Nu stiu daca voi ati mai intalnit asemenea cazuri ,eu recunosc ca nu,si mi-e greu sa inteleg cum poti face poza zambind langa sicriul sotului si tatal copiilor tai : Este peste puterea mea de intelegere.
Nu stiu daca voi ati mai intalnit asemenea cazuri ,eu recunosc ca nu,si mi-e greu sa inteleg cum poti face poza zambind langa sicriul sotului si tatal copiilor tai : Este peste puterea mea de intelegere.
Si pe mine ma depaseste sa inteleg aceasta poza.Cum sa faci asa ceva si cu copii langa tine? Indiferent ce fel de om a fost ,e tatal lor si asa ceva nu se face.
Astia-s amaratii care cauta un adapost si care au impartit tara in doua. pur uman ,ti-e mila si ai vrea sa-i ajuti, judecand logic.... ce sa faci cu ei, unde sa-i duci, cu ce pret ?!?
Cum nu exista padure fara uscaturi valabil si in cazul refugiatilor, cu siguranta printre ei sunt si "intrusi''cu ganduri neortodoxe, dar... marea majoritate sunt niste amarati. N-as vrea sa fiu vreodata in situatia lor,nesiguranta ,umilinta, griji, foame, sete ,copii mici unii bolnavi, greu de dus. lasand ca sunt exagerat de multi si reticenta lumii creste exponential .
Si totusi e atat de greu sa faci o diferenta in cazul lor intre amarati si saraci,intre motivati de amar si motivati de alte preocupari...Asa e lumea asta ,nu? Pentru ambitiile si rautatea unora platesc de obicei cei nevinovati...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.