• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Prezidentiala 2014

Ce spune un amic de pe feisbuci...

Din păcate sunt un tip inconsecvent. Am spus că nu mă interesează politica și că nu voi face politică. Dar când zi de zi, oră de oră și minut de minut, din toate părțile sunt asaltat de prieteni, foști prieteni, viitori foști prieteni cu îndemnuri de a mă alătura uneia sau alteia dintre opțiunile de vot nu mai am scăpare și trebuie să fac politică.

Oficial declar că îl susțin pe Charles, Prince of Wales, Duke of Rothesay, Duke of Cornwall să devină Regele României.

Iată și cele 10 argumente ale mele. Și-s convins că mai sunt și altele, dar am intrat în politică doar de 30 de minute.

1. Am avut deja câțiva președinți și ne-am cam dat seama la ce-s buni.

2. Vorbește o engleză bunicică - are un accent caraghios, britanic, dar în câțiva ani de Dâmbovița se dă pe brazdă.

3. E un tip neînfricat. E un bărbat adevărat. Este greu de ucis. Nu mă credeți? Luați orice poză cu Camilla și îndepărtați mental machiajul, apoi imaginați-vă cum v-ați simți voi într-o dimineață ploioasă cu ea alături gângurind în cămașă de noapte. Vreo 15 ani la rând că-n Anglia plouă zilnic.

4. Când fiul cel mare va fi regele Angliei îl va suna pe regele nostru și îi va spune "alo, tăticu'!" ceea ce e ceva.

5. Când cel mic va prelua de la Charlie tronul României îl va suna pe regele Angliei îi va spune "alo, frățioare!" ceea ce tot e ceva.

6. Dacă are ceva nepoți sau veri probabil că i-a aranjat deja pe la Londra. Adică mă îndoiesc că îi va aduce cu el să-i pună șefi pe la CFR, Distrigaz sau Poșta Română.

7. A fost însurat cu Lady Di. Din clipa în care va fi rege al României va trebui să se supună canoanelor bisericii ortodoxe și să-i facă parastas anual. Și dacă la înmormântarea ei au cântat o groază de meseriași sunt convins că și la parastase vor veni măcar Smokie și Boney M. Pe gratis.

8. Nu cred că i se va putea reproșa traseismul și inconsecvența. Familia lui face aceeași politică de peste 1000 de ani. Ce-i drept o parte au murit decapitați, câțiva otrăviți, au mai fost ceva scandaluri, dar ce familie din Berceni n-are problemele astea în ziua de azi?

9. Are deja două căși la Viscri și nu vrea să le pună termopane, să le placheze cu faianță sau să-și asfalteze drumul spre ele.

10. Am menționat-o deja pe Lady Di?

Mi-a placut Articolul :P mai ales ca este vorba de optiunea politica a unei persoane pe care tineretul o scoate raspunzatoare pt felul in care au votat :D:,adica o persoana de varsta a treia .

Scrisoarea unei românce din străinătate pentru bunicul din România: "Vreau să mă întorc acasă şi să rămân acolo. Nu crede în promisiunile nimănui, pentru că nu se vor ţine de cuvânt"

Sărumana bunicule,

Sunt eu, a ta nepoată. Îţi scriu din depărtare.

Nu te-am mai văzut demult şi îmi e dor de tine. Îmi e dor de părul tău cărunt şi de ochii tăi cei blânzi care mă certau mereu când greşeam. Îmi e dor de mâinile tale răbdătoare care îmi legau şireturile atunci când eram prea încăpăţânată ca să învăţ să mă descurc singură. Îmi e dor de glasul tău care mă trezea dimineaţa pentru a mă chema la o cană de ceai.

Timpul a trecut, timp de 13 ani am fost împreună în fiecare zi, am învăţat atâtea lucruri de la tine, şi îmi lipsesc până şi conversaţiile noastre problematice, care se sfârşeau prin plecarea mea din cameră. Te respect şi te iubesc foarte mult. Vine ziua mea, împlinesc 23 de ani… Şi voi fi singură, fără familie, într-o ţară străină care nu îmi oferă nici un sfert din cîldura căminului de acasă.

În speranţa că voi face o schimbare, acum două săptămâni m-am dus la vot… Cu piciorul fracturat, m-am dus şi am stat la o coadă interminabilă timp de 4 ore. Am stat la coadă pentru a pune o ştampilă, pentru a îmi exprima un drept, un gând… Şi ghici, bunicule ? Nu am reuşit să fac asta. Mi-au închis uşile în nas. Corupţia, laşitatea, minciunile şi comunismul mi-au închis uşile în faţă. Ştii cum m-am simţit ? Ca atunci când am căzut de pe bicicletă. Aveam speranţa că va fi bine şi că voi fi ajutată să fac os chimbare, iar ei m-au dărâmat. Ca uun copil ambiţios ce sunt, m-am ridicat atunci de jos şi mă ridic şi acum. Mă ridic acum, bunicule, împotriva celor care mi-au furat viitorul şi şansa de a schimba ceva, împotriva celor care mă ţin departe de tine. Ştiu că ne-am născut în timpuri diferite, dar în ultimii 20 de ani am fost conduşi de aceiaşi oameni… De aceiaşi oameni care ne fură şi ne obligă să stăm departe unul de celălalt. Vreau în câţiva ani să mă întorc acasă, în acea casă unde am copilărit. Vreau să mă întorc acasă altături de familia mea, de copiii mei şi să rămân acolo. Vreau ca strănepoţii tăi să te cunoască şi să fie mândri de locul în care trăiesc.

Ştiu că viaţa e grea… Ştiu că ţi se promit mult, ştiu că eşti singur şi greutăţile îţi apasă sufletul, dar nu crede promisiunile nimănui, pentru că nu se vor ţine de cuvânt. Lor nu le pasă de tine, nu le pasă de noi. Într-un sfârşit vom rămâne numai doi.

Ajută-mă, bunicule, ajută-mă să am libertatea de a mă întoarce acasă, ajută-mă să nu mă mai simt atât de singură în fiecare zi, muncind pentru o pâine! Milioane de oameni care nu ne cunosc, oameni ca noi, oameni care trec prin ce trecem noi s-au unit. Ne-am unit toţi, bunicule, pentru că fiecare avem pe cineva acasă pentru care merită să ne întoarce, ne-am unit pentru că vrem să fim acasă, vrem să simţim căldura bunicilor, părinţilor, căminului şi chiar locuitorilor alături de care am crescut. Vrem ca copiii noştri să crească cu căldura pe care noi am simţit-o în copilăria noastră. Săptămâna aceasta, eu şi milioane de români vom merge la vot iar pentru a ne alege un conducător care ne va deschide din nou porţile ţării.

Tu ne vei ajuta? Am încredere în tine, bunicule, nu mi-am pierdut încrederea în omul care mi-a fost alături toată copilăria. Ştiu că tu te vei uni nouă şi ne vei ajuta. Ştiu că împreună vom reuşi. Noi doi mereu am reuşit împreună şi o vom face şi acum.”

http://vreaupresedinte.gandul.info/..._teasing_articol&utm_campaign=Vreaupresedinte

S-a terminat.
Noul presedinte al Romaniei nu este Ponta :D

Uh! :D Pentru mine a fost un pic personal, pentru ca ma simteam umilit sa fiu condus de un impostor academic. Din anumite motive pe care nu le mai pomenesc.

Dupa alegeri, vine unul la sediul PSD si intreaba portarul:
– As vrea sa vorbesc cu domnul presedinte al Romaniei, Victor Ponta.
Portarul ii raspunde politicos :
– Domnule, domnu’ Ponta nu e presedinte….
Omul pleaca si se reintoarce dupa o ora la poarta PSD:
Portarul, usor nervos, ii raspunde:
– Bai, nene, Ponta nu e presedintele Romaniei…
Pleaca omul si dupa 10 minute vine iar zice:
Portarul iritat de-a binelea, zbiara la el:
– Bai, nene, ti-am spus de o suta de ori ca Ponta nu e presedintele Romaniei!!!
La care omul, cu gura pân' la urechi:
– Știu, frate, da' nu mă pot sătura să aud asta!

Greul e insa mai jos, la parlament, guvernanti...Presedintele singur nu poate face mare lucru. Eu l-am votat mai ales in ideea sa nu creeze probleme gen gratierea coruptilor si alte asemenea. In rest, om vedea.

M-a amuzat prea-fericitul negustor si popa daniel, boss-ul BOR. L-a patruns Duhul Sfant sau a avut har sa ghiceasca in ziua votului dincotro bate vantul. >:)>:)>:) Asta dupa ce in campanie o multime de ierarhi BOR au facut sluj la plagiator si au indemnat enoriasii mai bisericosi sa voteze cu crestinul ortodox. :devil::devil::devil::devil:

De fapt maimuţele in sutana de la BOR au primit 2 lovituri cam grele in ultima saptamana. Prima a fost decizia CCR privind non-obligativitatea studiului religiei in scoli, in ideea ca trebuie sa fie optionala, cine vrea sa studieze religia sa faca cerere, nici o problema. Au fost penibili astia, cica se loveste in dreapta credinta stramoseasca si alte bla-bla-uri jalnice. Plus ca speriau copiii cu arderea in focul iadului si cu alte tampenii. Pai daca mi-ar speria copilul la scoala cu asa ceva, intai ca l-as scoate urgent de la ora de religie, pe urma m-as duce cu coasa peste ala care face asa ceva. >:)>:):devil::devil::devil::devil:
Cat priveste indemnul popimii ortodoxe ca lumea sa voteze pe "drept-credincios", au luat-o in bot rau de tot astia de la BOR. Deci e bine sa nu faci nu numai ce face popa, dar si ce zice popa.>:):D Rusine BOR.

Cine s-a mai facut de ras, mai ales acum la turul II ? Pai sa vedem. Ex-presedintele, Ţapul, care nu s-a jenat sa se ia de mana taman cu gasca lui Iliescu. Si doar in 1996 il invocase pe calugarul Vasile... :D Marea mea dezamagire a perioadei 1996-2000.
Despre calin anton popescu-motocicleanul,omul cu harem de n neveste...nu mai e cazul de vorbit.

De nesimtirea lui theodor melescanu nu mai vorbesc. Securistii sunt de 2 tipuri:
-aia abrupti si brutali, care te omoara sau te mananca din priviri, nu doar din vorbe sau cu bata;
-aia bonomi, mierosi si joviali, care sunt mierosi cu tine si te duc cu zaharelul, zambindu-ti cu gingasie. Din tagma asta face parte nenorocitul asta batran de melescanu. As zice ca astia sunt chiar mai periculosi, de la cei din prima tagma cam stii la ce sa te astepti, de prima data.

Portret de ministru de externe al Romaniei, theodor melescanu (am scris intentionat cu litere mici initialele):

LASITATE, NESIMTIRE, TUPEU, NERUSINARE. In pofida aparentei bonomii a acestui mosneag securist in varsta de 73 de ani (colonel cu nevasta in portofel, fost din ala mare la Securitate), s-a dovedit de o ferocitate ingrozitoare. Pana acum trebuia sa zboare. La fel si contopistii de la ambasadele din Franta si Italia, mai ales.

La Constanta tinerii au strigat: Mazare si Nicusor, in acelasi dormitor! =)) =)) =)) =)) >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::happy::happy:
Ma intreb: aduce Mazare pipitele sa joace pe burdihanul lui Nicusor in celula ? >:)

Back