• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Poza zilei

Mi-a placut tare poza asta "”Meduza care răsare” :P

nature-honorable-mention-sunrising-jellyfish-murcia-province-spa.jpg

Carnavalul de la Rio, explozie de culoare si f multa fantezie.

6.jpg

luiza_brunet_imperatriz_2008.jpg

c08_18048637.jpg

c14_18024479_qnu6xh9hacej.jpg

c27_18079583_p03th06z0u8x.jpg

c17_18061885.jpg

Ai vazut ce tampite sunt unele comentarii? Asta spune mult despre omenire.
Cand vad asa ceva nu pot sa nu cred in Dumnezeu, ori pt a-l intreba unde este, ori in speranta ca acel sufletel sa aiba parte de o viata mai buna, de mangaiere.Cand mor, prima intrebare pe care am sa i-o pun o sa fie de ce am ajuns pe planeta asta mizerabila si daca nu ar fi fost mai bine sa nu fi existat rasa umana.

"De ce permite asa ceva " asta-i intrebarea . Spre deosebire de tine , f multi se indoiesc de existenta lui Dumnezeu cand vad asa atrocitati .Parca in lumea animala este mai multa "omenie" .

4-1.jpg

La finalul iernii , omul de zapada de 4 m de la Agapia.

curve_5450259458.jpg

”Respect, asta cerem”, au strigat în cor prostituatele şi cei care li s-au alăturat, în timpul marşurilor organizate în circa zece localităţi, printre care capitala Bogota, Medellin sau Cali, precum şi în insula turistică San Andres de pe coasta Caraibelor.

2012-02-29T162323Z_238714659_GM1E83100HV01_RTRMADP_2_SAUDI-WOMEN-SPORT.jpg

Echipa de baschet feminin a Arabiei Saudite s-a fotografiat la sosirea pe aeroportul din Kuala Lampur, înaintea partidei amicale cu reprezentativa similara a Universitatii Malaya.

bunicutele_buranovo_dca7f79c63.jpg

Bunicuțele Buranovo, așa cum se numește grupul folk, vor ajunge la concursul final, din Baku, Azerbaijan, care se va desfășura la sfârșitul lui mai, potrivit bbc.co.uk.

Cele șase femei ajunse la vârste venerabile au triumfat în fața a 24 de alți concurenți, printre care și artiști ruși cunoscuți. Piesa lor se cheamă "Party for Everybody", iar bunicuțele știu deja ce ar face cu banii câștigați din concurs: ar construi o biserică

scuzati ot, mi-am adus aminte de Laura mea cand mi-a aratat un nor care forma o inima perfecta. De fapt gaseste inimi peste tot, pietre la mare, o dala de piatra aici la noi in targ (e pavimentatie veche cum se facea odata) si in tot felul de alte situatii.

Bob-Northup-guiness_1331609836_med.jpg

La o bere parca se vad mai bine cele doua planete .

Back