cred ca priveste mai multe persoane de aici,de aceea imi permit sa postez un pm primit de la cristina,pe forumul lui istrate,de care nu aveam habar pana acum:
23-May-2010 09:50 PM cristina_teodora11
Vezi Profil Vizualizare Mesaje Forum Private Message Adauga-l la contacte Trimite email
Membru
--------------------------------------------------------------------------------
Data înregistrării

ec 2009
: Uimitor !!!!!!
Aici ne improscai cu noroi si pe mine si pe manuela si ai ajuns sa te pupi cu manuela la premonitii si sa plangi dupa ea ca nu-ti mai spune ”magduta” .........
Si tu si emerem sunteti niste nevertebrate, fara structura morala definita, fara sa stiti ce vreti si fara sa stiti unde va e locul. Aruncati de acolo (de la premonitii) cu noroi inspre dl Istrate - degeaba. Tu stii magdaleno ca emerem este inscrisa la apelul telefonic al lui virgil ? apelul ala cu sms in caz de evacuare ???? habar nu ai. Sunt curioassa daca emerem recunoaste lucrul asta in caz ca o intrebi. Eu insa cand scuip - nu mai ling. Am spus ca nu mai intru in cloaca aia de premonitii si asta fac : NU MAI INTRU CU VOI IN NICI O DISCUTIE. Doar va citesc balacareala in arhiva din cand in cand, cand imi termin seara treburile. Ca sa ma bine-dispun si sa dorm lejer. Pentru ca eu am o vorba mostenita de la cineva foarte drag : ”oi fi eu tampita, dar cand ii vad pe altii mai tampiti decat mine, imi creste inima de fericire.”
Stii ce ma uimeste ? mizeria in care va balaciti la premonitii : intrati aici, copiati informatii, va bateti cu caramida in piept ca nu va mai intereseaza forumul asta, dar nu puteti respira daca nu stiti ce a mai spus la Istrate admin, sau gth, sau gepaco sau .....sau.....sau...
Si va e teama ca daca se desfiinteaza forumul asta, ramaneti fara obiect de caterinca. Si tot voi aflati solutia - noroc cu iluminata de bodo ca v-a gasit salvarea : ”bodo - 23-05-21:15 -- ne reprofilam pe doineaua sau pe tanti hara”
Ai grija ”magduto” ca energiile-gand pe care le creati in joaca, sunt de fapt energii vii care va vor trasa in viata evenimente viitoare (negative) de nu o sa stiti ce v-a lovit. Pentru ca fiecare gand pe care il emana cineva devine un fel de forma care prinde viata mai devreme sau mai tarziu. Asa ca : take care
ce parere aveti,oameni buni?