• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pro si contra

ma gandesc ca ar fi un gest civic sa-l reclam pe profesorul de care ziceai, la garda financiara, ca pe vremurile astea ia spaga si nu plateste impozit. bugetul e secatuit, asa ca o amenda grasa ar prinde bine. o sa le pun link spre ce ai scris tu si probabil ca te vor contacta. sa vedem ce explicatii le dai si vedem si daca respectivul iti va mai da ceva la dactilografiat

=)) lasa-l mod,ca bietul om nu stie cu cine lucreaza!

Ce suflet bun ai mod1 ! Esti minunata ! Dumnezeu sa te binecuvanteze dupa gandurile tale bune ! Ce m-as fi facut fara tine ? as fi trait in continuare in pacat luand bani neimpozitati, nu-i asa ?

magda said:
=)) lasa-l mod,ca bietul om nu stie cu cine lucreaza!
il las, ca nu ma intereseaza. dar sa vada cristina, cat rau poate face unui om o gura spurcata. si pentru ce? ca sa arunce cu noroi in altii? ca sa pare ea bine informata? cu ce o ajuta sau cu ce o inalta in ochii nostri, daca-i denigreaza pe altii?

cred ca priveste mai multe persoane de aici,de aceea imi permit sa postez un pm primit de la cristina,pe forumul lui istrate,de care nu aveam habar pana acum:

23-May-2010 09:50 PM cristina_teodora11
Vezi Profil Vizualizare Mesaje Forum Private Message Adauga-l la contacte Trimite email

Membru

--------------------------------------------------------------------------------

Data înregistrării:Dec 2009

: Uimitor !!!!!!
Aici ne improscai cu noroi si pe mine si pe manuela si ai ajuns sa te pupi cu manuela la premonitii si sa plangi dupa ea ca nu-ti mai spune ”magduta” .........
Si tu si emerem sunteti niste nevertebrate, fara structura morala definita, fara sa stiti ce vreti si fara sa stiti unde va e locul. Aruncati de acolo (de la premonitii) cu noroi inspre dl Istrate - degeaba. Tu stii magdaleno ca emerem este inscrisa la apelul telefonic al lui virgil ? apelul ala cu sms in caz de evacuare ???? habar nu ai. Sunt curioassa daca emerem recunoaste lucrul asta in caz ca o intrebi. Eu insa cand scuip - nu mai ling. Am spus ca nu mai intru in cloaca aia de premonitii si asta fac : NU MAI INTRU CU VOI IN NICI O DISCUTIE. Doar va citesc balacareala in arhiva din cand in cand, cand imi termin seara treburile. Ca sa ma bine-dispun si sa dorm lejer. Pentru ca eu am o vorba mostenita de la cineva foarte drag : ”oi fi eu tampita, dar cand ii vad pe altii mai tampiti decat mine, imi creste inima de fericire.”
Stii ce ma uimeste ? mizeria in care va balaciti la premonitii : intrati aici, copiati informatii, va bateti cu caramida in piept ca nu va mai intereseaza forumul asta, dar nu puteti respira daca nu stiti ce a mai spus la Istrate admin, sau gth, sau gepaco sau .....sau.....sau...
Si va e teama ca daca se desfiinteaza forumul asta, ramaneti fara obiect de caterinca. Si tot voi aflati solutia - noroc cu iluminata de bodo ca v-a gasit salvarea : ”bodo - 23-05-21:15 -- ne reprofilam pe doineaua sau pe tanti hara”

Ai grija ”magduto” ca energiile-gand pe care le creati in joaca, sunt de fapt energii vii care va vor trasa in viata evenimente viitoare (negative) de nu o sa stiti ce v-a lovit. Pentru ca fiecare gand pe care il emana cineva devine un fel de forma care prinde viata mai devreme sau mai tarziu. Asa ca : take care

ce parere aveti,oameni buni?

ia uite ce minune... ce te doare capul de eme? care-i problema ta? culmea e ca ne-a spus chiar ea, asa ca nu ne-ai spus noutati. voi reveni cu comentarii

deci pe noi ne injura pe la spate, dar nici depre ioana/blue nu are o parere prea buna, o crede dicator, baneaza oameni nevinovati. asta inteleg eu din fraza urmatoare (i-am cerut scuze ca o banez) : cristinateodora - 14-06-19:43 -- nu ma supar mod1, dar asta te face sa fii ca blue/ioana si nu cred ca doresti asta
iata ca am dorit si am fost la fel de a dracu ca ioana/blue. manipularea nu tine la mine cristinuco! :P

iar eu am sa postez
luminita - 14-06-19:32 -- si apoi vazand mai jos parerea ta despre noi,eu una nu te inteleg,tu ce vrei ?
si raspunsul a fost
cristinateodora - 14-06-19:35 -- ce vreau luminita ? sa cunosc tipologii umane

ia uite ca si dincolo e luata in baza:
"de ce Cristina copiezi ce spun cei de la tv si postezi aici deja sant cunoscute aceste stiri ce vrei sa demonstrezi ca esti desteapta"- la info utile

Urata treaba a iesit . S-a obosit degeaba biata Emerem sa faca face pace . A durat minunea cele trei zile proverbiale ?

hahhahahah mod1 nu mai pot sa stii ca prevazusem banarea ei defintiva era doar chestie de timp....

stiu manu =))
acum ma intreb, oare de unde stia cristina ca eme e la virgil. cine a informat-o?

eu nu nici intr-un caz , apoi eme a zis pe chat odata nu de mult

Se voia asul din maneca? Pt o eventuala discreditare?

eu ma gandeam ca are ceva legaturi pe la istrati :D

Nu cred ca poate avea nimeni o parere buna despre ea...nu e bagata in seama nici acolo.Daca a vrut sa faca ceva a fost pe cont propriu...singura ea si ideea ei geniala...care i-a iesit pe nas.

Back