• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Poza zilei

O banda de babuini escaladează blocurile de locuinte furand mancare si lasand dezastru in urma.

Celebra Times Square a fost aseară gazda unui eveniment mai puțin obișnuit: câteva mii de oameni, îmbrăcați doar în lenjerie intimă, s-au adunat în centrul New York-ului pentru a depăși un record mondial.

Cu ocazia Zilei Naționale a Lenjeriei Intime, americanii au vrut să intre și în Cartea Recordului și să stabilească un nou record cu privire la cei mai mulți oameni în lenjerie intimă adunați într-un singur loc.

Mai are rost sa comentez ? Neeee !!

"Tăticul meu o sa te omoare”.

Rochie de mireasa pt care " opt oameni au lucrat timp de 14 ore și au lipit câteva mii de flori cu 22 de tuburi de adeziv special. „Cea mai migăloasă parte a fost partea de sus, de la bust, unde am lipit fir cu fir, ca o dantelă, floricelele de gipsofila. Am avut și probleme, la un moment dat a cedat o parte a rochiei din cauza presiunii florilor, așa că am recurs la o soluție de urgență și a fost introdusă un fel de bară subțire de oțel care îi ține forma. Florile folosite sunt liziantus, miniroze și gipsofila. Am ales ca rochia să fie în cea mai mare parte din liziantus pentru că sunt mai ușoare, ca să nu deranjăm foarte mult mireasa cu greutatea. Teoretic, florile ar trebui să rămână proaspete timp de 24 de ore, iar ca soluție de rezervă folosim un spray special pentru hidratare”, a declarat Anca Vlad, creatoarea rochiei pentru care s-au folosit doar flori naturale. "

Ieftina tare -3000 euro :D:

http://www.tion.ro/ce-se-mai-poarta...de-mireasa-din-flori-de-3-000-de-euro/1329068

Stiti ce-s astea ? Va spun eu " Legume fericite " () De ce-s fericite ? Cititi Aici

Va mai amintiti ? :D:

65 de ani de la înfiinţarea Republicii Populare Democratice Coreea.

In lipsa altei surse este si asta o solutie salatoare pt hemoragia nazala :D: NU ? Desi calatorii din autobuz considera ca este un gest sacarbos.

Coada pt telefoanele mobile iPhone 5C şi iPhone 5S de 1.000 de dolari :D:

Ti-ar placea ca locul tau de munca se fie aici? :D: mie ,nu, cladirea il gazduieste pe operatorul instalatiei de telescaun din statiunea Portes du Soleil din Elveţia si se afla deasupra unei prapastii cu o adancime de peste două mii de metri.Ma trec fiorii doar cand privesc poza.

Back