• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Poza zilei

Unde credeti ca ar putea fi atatia turisti la plaja ? Evident....in CHINA =))

Nu stiu daca voi ati mai intalnit asemenea cazuri ,eu recunosc ca nu,si mi-e greu sa inteleg cum poti face poza zambind langa sicriul sotului si tatal copiilor tai :D: Este peste puterea mea de intelegere.

Asta-i adevarat poza a zilei, gardul din sarma ghimpata pentru a stopa miile de refugiaţi care intrau in Ungaria venind din Serbia.

anuk said:
Nu stiu daca voi ati mai intalnit asemenea cazuri ,eu recunosc ca nu,si mi-e greu sa inteleg cum poti face poza zambind langa sicriul sotului si tatal copiilor tai :D: Este peste puterea mea de intelegere.

Si pe mine ma depaseste sa inteleg aceasta poza.Cum sa faci asa ceva si cu copii langa tine? Indiferent ce fel de om a fost ,e tatal lor si asa ceva nu se face.

Astia-s amaratii care cauta un adapost si care au impartit tara in doua. pur uman ,ti-e mila si ai vrea sa-i ajuti, judecand logic.... ce sa faci cu ei, unde sa-i duci, cu ce pret ?!?

Cum nu exista padure fara uscaturi valabil si in cazul refugiatilor, cu siguranta printre ei sunt si "intrusi''cu ganduri neortodoxe, dar... marea majoritate sunt niste amarati. N-as vrea sa fiu vreodata in situatia lor,nesiguranta ,umilinta, griji, foame, sete ,copii mici unii bolnavi, greu de dus. lasand ca sunt exagerat de multi si reticenta lumii creste exponential .

Se spune ca acesti amarati au platit mii de euro :) ce amarat din diferite tari europene... au mii de euro

"Amarati" nu-i sinonom cu sarac . Amarati ca -s dezradaciatii carora le-a fost frica pt viata lor, a parintilor sau copiilor lor.

Si totusi e atat de greu sa faci o diferenta in cazul lor intre amarati si saraci,intre motivati de amar si motivati de alte preocupari...Asa e lumea asta ,nu? Pentru ambitiile si rautatea unora platesc de obicei cei nevinovati...

Asta trafic :P un blocaj de trafic, care preia 50 benzi de pe o autostrada. Beijing, China

Ce le-o fi facut ca stau asa de cumntei ? Ba ...par chiar multumiti, ma refer la porci, evident :P

In fata Clubului Colectiv

Dumnezeu sa-i odihnesca pe cei morti si sa-i ajute pe cei spitalizati !

Mii de oameni protesteaza in Piaţa Universitatii 3 noiembrie 2015

Oamenii cer demisia primarului Cristian Popescu Piedone, strigă “solidaritate”, dar şi lozinci anti-Ponta.

http://www.evz.ro/index.php

Petrila,Romaia
Miner la sfârșitul turei sale pe 30 octombrie .

Back