• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Premonitii din biblie care s-au indeplinit

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Aici Manuela ne va prezenta premonitiile bibliei care s-au indeplinit.
Va da citatul din biblie si evenimentul documentat.
Abia astept sa vad un singur eveniment care sa fie indubitabil.

se numesc profetii gogu nu premonitii....dar asta nu re mare importanta acum.Azi avem medii ghicitori etc dar cu toate astea biblia este cea mai adevarata de pana acum.Mai mult biblia este este 100la 100 adevarata.dupa parerea mea,si nu numai.Biblia este cuvantul lui dumnezeu,dar scrierile sunt atat de vechi ca ne intrebam ce motiv avem sa credem in ele.Intr-o perioada de mii de ani,sunt un sistem de mesaje,adunate impreuna,isi au originea undeva dincolo de timpul si spatiul nostru.Afirmatia aceasta fiind dovedita,ca a descris fapte din istorie inainte ca sa se intample.Lucrurile acestea se intampla chiar sub ochii nostri.profetiile sunt espresia planului,pe care Dumnezeu l-a facut de-a ;lungul istoriei.Este singurul mod in care putem vedea ce se va intampla in viitor.Acum sa vedem cateva profetii care s-au adeverit:In apocalipsa este descrisa perioada cand vor fi dezastre naturalecum ar fi cutremure, dezastruoase,,ploi cu meteoriti vulcanisi dezastre naturale,cum nu s-au mi intalnit.Chiar daca omenii stiu ca aceste lucruri se intampla din cauz razvratirii impotriva lui dumnezeu,ei refuza sa se pocaiasca si cauta ajutor la conducatori falsi.Grindina si focvor cadea din cer si vor omorai un sfert din vegetatia pamantului,si din vietuitoarele marii,si vasele cre se vor afl pe ea.In anul 19 d.hDumnezeu i-a descoperit toate aceste lucruri profetului Ioan,intr-o viziune el a scris o carte din biblie care se numeste apocalipsa el a descris acolo fiinte sadice care nu sunt de pe pamant,care vin sa tortureze oameniitortura este atat de groaznica incat oamenii torturati vor implora moartea si de parca aceste lucruri nu sunt sufiecente,o armata de 200 de milioane mai omoara prin foc inca o treime din populatia cre ramas,In timpul acestei perioade de 7 ani numita si ,,necazul cel mare"( candne aflam noi acum)vor avea loc cutremure ,eruptii vulcanice majore,inundatii,uraganedezastre naturale de toate felurile care vor devasta intregul pamant,pe lanaga acestea vor fi razboie nucleare si toate urmarile cestuiaVor veni ciuma boala si foametea,si bolile,iar biblia spune ca mai mult de jumatatea populatiei pamantului va muri in acea perioada de 7 ani.Matei24:22 ,,si dac zilele acelea nu ar fi fost scurtate,nimeni nu ar scapa....omul spune astazi ..sunt autonom,sunt stapanul destinului meu,pot face ft oricarui lucru.El va ve sansa sa vd ce poate sa faca.Dumnezeu ingaduie sa vina neczul cel mare pt ca omul s-a laudat ca poate sa conduca lumea si dumnezeu il lasa,numai ca omul o conduce la distrugere de aceea scurteaza zilele.matei24cu 22

Modificat de Gogu. Am inlocuit eu x-urile cu s-urile. Te rog sa folosesti litera s.

Bla bla bla.
Haide s-o luam punctual.

Pasajul din biblie si evenimentul din viata reala.

o alta profetie ar fi revenirea lui ixux pe pamant elementele care preceda xe intampla chiar acum,biblia ne reveleaza ca va incepe ceaxt perioad de 7 ani care e deja inceputa,iar evenimentul care a avut loc dejaxi care ne indica c traim zilele din urma,exte intoarcerea poporului evreu acaxa in ixrael.Pana la jumatatea xec xx (20),nimeni inafara de cei care au luat biblia in xeriox,xi literal nu au crezut ca evreii xe vor intoarce in ixrael xi ca vor deveni o natiune.Dar in 14mai 1948,dupa ce au xupravietuit pexte 2500 de ani fara tara,minunea a avut loc.Acexta a foxt unul din evenimentele deoxebite ale xec 20eveniment numit ,,minunea ixtoriei moderne"xi anume intoarcerea evreilor in Palextina.In 1948,evreii x-au intorx acaxa in tara pe care Dumnezeu a dat-o lui Avraam xi urmaxilor xai cum xcrie in geneza 12 cred ca a foxt cea mai importanta implinire profetica din ixtoria omenirii.Nu a foxt o ironie ixtorica cum vor zice unii....a foxt dextinul divin pregatit de Dumnezeu.Toti profetii au xcrix dexpre axta ca xe va intampla,xunt xute de profetii in vechiul textament in care Dumnezeu xpune cu mare precizie cum va aduce urmaxii luiAvraam ,ixaac,xi Iacovinapoi in Ixrael cu putin inainte xa vina Mexia ca x xtbileaxc domnia lui Dumnezeu.(xe refera la a doua venire a lui Hrixtox)

nr 666 nu vom putea vinde xi nici cumpara fara xa fie acext numar....xemnul bextiei,il avem alta profetie adeverita ....nu pot xcrie cu litera ...ca nu m mouxe xi nu pot da copy fara mouxe

Manuela, focus.
Hai s-o luam de la inceput.
Fragmentul din biblie si evenimentul real.

De aceea să le spui: "Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: ,Vă voi strânge din mijlocul popoarelor, vă voi aduna iarăşi din ţările în care sunteţi risipiţi, şi vă voi da ţara lui Israel.
Ezechiel 11:17
- s-a implinit

Nasterea lui Isus a fost precedata de multe profetii-
Miheia 5:1-2 Şi acum închide-te cu zid, Bet-Gader! Suntem cuprinşi de toate părţile! Ei lovesc cu toiagul peste obraz pe toate seminţiile lui Israel! Isa 9:6 Căci Prunc s-a născut nouă, un Fiu s-a dat nouă, a Cărui stăpânire e pe umărul Lui şi se cheamă numele Lui: Înger de mare sfat, Sfetnic minunat, Dumnezeu tare, biruitor, Domn al păcii, Părinte al veacului ce va să fie. Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar obârşia Lui este dintru început, din zilele veşnicie

Zaharia 11.12 ,care vb de faptul ca Isus v-a fi vandut pt 30 de arginti- s-a adeverit
Psalmii 22:16 Căci nişte câini mă înconjoară, o ceată de nelegiuiţi dau târcoale împrejurul meu, mi-au străpuns mâinile şi picioarele

Si o chestie interesanta , un fel de statistica
http://luminaultimelorzile.wordpress.com/2010/07/06/biblia-si-profetia/

Matei 24:11 Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi.
Mai profetic de atat?

1- Domnul Hristos a prezis ca Ierusalimul va fi distrus si nu va mai ramane piatra pe piatra:
"La ieşirea din Templu, pe când mergea Isus, ucenicii Lui s-au apropiat de El ca să-I arate clădirile Templului.
Dar Isus le-a zis: "Vedeţi voi toate aceste lucruri? Adevărat vă spun că nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu fie dărâmată." Matei 24,1-2
In anul 70 e.n., Ierusalimul a fost invadat de romani care au distrus tot ce le-a iesit in cale.1,3 milioane de evrei au fost ucisi. Incendiul declansat de romani a cuprins tot Templul care continea pe langa zidurile sale din lemn si aur masiv. De la caldura focului, acest aur s-a topit si s-a scurs printre pietrele din pardoseala. Romanii vrand sa adune aurul scurs, au trebuit sa disloce toate pietrele - PROFETIE IMPLINITA!!!

2- Tot Hristos le-a spus evreilor ca vor fi imprastiati printre neamuri (popoare) pana se va implini vremea neamurilor. Acest lucru a fost din anul 70 pana in 1948 cand a aparut din nou statul Israel.
3- Ezechiel are o profetie privind bunastarea Israelului in timpurile moderne
Ezechiel 36:11 “Voi înmulţi pe oamenii şi vitele, care vor creşte şi se vor înmulţi: voi face să fiţi locuiţi ca şi mai înainte, şi vă voi face mai mult bine decât odinioară; şi veţi şti că Eu Sunt Domnul”.
Scrisa intre 593-571 iHr si implinita la sfarsitul anilor 1900.
Profetul spune ca atunci cand Israelul va deveni din nou tara, va fi mult mai prosper decat inainte. Atunci cand Ezechiel face aceasta profetie el si compatriotii sai fusesera fortati sa isi paraseasca tara de catre babilonieni. Insa astazi, Israelul este o tara independenta. Populatia sa s-a multiplicat de zece ori, de la 600.000 la 6.000.000 din momentul in care si-a recapatat independenta in anul 1948. PIB pe cap de locuitor in Israel este mai mare decat al oricarei alte tari din acea zona geografica, desi tarile din jur sunt bogate in petrol.
4-. Vor creste din nou copaci in Israel
Isaia 41:18-20 “Voi face să izvorască râuri pe dealuri, şi izvoare în mijlocul văilor; voi preface pustia în iaz, şi pământul uscat în şivoaie de ape; voi sădi cedri, salcîmi, mirţi şi măslini în pustie; voi pune chiparoşi, ulmi, şi merişori turceşti la un loc în pustie, ca să vadă cu toţii şi să ştie, să priceapă şi să înţeleagă că mâna Domnului a făcut aceste lucruri, şi Sfântul lui Israel le-a zidit.”
Scrisa intre 701-681 iHr. Implinita spre sfarsitul anilor 1990.
Profetul vorbeste despre o restaurare a Israelului care a avut loc in vremurile moderne, cand un vast sistem de irigatii va fost pus la punct in vederea cultivarii pamantului. Lipsa apei si a ploilor era unul dintre motivele pentru care Israelul era un tinut sarac si putin productiv in cea mai mare parte a ultimilor 2000 de ani. Insa, in anii 1990, atunci cand multi evrei s-au intors in patria lor, au fost construite retele de irigare a pamanturilor. Mai mult de 200.000.000 de copaci au fost plantati in Israel in 1948 si pana in prezent.
5.Va veni o zi in care Egiptului ii va fi frica de Israel
Pasajul din Biblie: Isaia 19:17 “Chiar şi ţara lui Iuda va fi o groază pentru Egipt: cum i se va vorbi de ea, se va îngrozi, din pricina Hotărârii luate împotriva lui de Domnul oştirilor.”
Scrisa probabil in intervalul 701-681 iHr
Implinita in anul 1967
In Isaia 19:17 profetul spune ca Iuda va baga groaza in poporul egiptean. Aceasta profetie s-a implinit, cel putin partial in vremuri recente. In timpul tuturor razboaielor arabo-israeliene care au fost in 1948 si pan in prezent, evreii s-au impus in fata egiptenilor, o tara care este de 10 ori mai mare decat Israelul. In 1967 Egiptul a incercat o blocada a Israelului in Golful Aqaba. Atunci a avut loc razboiul de 6 zile din anul 1967 la sfarsitul carora Israelul zdrobise fortele aeriene egiptene, controla peninsula Sinai si fasia Gaza, la fel ca si teritoriile la vest de Iordan, inaltimile Golan din Siria si orasul Ierusalim. La 12 ani dupa aceea Egiptul semna un tratat de neagresiune cu Israelul.
6- Egiptul nu va mai domina nici o alta natiune
Pasajul din Biblie: Ezechiel 29:15 “Da, va fi cea mai neînsemnată dintre împărăţii, şi nu se va mai înălţa peste neamuri; îi voi împuţina, ca să nu stăpânească peste neamuri.”
Scrisa intre 593-571 iHr
Implinita in anul 1967
In acest pasaj Cuvantul lui Dumnezeu spune ca Egiptul isi va reveni dupa un anumit atac, probabil atacul babilonian in urma cu 2600 de ani, dar nu va mai ajunge niciodata sa conduca peste vreo alta natiune. Pana in vremea lui Ezechiel, Egiptul fusese vreme de secole o forta a lumii, dominand asupra multor tari, inclusiv asupra Israelului. Insa in ultimii 2500 de ani Egiptul a fost controlat de forte straine: romani, otomani, europeni. Astazi Egiptul este o tara independenta. In anul 1948,1967 si 1973 Egiptul a incercat sa domine Israelul, insa fara succes, in ciuda faptului ca statul egiptean este de zece ori mai mare decat statul Israel. Egitpul in prezent este o natiune impresionanta, insa nu stapaneste nici o alta tara si nici un teritoriu strain.

ar mai fi dar de viitor inca nu e timpul lor

nici acum nu e bine gogu?

Gogu Offline
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 2,997
Inscris: Oct 2009
Reputatie: 15
RE: Premonitii din biblie care s-au indeplinit
Manuela, focus.
Hai s-o luam de la inceput.
Fragmentul din biblie si evenimentul real

Te-am mai rugat sa lasi link cand copiezi ceva de pe internet.

Si acum sa le luam pe rand?
1. Iaca ce scrie la wikipedia http://ro.wikipedia.org/wiki/Ierusalim
În anul 63 î.Hr. Ierusalimul a fost cucerit de Imperiul Roman. Templul evreiesc și simbolurile entității statale evreiești a fost distruse de romani în timpul războiului cu evreii răsculați (Războiul Iudeilor) în anii 68 - 73 d.Hr. Dupa ultime mare răscoală antiromană a evreilor în anii 132-135 d.Hr. Ierusalimul a fost transformat într-o urbe romană numită Aelia Capitolina in cinstea împaratului Adrian (Aelius Hadrianus). Vreme de aproape un mileniu a încetat de a fi capitală a unui stat până la întemeierea în zonă a regatului cruciat al Ierusalimului în anii 1099 - 1187. Dupa recucerirea lui de catre musulmani i s-a luat din nou statutul de capitala vreme de inca apropape un mileniu. La sfârșitul secolului al XIX-lea a devenit capitală a sanjakului otoman al Ierusalimului (Kuds), iar apoi între anii 1917-1948 a fost sediul administrației britanice în Palestina, inclusiv al înalților comisari britanici. În urma războiului arabo-israelian din 1948-1949 orașul a fost împărțit în doua zone: una de vest, mai nouă în cea mai mare parte, a rămas sub controlul Israelului, iar cea de est, incluzând orașul vechi, a intrat în componența statului arab al Iordaniei cu capitala la Amman.

2. Unde anume? Citatul exact.
3. De unde ai informatiile? Comparatia cu Ezechiel, care se referea la multe alte chestii este fortata
4. Padurile din Israel au fost distruse cu mult dupa ce a fost scrisa biblia. In plus, sunt curios cat de active vor fi sistemele de irigatii in vreo 10 ani in Israel ;)
5 si 6, De cand a fost scrisa biblia si pana la razboiul de 7 zile, Egiptul le-a cam tras-o tuturor. Si sa vedem viitorul ce ne rezerva ;)

Altele?

gogu cred ca iti bati joc de mine,si este mai mult decat suficient ce am scris,nu ma mai lua pe mine ciu link si altele ca poate mi le-a soptit cineva,ti-am dart verxet sau capitol,mergi la biblie si convingete,eu mi-am dat interesul sa gasesc ,macar atat apreciaza ,nu tot cauta motive ca aia nu e bun din cauza aia...etc.

Angela74 said:
De aceea să le spui: "Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: ,Vă voi strânge din mijlocul popoarelor, vă voi aduna iarăşi din ţările în care sunteţi risipiţi, şi vă voi da ţara lui Israel.
Ezechiel 11:17
- s-a implinit

Nasterea lui Isus a fost precedata de multe profetii-
Miheia 5:1-2 Şi acum închide-te cu zid, Bet-Gader! Suntem cuprinşi de toate părţile! Ei lovesc cu toiagul peste obraz pe toate seminţiile lui Israel! Isa 9:6 Căci Prunc s-a născut nouă, un Fiu s-a dat nouă, a Cărui stăpânire e pe umărul Lui şi se cheamă numele Lui: Înger de mare sfat, Sfetnic minunat, Dumnezeu tare, biruitor, Domn al păcii, Părinte al veacului ce va să fie. Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar obârşia Lui este dintru început, din zilele veşnicie

Zaharia 11.12 ,care vb de faptul ca Isus v-a fi vandut pt 30 de arginti- s-a adeverit
Psalmii 22:16 Căci nişte câini mă înconjoară, o ceată de nelegiuiţi dau târcoale împrejurul meu, mi-au străpuns mâinile şi picioarele

Si o chestie interesanta , un fel de statistica
http://luminaultimelorzile.wordpress.com/2010/07/06/biblia-si-profetia/

Matei 24:11 Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi.
Mai profetic de atat?

Doar o mica parte a evreilor traieste in Israel. de fapt, in Israel, doar 50% din populatie sunt evrei.
Putem spune ca i-a adunat? Ma indoiesc.

Despre isus, dati-mi o singura sursa istorica REALA care sa-l pomeneasca, si nu mai zic nimic de el. Dar pana atunci a confirma o profetie cu o legenda nu cred ca este o solutie.

gogule ai link de la mine xi tot ce a prezix biblia x-a adeverit xemnul fiarei exte,naxterea lui ixux din om exte ,intoarcerea evreilor in palextina exte ,xi multe altele pe care acum nu mi le amintexc ,nu ma mai pune xa dau cap ca nu am timp dar degeaba te dai tu pexte cap ca biblia exte adevarata xuta ;la xuuuta.Uitate la filmulet pe youtube xi ai acolo verxete,cap cu implinirea [profetiilor

Uite, tocmai aici vroiam sa ajung.
Din punctul meu de vedere, biblia este un morman de balarii, o compilatie de legende furate de la altii, plina de minciuni frustrate, aberatii si altele.
Cum imi demonstrezi ca nu este asa?

PS oare nu cumva semnul crucii este semnul fiarei? Si de fapt biblia a fost scrisa de Satan, pentru a ispiti omul, la fel cum a facut cu Adam, Eva si marul?

pai tocmai ti=-am demonxtrat eu xi angela74 da tu nu vrei xa vezi...

Nu ati demonstrat nimic.
Dupa cum spuneam.... dar mai bine citeste din nou postarile mele ;)

Gogu said:
Nu ati demonstrat nimic.

Scuze, personal nu doresc sa demonstrez nimic.
Propovaduirea credintei este o faza la care nu am ajuns.Mai degraba ma preocupa faptul ca prin ceea ce zic sau fac sa nu indepartez pe cineva de pe calea spiritualitatii.
Iar d.p.d.v. logic si rational a se dori demonstratia existentei sau nu a unei lumi spirituale dincolo de noi, aproape ca nu are sens.
Nu cred ca exista o convertire in urma unor explicatii logice, asa cum nu exista o indepartare fata de credinta pe acelasi temei.
Indiferent de pozitia in care ne aflam, e nevoie de putina umilinta in a recunoaste limitele proprii.Cunoasterea pe de o parte este infima, stiinta nu da raspunsuri , asta e clar. Pe de alta parte, cine a primit darul credintei, trebuie sa inteleaga nevoia celuilat de a avea raspunsuri la ceea ce il macina, nevoia de a-si gasi un drum propriu, facut si din negari, chiar prin incercarea de a anula nevoia profunda de spiritualitate.
Fiecare are drumul lui, scanteia lui de adevar.
Nerespectarea celor doua pozitii duce la fundamentalism.Si bigotii pot fi de ambele parti.

Angela, ai perfecta dreptate cand vorbesti de limitele proprii. Dar , vezi tu, stiinta , in afara de faptul ca ne da totusi niste raspunsuri, care sunt si logice, isi recunoaste limitele. Nu acelasi lucru il putem spune despre religie. Iar credinta nu stiam ca e un dar. Credinta ti-o formezi sau nu. O ai sau nu o ai. E simplu. Nu cred ca avem nevoie de mijlocitori.

Back