu bag mana in foc:).Asa ca draga Seth,e la alegerea ta daca vrei sa continui povestirea ori ba:).
Cu o singura specificatie.Eu am topor ,nu bardita ,deci sunt pregatita cand merg in codru,asa ca nu stiu cum o sa faca faca personajele tale cu o biata bardita fie ea si bine lucrata si aratoasa:P

Intalnirea cu gardianul padurii il puse rau pe ganduri, aflandu-se intr-o depresie cumplita lega o funie de creanga unui copac si isi puse capat zilelor.

Sfarsit.

@degetica
Chinezii is mici si au ochii oblici, cu toate astea fac iphoane si rachete spatiale. Romanii sunt inalti frumosi si stau la coada sa cumpere produse Made in China. Marimea e doar un detaliu nesemnificativ, barda vs topor, nu crezi ca e mai important cine manevreaza?
Poate tu l-ai invatat sa manuiasca bardita?

Orice copil ar trebui sa fie superior din punct de vedere genetic parintilor, pentru ca el primeste de la ambii parinti genele lor cele mai bune. Asa functioneaza evolutia speciei.

Seth said:
Intalnirea cu gardianul padurii il puse rau pe ganduri, aflandu-se intr-o depresie cumplita lega o funie de creanga unui copac si isi puse capat zilelor.

Sfarsit.

@degetica
Chinezii is mici si au ochii oblici, cu toate astea fac iphoane si rachete spatiale. Romanii sunt inalti frumosi si stau la coada sa cumpere produse Made in China.

Asta suna a apocalipsa,dar daca creanga e prea subtire si nu-l tine?:))
Hai mai,una ca la chinezi:))) si e tot de apocalipsa:) Si sa stii ca eu am vazut si chinezi faini de tot,asa ca...
[video=youtube]

Seth said:
Sfarsit.

@degetica

Marimea e doar un detaliu nesemnificativ, barda vs topor, nu crezi ca e mai important cine manevreaza?
Poate tu l-ai invatat sa manuiasca bardita?

E important si nu prea cine manevreaza pentru ca nu poti compara forta de distrugere a unui topor cu cea a unei bardite:)
Cat despre faptul ca l-as fi invatat eu sa manuiasca bardita am indoieli serioase.Cred ca stia de dinainte,mai ales ca nu-i pot fi mama ,profesor sau altceva in acest sens:)).Plus ca eu folosesc direct toporul ,dupa cum am mai zis,deci chestia cu bardita o stie de la altcineva:)

Seth said:
Sfarsit.

Orice copil ar trebui sa fie superior din punct de vedere genetic parintilor, pentru ca el primeste de la ambii parinti genele lor cele mai bune. Asa functioneaza evolutia speciei.

Ar trebui,dar nu intotdeauna e asa,deci evolutia speciei nu prea functioneaza ca la carte.Sunt odrasle care pot lua de la parinti nu intotdeauna cele mai bune gene si e posibil ca parintii sa fie ceva mai buni ca oameni decat progeniturile.Cum de altfel sunt parinti care sunt mai putin parinti cu copii exceptionali,deci nu exista un sablon pentru evolute din acest punct de vedere.

Sigur nu l-ai invatat nimic? Pentru ca citind toate episoadele seriilor anterioare am observat ca cineva care a participat la scrierea seriilor anterioare are acelasi mod de a scrie cu tine ;)

"Cum de altfel sunt parinti care sunt mai putin parinti cu copii exceptionali" - Confirmi ce am spus

Un individ mai bun din punct de vedere genetic nu inseamna neaparat un om mai bun. Poate fi imun la boli, inteligenta deosebita, fizic perfect, dar un comportament de cea mai joasa speta.

Seth said:
Sigur nu l-ai invatat nimic? Pentru ca citind toate episoadele seriilor anterioare am observat ca cineva care a participat la scrierea seriilor anterioare are acelasi mod de a scrie cu tine ;)

Si marmota invelea ciocolata-n staniol,nu?:)

Seth said:
"Cum de altfel sunt parinti care sunt mai putin parinti cu copii exceptionali" - Confirmi ce am spus

Nu prea confirm,doar daca tu citesti in diagonala si citesti ce iti convine:)

Seth said:
Un individ mai bun din punct de vedere genetic nu inseamna neaparat un om mai bun. Poate fi imun la boli, inteligenta deosebita, fizic perfect, dar un comportament de cea mai joasa speta.

Un individ mai bun genetic ar trebui sa aiba doua lucruri superioare inaintasilor lui-creier si suflet.Fara ele orice performanta genetica e fara valoare.

NU, marmota nu invelea ciocolata in staniol pentru ca marmota a mancat ciocolata si din staniol si-a facut o oglinda sa-si aprinda tigarile in mod eco

Sufletul este un cuvant atat de complex, atat de utilizat, atat de folosit, toata lumea a auzit mai mult sau mai putin de el, dar prea putini chiar inteleg ce inseamna. De multe ori in spatele unui aparent "suflet bun" se ascund "mustrari de constinta" sau iluzia ca facand o fapta buna se netezeste drumu spre asazisul rai sau credinte populare gen "bine faci, bine gasesti"

Trecand peste discutiile astea pe tema sufletului, ca orice specie vie, pricipalul scop al omului e supravietuirea speciei adica inmultirea, transmiterea genelor capabile sa-i ofere o buna adaptare la mediul de viata urmasilor.

Seth said:
NU, marmota nu invelea ciocolata in staniol pentru ca marmota a mancat ciocolata si din staniol si-a facut o oglinda sa-si aprinda tigarile in mod eco

Marmota nu manca ciocolata ca vrea sa ramana supla si frumoasa,scumpo,deci rezultatul ar fi ca are oglinzi clare in care priveste imagini la fel:).Cat despre tigari...un viciu mai putin eco al unui suflet eco:)

Seth said:
Sufletul este un cuvant atat de complex, atat de utilizat, atat de folosit, toata lumea a auzit mai mult sau mai putin de el, dar prea putini chiar inteleg ce inseamna. De multe ori in spatele unui aparent "suflet bun" se ascund "mustrari de constinta" sau iluzia ca facand o fapta buna se netezeste drumu spre asazisul rai sau credinte populare gen "bine faci, bine gasesti"

Un suflet bun nu are mustrari de constiinta pentru ca un suflet bun inseamna o constiinta curata.Doar un suflet al carui constiinta nu e in regula poate fi mai putin bun.Si chestia cu fapta buna ..depinde ce te motiveaza sa o faci ca sa fie pe placul lui Dumnezeu.Pentru ca daca in spatele unei asa zise fapte bune se ascunde un interes nu mai e fapta buna,e doar o forma de manipulare si aici ajungem la ceea ce se numeste povestea apocaliptica a sufletului.Multi braveaza ca fac fapte bune cand de fapt ei nu-si urmaresc decat propriul interes,dar vor sa dea bine in ochii celorlalti ca fiind ori atat de extraordinari incat merita osanale ,ceea ce nu prea se mai potriveste cu notiunea de bunatate .Unii se cred atat de inteligenti incat vor sa faca din aceasta apanajul bunatatii,incercand sa convinga ca nu numai ca ii duce capul,dar au si suflet,ceea ce e iarasi o forma de manipulare.E bine cand ai de a face cu un astfel de personaj sa-l scoti din preajma ta,pentru ca acest personaj nu-si va schimba nici atitudinea,nici grandomania niciodata oricate eforturi ar face cineva sa-l faca sa vada ca greseste.

Seth said:
Trecand peste discutiile astea pe tema sufletului, ca orice specie vie, pricipalul scop al omului e supravietuirea speciei adica inmultirea, transmiterea genelor capabile sa-i ofere o buna adaptare la mediul de viata urmasilor.

De adaptat la mediul de viata si de inmultit o fac si animalele,ori omul ar trebui sa fie ceva mai mult de atat.altfel viata nu are sens.

In povestea asta-s o gramada de arme asemanatoare topaie,topor, bardita ,fiecare cu alt stapan exceptie face doar carabina .Aaaa, sa nu uitam celebra bricheta Zippo :P Cam multe coincidente, nu? Pacat ca poveste pare a se fi terminat,sau ....nu ?!?

Back