• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Predictii cutremure cu aditza :D

Cine a zis ca trebuie sa pleci cu catel si purcel in munti ?! :) Eu faceam predictii pe chat care se adevereau :)

O confirmare :

Tonga M 5.0 - TONGA - 2012-12-02 13:32:44 UTC http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=295627

anuk said:
adrian_nicolae said:
mai vine un 4+ in Ro

A venit si nu l-am simtit eu ? :D:

vezi ca nu au trecut 48 ore :) Toate predictiile care le-am pus sunt 48 ore (Posibil 24 ore intarziere ). Au trecut abia 19 ore ....

adrian_nicolae said:
Deci noaptea trecute am facut o predictie :)

» adrian_nicolae - 02-12-01:03 -- 6,7 la 120 km adancime
» GeoX - 02-12-01:03 -- uite ca se termina anul
» GeoX - 02-12-01:03 -- ba ca sigur vine in august
» adrian_nicolae - 02-12-01:02 -- si sunteti martori
» GeoX - 02-12-01:02 -- ba ca vine in iulie\
» GeoX - 02-12-01:02 -- ba ca vine in primavara lui 2012
» adrian_nicolae - 02-12-01:02 -- dau declaratie
» GeoX - 02-12-01:02 -- si nu mai vine
» GeoX - 02-12-01:02 -- de cand tot vine 6-le asta
» TheBlackwing - 02-12-01:02 -- de obicei noaptea s-a rupt
» GeoX - 02-12-01:02 -- in Romania nu
» emerem - 02-12-01:02 -- asta cred si eu adita
» GeoX - 02-12-01:02 -- poate spre 2014
» TheBlackwing - 02-12-01:02 -- nu, dar la doua zile, tot vine
» adrian_nicolae - 02-12-01:02 -- un 6 e mai aproape decat credeti

adrian_nicolae - 02-12-01:02 -- un 6 e mai aproape decat credeti
adrian_nicolae - 02-12-01:03 -- 6,7 la 120 km adancime

Si am facut un pariu cu Gx :)))) Cred ca luna asta il astept sa dea de baut =)))

Si am facut un pariu cu Gx ))) Cred ca luna asta il astept sa de-a de baut )

????

In alta ordine de idei, predictia seismica inseamna precizarea unui anumit loc, nu aruncarea la gramada a n tari, ca o iesi. Zilnic sunt cutremure in lume. Asa zic si eu ca o sa fie pana marti in cutremur in Japonia cu magnitudinea de 4,5+. Oricine poate. Evident, de distractie.
Predictia reala, serioasa, care poate fi luata in seama, e ceva mult mai complicat.

Simte ca pierde pariul =)))))

Cine e mai in domeniu poate sa de-a si detaliile alea :) eu zis 48 ore si atat :P

nu trebuia sa-l inrosesti :))) mi-a scapat cratima =)))

dea de baut :))))

Pana da , sau nu da Geo de baut,poate imi raspunzi la intrebarea daca tu crezi in ce posteazi sau doar te distrezi.

Daca am luat-o pe urmele lui admin cu alerte si predicii () trebuie sa-i mostenesc si partea cu cealalta :| Rog un admin sa inchida postul sa nu se mai poata posta. Multumesc :)

Nu-i necesar sa se inchida, ma dezamagesti ,credeam ca ti-ai asumat si lupti sa demonstrezi ca ai dreptate. Pt predicii sunt necesari ani de studii si observatii .

Pai de asta si renunt :) Ca nu am ani de studii si observatii , si mai bine ma concentrez pe altceva

Esti la inceput,nu ai cum sa ai ani de observatii,dar tu esti cel care simte ce trebuie sa faca.Important sa crezi in ceea ce faci .

o predictie pentru anul asta :) o sa avem cel putin un cutremur 5,5 :) ;)

s-ar putea sa avem si un dublet de 6 ;)

adrian_nicolae said:
o predictie pentru anul asta :) o sa avem cel putin un cutremur 5,5 :) ;)

s-ar putea sa avem si un dublet de 6 ;)

Deci am avut dreptate cu 5,5 anul asta :D

Predictiile zilei de la seismologi :

"Se poate produce oricând un cutremur de peste 6 grade Richter, dar nu mai puternic de 7."
GHEORGHE MĂRMUREANU, seismolog

"România va fi lovită, în 2013, de un cutremur de 6,7-7,1 grade pe scara Richter."
GEORGE PURCARU, seismolog

"A fost un cutremur aşteptat. Vrancea generează astfel de seisme la 2-3 ani."
MIRCEA RADULIAN, director INFP

Back