• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Poza zilei

Anul-Nou-chinezesc_zps1b948730.jpg

10 februarie -Anul nou chinezesc

fulger_vatican_3d4c7f457f_thumb_630_380_zpsd267ec6d.jpg

Fulger asupra Vaticanului ,la propriu :D: ( fulger ce a lovit imediat dupa anuntul Papei,coincidenta ?

kissing_couple_17605300_zpscc520328.jpg

"Make love, not war" ("Faceti dragoste, nu razboi")

tatuaj_zps8d9a8136.jpg

Nu-mi plac tatuajele,dar acesta e frumos :P cu atat mai mult cu cat are si-o poveste , tanara a decis să se tatueze după ce și-a făcut o dublă mastectomie.

poza_cainejpg_3820f430e0_zpsf33f16b6.jpg

Daca va uitati , sunt calatori in picioare si catelul pe scaun, s-au infiinat in Bucuresti linii de transport canin ? :P

132196670_21n_zpscd5d4c75.jpg

Banc de pesti liliac esuati pe o plajă din Gaza City .

Pelerinaj la Kumbh Mela

kumbh-mela_zps19c9a277.jpg

Kumbh Mela, care a început la 14 ianuarie şi se va sfârşi în martie, se organizează o dată la 12 ani la Allahabad (Uttar Pradesh, nord) şi adună pe durata celor 55 de zile aproximativ o sută de milioane de hinduşi, fiind astfel cel mai mare festival religios din lume.

Festivaluri asemănătoare, dar de o amploare mai mică, au loc o dată la trei ani în alte oraşe indiene. Băile se fac la confluenţa fluviilor Gange, Yammuna şi Saraswati, considerate sacre. Pelerinii cred că băile în aceste ape îi spală de păcate şi îi eliberează de ciclul reîncarnării.

pix_zps6aa9ca53.gif

Sadhuşi (Oameni sfinţi) aleargă în Sangam, la confluenţa râurilor Yamuna, Gange şi Sarawati, în timpul pelerinajului Kumbh Mela, în Allahabad, sâmbătă, 14 ianuarie 2013.

Daca nu ma inseala memoria ,cred un vulcan din Japonia .

Back