• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Profetii 2011

La postarea "Profetiile oamenilor de stiinta pentru 2011."postata aici am, gasit o completare a lui Anatol Basarab:

Dupa cum vedeti, ceea ce spune grupul de 41 de oameni de stiinta eu, spuneam aceleasi lucruri inca de prin 1997, chiar si mai inainte, parte din informatii sunt in cartea ,,Proprietarul Galaxiei” si in alte articole inclusiv pe acest blog:

http://anatolbasarab.wordpress.com/2009/12/07/previziuni-pentru-viitor/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2008/11/22/securitate-globala-continuare-razboiul-informational/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2008/11/11/securitatea-globala/

inclusiv in multe alte articole de pe alte bloguri care deja au si fost inchise.

Intr-o carte de Ion Tugui exista un capitol intreg in care acesta mentioneaza cuvant cu cuvant una dintre discutiile avute impreuna, pe tema viitorului posibil.

Prognoza viitorului comportamentelor umane si sociale m-a interesat mereu atat ca parapsiholog cat si ca psiholog. Ma intereseaza si acum. Numai ca aceste prognoze nu se fac dand in bobi sau ascultand ghiocul ci luand in calcul o serie intreaga de factori variabili si invariabili ale dezvoltarii societatii, evenimentelor de importanta globala si locala, lingvistica folosita in mass media si in societate, si alti factori care ma pot duce spre a a face o prognoza a viitoarelor consecinte.

Acum imi permit sa mai fac inca o prognoza.

Cat de curand probabil, rusii (deoarece ei sunt cei care avanseaza mult in aceasta directie) vor descoperi ca in fiecare organ exista asa numita celula lider. De starea energetica si fizica a acestei celule depinde sanatatea si functionalitatea intregului organ. Un fel de celula regina ca intr-un stup de albine. Foarte curand, oamenii de stiinta vor invata sa nu mai faca transplant de organe ci numai transplant de celula lider, in urma caruia intreg organul se va reface, deoarece celula lider le va dicta tuturor restul celulelor din acel sistem de celule, un nou regim de functionare, o noua stare energetica, un nou program.

Inca o prognoza.

In viitor, rolul barbatului in procesul de insarcinare, nu numai ca va dispare treptat dar si rolul femeii purtatoare de sarcina va scade in aceeasi masura. Nu numai ca se vor inventa metode de insarcinare din care barbatul va fi exclus total dar nici embrionul nu va mai fi purtat in burta mamei. Se vor gasi “incubatoare” naturale in care embrionul sa se dezvolte la fel de bine ca si in placenta. Deja de pe acum, in lumea stiintifica, se considera ca vaca ar putea deveni purtatoarea fatului uman din cauza coincidentei a unei intregi serii de factori cum ar fi : sange, temperatura etc. Pare incredibil? Multe lucruri pareau inca nu demult a fi incredibile care astazi au devenit necesitati.

Ca monitorul calculatorului sau mai corect spus informatia detinuta de acesta va fi proiectata direct pe retina ochiului, este foarte usor de prognozat daca cunosti catusi de putin domeniul IT. Faptul ca internetului ii va apare o alternativa mult mai puternica, care se va dezvolta cu o viteza incredibila, este la fel de usor de prognozat. Doar orbii si cei care nu vor sa vada, mai curand ma vor numi pe mine nebun decat sa isi puna putin creierul la contributie.

Din orice punct ai privi un proces care are un inceput, foarte usor, luand in considerare o multitudine de factori, si cunoscand procesul in sine, poti face o prognoza a vectorilor posibili de desfasurare si procesualitate a acestuia.

Oricare dintre voi, punand o cana de apa pe aragaz si luand in consideratie cantitatea apei, marimea flacarei, va putea face o prognoza destul de exacta asupra momentului in care apa va incepe sa fiarba. Aceasta este cea mai banala forma de prognozare. Toti facem prognoze de-alungul vietii. Cele mai precise prognoze sunt cele pe care le facem asupra unor procese carora le cunoastem modul de functionare, mecanismele acestora, timpii proceselor si alti factori.

Cei care invata sa priveasca si sa vada dezvoltarea umanitatii in plan global, luand in considerare perioada istorica, social-politica, economic0-financiara, administrativa, teritorii, religii, linii culturale, stiintifice, tendinte, cerere si oferta globala cat si multi alti factori, pot uneori cu usurinta sa faca niste prognoze relativ exacte cu privire la desfasurarea proceselor in viitor.

Alteori, o descoperire stiintifica neluata in calcul, o rasturnare de guvern neprevazuta, un cutremur dezastruos, o pandemie, poate sa iti dea peste cap cu totul sau sa amane cu cativa ani sau zeci de ani realizarea pronosticului.

Oricum ar fi, trebuie sa intelegeti ca prognozele sunt doar niste predictii a tendintelor posibile, ce se bazeaza pe niste calcule si in niciun caz nu reprezinta premonitii, clarviziuni de origine ezoterica, paranormala, desi in realizarea unor prognoze, foarte des se apeleaza si la astfel de metode.

xi iaraxi intalnim cifra 11 oare de ce aceaxta data xi nu alta?x fie dora o coincidenta?

Predictiile calugarilor Shaolin pentru 2011

Predictiile-calugarilor-Shaolin-pentru-2011.jpg

Chinezii sarbatoresc Anul Nou Lunar, in 2011, exact in ziua celei de a doua luni pline, dupa solstitiul de iarna, in traditia budista shaolin.

Acesta ar fi anul 4709 de la stabilirea Imperiului Galben (anul 2698 i. Hr.), in zodia iepurelui (Mao), urmand sa inceapa pe 20 februarie 2011.

Manastirile shaolin din China sunt extrem de ocupate in perioada imediat premergatoare acestei sarbatori, scrie cotidianul chinez China Daily.

Un reporter descrie cum milioane de oameni vin in pelerinaj la templul budist Chan, din Song Song, pentru a se ruga, pentru a oferi daruri calugarilor si pentru a primi preziceri pentru noul an.

Staretul manastirii de langa templul Chan, Shi Yonhxin, un om la vreo 75 de ani, este extrem de educat, avand doua doctorate in studii economice si drept, plus o intreaga viata de studii religioase.

El are in grija vreo 500 de calugari, in diverse stadii de pregatire monastica, de la novice sau ucenic, la maestru sau preot.

Acesti calugari dau "cosultatii" pelerinilor, in ceea ce priveste "ajustarea" stilului de viata, pentru a veni in armonie cu natura, le recomanda remedii medicale si incearca sa le arate ce le rezerva viitorul.

Fiecare calugar "vede" intre 70 si 80 de persoane pe zi, neputand acorda mai mult de zece minute fiecaruia, din cauza activitatilor obligatorii din manastire, cum ar fi rugaciunile periodice, mesele si curatarea templului.

Inghesuiala oamenilor este enorma, insa disciplina si linistea impuse de calugari sunt respectate cu sfintenie, de toti.

Jurnalistul chinez spune ca, din cauza lipsei de spatiu, pentru atatia vizitatori, calugarii stau direct pe pamantul inghetat si acoperit de zapada, alaturi de pelerini, discutand, pe un ton scazut, despre problemele marturisite de acestia.

Nu este politicos sa tragi cu urechea la discutiile dintre preoti si pelerini, insa credinciosii au fost totusi de acord sa se lase intervievati de jurnalisti.

Dupa cum spune staretul manastirii, cele mai mari cereri de ajutor prin sfaturi de la calugari se axeaza pe "business". Oamenii vor sfaturi despre cum sa-si imbunatateasca afacerile, cu sprijinul credintei.

Alti pelerini cer ajutor pentru a-si mentine armonia in familie. Astfel de cereri, in majoritate, sunt bazate pe faptul ca unii membrii ai familiei pelerinului sunt in strainatate. Bineinteles, prezicerile date se refera, in mod specific, la acele regiuni geografice mentionate de credincios.

De asemenea, numerosi pelerini cer vindecare de boli si mentinerea sanatatii. Acesta este un domeniu in care calugarii shaolin exceleaza din toate punctele de vedere, din moment ce instructia medicala, in metode traditionale chineze, reprezinta o parte extrem de importanta a pregatirii lor.

Autorul mentioneaza ca toate prezicerile facute de acesti calugari, care i-au fost repetate, au fost numai in dimensiuni geografice. Nu se poate divulga nimic din ce s-a prezis, personal, pelerinilor.

El mai adauga ca toate prezicerile facute sunt bazate pe fapte pe care calugarii le cunosc din media, iar felul "artistic", aproape poetic, in care sunt enuntate, poate impresiona chiar si persoanele cele mai sceptice.

Tema anului - scumpirea alimentelor

"Tema anului" este scumpirea alimentelor (din cauza vremii dezastruoase), urmata de criza monetara (prea multi bani concentrati in prea putine locuri), activitate solara intetita (ciclul solar de 11 ani pare sa fie aproape de apogeu), cutremure pe toate continentele (activitate vulcanica intensa), inundatii importante, violente si revolte (cauzate de intransigenta ideologica si religioasa), instabilitate politica, (din cauza economiei precare a lumii) si continuarea crizelor, care vor migra de pe un continent pe altul.

Cu alte cuvinte, calugarii shaolin prevad un fel de localizare a crizelor economice, pentru a se preveni o depresiune mondiala dezastruoasa.

Nu e vorba de un exercitiu in studii futuriste, ci, pur si simplu, de exploatarea bogatiei de date accesibile oricui, chiar si acestor calugari shaolin, care sunt maestri in a descifra sufletul omenesc si de a spune omenilor ceea ce vor ei sa auda.

De aceea, pentru fiecare element negativ, ei aduga unul pozitiv, tinand astfel neutru tonul intregii preziceri.

Si in China, lumea e insetata de preziceri, iar daca acestea coincid cu faptele reale, oamenii isi formeaza o memorie permanenta, in timp ce, daca nu se implinesc, le uita.

http://www.ziare.com/magazin/obiceiuri/predictiile-calugarilor-shaolin-pentru-2011-1076119

Interviu cu Aryana Havah

Acordat Institutului Hermetic

Raul Petrisor: Cine este Aryana Havah ?

Aryana Havah: De profesie sunt psiholog dar, am facut si o gramada de cursuri, cu ghilimelele de rigoare, din domeniul paranormalului si ezoterismului.

RP: Cum ati ajuns sa va intereseze acest domeniu si mai exact de ce sau cum ati inceput sa scrieti carti?

Aryana Havah: Aveam o gramada de prieteni care veneau la consiliere psihologica dar incepeau sa ma intrebe de chakre, de biocampuri, de … nu stiu ce si pierdeam ore in sir discutand, explicand despre lucruri energetice si subtile in acest fel am ajuns sa gandesc serios sa scriu o carte care sa cuprinda ca si poveste cam tot ce le-as povesti eu verbal. Asa a luat nastere prima carte "Cristofor - Magul din Carpati".

RP: Dar cum ati ajuns sa scrieti despre Inuaki ?

Aryana Havah: inainte de a avea eu cartea, "Cristofor - Magul din Carpati", gata o prietena de-a mea m-a rugat sa-i tin loc la cabinet deoarece pleca in concediu in strainatate si urma sa stea o luna de zile dar nu vroia sa intrerupa sedintele cu pacientii pe care ii avea. Asa s-a intamplat de a ajuns copilul minune David la consiliere cu mine. Am inceput sa fac consiliere cu copilul de asa natura incat in mod normal ar fi trebuit inca o luna de zile pentru ca si prietena mea sa poata sa vorbeasca cu el, dar ea culmea cu trei zile inainte de reveni si-a fracturat piciorul si a trebuit sa mai stea in concediu. A revenit exact cu trei zile dupa ce am terminat eu sedintele cu David.

Aryana Havah: Nu aveam in intentie sa scriu Inuaki, dar dupa ce am terminat Cristofor am ajuns cu materialul la editura Orfeu care l-a tehnoredactat l-a pus in pagina. In timp ce lucram cu ei la Coperta am inceput sa le povestesc de David si ce mi s-a intamplat. si Casandra a insistat foarte foarte tare sa-i dau si ei materialul cu David daca pot sa-l pun cat de cat sa stie si ea despre ce e vorba.
Am inceput sa transcriu din notite si sa-l pun in ordine. Astfel s-a nascut Inuaki reptilianul din mine. David imi spusese la sedinte ca eu trebuie sa scriu o carte si ...

E distractiv pentru ca aceasta se suprapune peste o intamplare pe care am trait-o eu acum 20,21 de ani. Deci am fost in Germania la un balci in Frankfurt. intru-un cort tipa care era Unguroaica Clara care ghicea viitorul. Am intrat acolo sa vad ce si cum. A zis multe bazaconii care nu s-au adeverit dar primul lucru cand mi-a luat mana mi-a spus ca tu o sa fii un scriitor celebru. Fiind in Germania nu aveam nici un gand sa scriu si am zis "bine a ok nici o problema" zice: " tu o sa scrii carti si o sa vorbesti de lucruri noi pe Terra". Acum incepand sa scriu mi-am adus aminte de lucrurile care mi le-a povestit atunci.

RP: Cine este David lumea se intreaba daca el exista cu adevarat ?

Aryana Havah: David este un copil foarte aparte. Mama lui l-a adus pentru ca este ultra religioasa si credea ca este posedat pana cand el a crescut suficient de mult adica pe la vreo 5 ani si a inceput sa inteleaga ca ceea ce spune afecteaza pe cei din jur si atunci si-a creat un blocaj pentru a nu isi mai expune trairile. Devenind pe aceasta cale foarte introvertit, mama a incercat sa caute solutii, astfel a ajuns la mine.
Distractiv este ca toata lumea spune ca David nu exista si ca Cristofor exista insa realitatea este invers. Cristofor este o fictiune si David exista realitatea fizica.

RP: Credeti in cea ce va comunicat David ?

Aryana Havah: Foarte interesant este faptul ca eu din ce mi-a spus David nu am crezut decat vreo 30-40% . Dar am notat si intre timp am inceput verific desi nu exista acest tip de informatii pe internet dar intre timp s-au facut descoperiri stiintifice care confirma cele comunicate de David.

RP: Chiar asta vroiam sa va intreb : cum v-a schimbat viata si modul de gandire acest episod?

Aryana Havah: Ca sa-ti spun cinstit de cand am inceput sa intru pe domeniul paranormalului am saracit . Deci daca inainte la mine veneau banii cu toptanul acum vin cu picatura. in schimb am inceput sa interactionez cu oameni deosebiti care in timp mi-au devenit prieteni . Pot sa afirm cu toata taria ca sunt si multi spirituali care bat campii in domeniul paranormalului dar slava domnului ca persoanele cu care interactionez sunt din aceasta categorie.

RP: Probabil ati facut si o selectie...

Aryana Havah: Selectia au facut-o si cei din jurul meu si cei din Orfeu, Angela Socolean ei fiind de mai demult in domeniu si cu experienta. Nu pot sa spun ca personal m-am schimbat. Sunt si datorita profesiei si a lumii cu care am interactionat o fire nu stiu daca neaparat pragmatica foarte rationala. Eu ca sa cred un lucru trebuie sa mi se dea un argument. Eu am si eu anumite trairi si anumite experiente de ordin meditativ sau comunicari dar intotdeauna le filtrez pentru ca puntea intre schizofrenie si paranormal este atat de mica incat nu stii de ce parte te situezi si minim o persoana sa-mi confirme cea ce simt, vad sau primesc, acest lucru inseamna ca eu nu traiesc in lumea mea.

RP: in urma celor cercetate si descoperite mai credeti ca noi oamenii ne crem viitorul.

Aryana Havah: Interesant este faptul ca din 1920 exista o asa numita agenda putem sa-i zicem reptiliana sau nu. Dar este o agenda a desfasurarii evenimentelor care s-au intamplat intotdeauna cu; poate cu un interval de timp usor decalat. Primul razboi mondial, al doilea razboi mondial, bombardamentul alimentar la care suntem supusi, bombardamentul chimic. Deci toate se intampla si sunt prestabilite. Acum nu stiu daca putem sa spunem sau este valabila afirmatia ca viitorul ni-l facem singuri. Poate viitorul nostru la nivel individual dar din cate observ la nivel planetar viitorul este cumva prestabilit sau exista si varianta daca noi ne vom trezi la nivel de masa putem schimba si viitorul la nivel planetar.

RP: Va referiti la evenimentele comunicate de la NASA cu exploziile solare ?

Aryana Havah: Din punctul meu de vedere NASA a pus la cale o mare manipulare. Ce simt eu si am primit confirmari. Ei au vrut sa vada cum reactionam noi de fapt la nivel de omenire stiind ca urmeaza sa dea un comunicat bomba care nu a spus absolut nimic. Toata lumea a inceput sa spuna de bombardamente solare, furtuna solara. Ei nu au spus nimic dar au facut un fel de test la nivel de masa. Din cate stiu NASA in 1985 a dat un comunicat, unul singur, in care au spus ca au descoperit o planeta care are o miscare eliptica egal planeta Nubiru. in traducere la un anumit moment se va apropia de Terra si exista posibilitatea sa interactioneze cu campul magnetic al Terrei si al diverselor planete inclusiv soare. Informatia nu s-a mai repetat si de atunci planeta nu mai exista. Ca si cum nimic n-a fost si n-a existat. Pe de alta parte astronomul suedez independent Z. Sitchin a descoperit planeta Nubiru, astronom si in timp ce se ducea sa prezinte materialul spre televiziune a avut brusc un accident de masina. Din datele pe care le detin acea planeta exista, are intr-adevar o miscare eliptica, intra din cand in cand in sistemul nostru solar. Nu intrarea in sistemul solar perturba campul electromagnetic ci iesirea. in acest moment se intampla diverse fenomene inclusiv cea schimbare a polilor magnetici.
Ce mi s-a spus mie si asta este chiar o informatie in premiera, in momentul in care in dreptul soarelui in timpul zilei vom vedea o alta planeta mult mai mica stralucitoare la o distanta oarecare de soare avem 7,3 saptamani pana se schimba polii magnetici.

RP: Deci evident ca ne indreptam spre anumite schimbari. Sunt cele apocaliptice, din 2012, despre care se vorbeste?

Aryana Havah: Din datele pe care le detin aceste schimbari vor fi mult inainte de 2012. Se pare ca ele deja au inceput. Campul magnetic al Terestru slabeste in anumite zone. Exista mai multe puncte sa le zic pe care le putem numi Polul Nord . Exista in dreptul Polului Sud o anomalie geomagnetica de marimea Antarcticii. Cred ca cei ce ne conduc stiu ca se vor schimba Polii Magnetici. Ei spun sau ma rog din simularile pe care le-au facut pe calculator ca in momentul in care se vor schimba polii magnetici apa va navali catre uscat. Unii zic ca va fi la 800 m inaltime altii 200 m. Romania din punctul de vedere al asezarii geografice are o pozitie geniala pentru ca este in interiorul continentului si chiar presupunand ca valul va pleca de la 800 m la tarm cu cat inainteaza se va micsora. Unele previziuni spun ca vor exista trei zile de intuneric in sensul in care pamantul isi va opri rotatia si logic ca o parte va sta in soare si o parte in intuneric, acum depinde de lozul norocos pe care il tragem.
Problema si aici ma leg de previziunile Parintelui Arsenie Boca care a spus ca vom avea trei zile intuneric pe Terra. Eu cred, asta chiar e parerea mea proprie, in momentul in care magnetismul terestru e deficitar vor exploda foarte multi vulcanii simultan. Ducand la ridicarea uni strat de cenusa in atmosfera care automat va ingreuna trecerea razelor solare si pana se aseaza va fi intuneric. Vom vedea.

RP: Cum credeti sau stiti ca acest lucru ii va afecta pe Inuaki, Anunaki sau alte rase?

Aryana Havah: Pe Terra exista foarte multe rase de extraterestri. Unele sunt in directa legatura cu diverse guverne nu de-acum de zeci de ani. Ideea este una foarte simpla. Am scris si am facut referire la acesti Anunaki pentru ca asa mi-a fost transmis mesajul si pentru ca ei sunt cei care ne conduc, cei care au mentinut omenirea in starea asta de letargie de milenii. Exista teorii, subscriu acestui lucru, ca si ei ca si noi sunt impartiti in buni si rai. Exista posibilitatea sa fie, insa nu i-am intalnit pe cei buni inca.

Dar mai am o informatie foarte interesanta si anume ca acesti Anunaki au fost lasati in legea Tatalui sa actioneze pe Terra fiindca datorita lor noi astazi suntem homo sapiens sapiens. Cand au colonizat pamantul ADN-ul lor s-a suprapus peste materialul genetic al fiintelor deja existente pe Terra in acel mod au devenit acei lucratori din care s-au desprins apoi homo sapiens. Interesant este ca acum 25.000 de ani peste ADN-ul lui homo sapiens s-a mai suprapus un alt ADN care a dat homo sapiens sapiens si noi suntem astazi urmasii lor. Fara ei noi nu am fi astazi cea ce suntem. Pe de alta parte scopul pentru care ne-au creat a fost unul pur mercantil si anume sa-i ajutam pe ei, sa fim sclavii lor. Din informatiile pe care le detin nu s-au asteptat ca omenirea sa aiba o curba atat de ascendenta in domeniul gandirii si al realizarilor tehnice, materiale etc.

RP: Deci am putea spune ca suntem urmasii cel rai. Dar interventia lor a fost spre binele nostru. Este posibil ca si alte rase sa fi intervenit in acest experiment ?

Aryana Havah: Se pare ca au intervenit si alte rase, iar acum vin in sprijinul omenirii. Se pare ca s-a pus in vedere acestor Anunaki sa lase omenirea in pace, in sensul ca noi trebuie sa devenim cetateni galactici ca si entitati de sine statatoare cu conducere proprie si fara lucruri ascunse.

RP: Deci asta ne spune de fapt ca omenirea trebuie sa se ridice la alt nivel de acceptare de intelegere ca sa putem fi acceptati.

Aryana Havah: Ca sa putem fi acceptati DA si pe de alta parte trebuie sa ne dezvoltam altruismul, gandirea si sa intelegem ca la nivel energetic suntem desprinsi din acelasi loc. Daca noi ne-am putea uni intr-o constiinta universala atunci cred sau sper din tot sufletul ca interesele materiale de gasca pecuniare sau de tot felul ar inceta sa mai existe. Mi-a spus cineva o data ca asta este o aberatie fiindca el personal nu vrea sa-si imparta casa masina si contul din banca cu nimeni.

RP: Nici macar cu sotia?

Aryana Havah: Nici macar cu sotia. inteleg si avea un argument. Zicea, cel la care da cu matura n-a muncit cot la cot cu mine, nu si-a pus casa, gaj ca sa-si faca o fabrica. A stat bine mersi pe locul lui caldut si eu acum de ce sa-i dau ?

RP: Da, cum ne uitam la subiect

Aryana Havah: Omul are dreptate in ceea ce spune. Dar acum intrebarea mea este trebuie sa avem o constiinta universala in care sa poti intelege creatia, sa poti lucra cu energii subtile, sa poti vedea adevarul despre cosmos univers si lume si tot ceea ce ne inconjoara ? Sau vrei sa te rezumi la card-ul din geanta? Pentru ca atunci cand am putea materializa tot ceea ce avem nevoie doar gandindu-ne sau sa creezi un copac intr-o jumatate de ora care sa-ti dea fructe n-ar mai fi asemenea probleme cu carduri si conturi bancare.

RP: Ce alte vesti mai aveti pe care nu le-ati scris pana acum?

Aryana Havah: Am primit informatii, ca anumite persoane, nu din Romania, ci la nivel financiar global respectiv capii finantelor au vandut toate actiunile pe care le detineau si au cumparat aur fizic. Unul a achizitionat 20 tone de aur fizic, nu bond-uri sau actiuni. De ce n-as putea sa spun. Am pe cineva in state care mi-a spus ca lor li s-a dat sarcina de catre firma sa vanda pana la sfarsitul anului toate actiunile care le detin.

Am informatii ca in Austin Texas se fac foraje de mare adancime in toate curtile oamenilor bogati pentru apa . Unor anumite persoane din Congresul American li s-a spus sa-si faca provizii alimentare pentru 6 luni. Ce va insemna? nu stiu. Dar putem s-o punem pe seama nu neaparat unor schimbari la nivel global ci pe seama caderii bursei sau a unei restructurari la nivel economic a monedelor internationale.

Ce stiu sigur este ca saptamana aceasta s-a intalnit Putin si presedintele Chinei si au semnat un acord in care nu vor mai folosi euro si dolar pentru tranzactiile intre ei ci doar vor face troc sau vor folosi monedele lor nationale. Ceea ce este foarte dureros ca asta inseamna caderea dolarului rau de tot, piata petrolului barilul se cota in dolari .

Punerea in aplicare a acestui acord intre China si Rusia care amandoi sunt importatori respectiv/exportatori de materii prime au dat in cap dolarului. Pe de alta parte America a anuntat ca moneda lor nu va cadea ca vor tipari si mai multi bani.

RP: Care de fapt inseamna ca va cadea si mai mult intr-un timp foarte scurt.

Aryana Havah: Ce este foarte interesant in state. S-a interzis ambalarea sarii in cantitate mare. Nu mai poti sa cumperi sarea la un galon sau pachet numai bucati mici de 100, 200 grame. De ce ? Mi-a zis cineva, „foarte destept”, din state. Pentru ca devine foarte scumpa. O sa creasca din ce in ce mai mult ca valoare. Pentru ca este cel mai bun mod de a conserva alimentele.

RP: Evident ca am inceput sa devenim dependenti de societate, de sistemul bancar si toate aceste lucruri ne-ar dezechilibra.

Aryana Havah: Da Raul dar sa-ti spun un lucru. Eu iubesc apa calda si hartia igienica ca sa ma exprim plastic. Este foarte greu sa traiesti fara, nu e imposibil dar e greu. Gandeste-te daca te tai la un picior si ai o infectie te ajuta usturoiul, e un remediu bun popular, dar nu in caz de septicemie. Adica societatea totusi a ajuns la un anumit nivel a cucerit a facut anumite cuceriri tehnice si in domeniul medical si trebuie sa le folosim. E foarte dureros sa stii ca ai remediul si sa nu poti sa-l ai ca nu ai de unde sa-l iei.

RP: Ultima carte care ati scris-o a fost Anunaki vs Inunaki? Sa intelegem ca si ei au meciurile lor, interese diferite … ?

Aryana Havah: Interese diferite datorita faptului ca organizatii ca; Bilderberg, Skull … sunt bucatele sau franturi din baza unei piramide care la varf are 11 forme de viata care doar au invelis umane si care au ca scop conducerea lumii . Mai nou au venit cu o teorie foarte interesanta ca omenirea este necesar sa ajunga la 1 miliard de persoane pentru ca in momentul acela va fi Raiul pe Pamant, deoarece ei vor veni si vor da energie, mancare pe gratis pentru ca aceasta este limita la energia verde, naturala.

Din punctul meu de vedere 1 miliard de persoane este limita de control. Deci ei pot stapani un miliard dar nu pot tine sub control 5 miliarde. Din scrierile antice vechi care s-a intamplat sa le confrunt stiu sigur ca in momentul in care omenirea va atinge 7.2 miliarde la nivel de constiinta se va intampla ceva iar noi vom fi liberi.

Pur si simplu pentru ca masa energetica a omenirii va face ca tot acest balon al lor de manipulare sa explodeze datorita fortei energetice.
Pentru ca noi desi poate nu ne consideram ca fiind unul, dar vom fi 7.2 miliarde de suflete cu o anumita structura a constiintei iar ei nu o pot controla. Deci lor de aceasta le este frica. Prefera ca mai bine de 5.5 miliarde de oameni sa moara ca sa ramana 1 miliard “fericiti”. Este in folosul lor.

http://esoterism.ro/ro/havah.php

Numerologul Anatol Basarab, despre 2011: "Focul va face ravagii, apa va provoca inundaţii, pământul va declanşa cutremure"
Previziuni sumbre pentru anul care abia a început. Renumitul numerolog Anatol Basarab susţine că cele 12 luni care vor urma nu vor fi deloc blânde. Ne vom confrunta cu inundaţii, incendii, cutremure, alunecări de teren care vor "înghiţi" cartiere întregi, iar în câteva oraşe aerul ar putea deveni irespirabil.

Aflat sub semnul zodiacal al iepurelui alb metalic, conform chinezilor, sau sub cel al pisicii albe metalice, conform tradiţiei vietnameze, anul 2011 este unul al diplomaţiei, tratativelor, comunicării şi pregătirilor. Cei care vor şti să negocieze vor avea mult de câştigat în viitor, iar acest lucru se referă atât la indivizi, cât şi la state, susţine numerologul Anatol Basarab. "2011 îi va favoriza pe toţi cei care au o legătură cu ştiinţele şi arta, dar şi pe cei care au o familie puternică, relaţii stabile, legături puternice cu neamurile, copiii şi prietenii.

Cine nu va şti să se consilieze cu specialiştii din toate domeniile înainte de a lua o decizie va avea mult de suferit, mai târziu sau chiar imediat", a precizat numerologul, care crede că în 2011 stihiile naturii se vor dezlănţui. "Apa, pământul şi focul vor intra într-o competiţie.

Focul va face ravagiile lui, acolo unde va găsi condiţiile prielnice pentru a se manifesta, apa se va manifesta şi ea din plin provocând inundaţii, tsunami, spargeri de diguri, pământul va declanşa şi el cutremure în diferite locuri ale planetei, alunecări de teren care vor înghiţi case, drumuri, construcţii, iar pe alocuri chiar cartiere întregi. Pământul asociat cu stihia apei va crea probleme considerabile pe durata anului acesta. Stihia aerului se va face şi ea remarcată. Tot mai mulţi oameni din diferite oraşe şi de pe diferite teritorii vor fi nevoiţi să poarte măşti pentru a mai putea respira", a mai spus numerologul.

Nu vom ieşi din criză

Nici în ceea ce priveşte economia lucrurile nu se vor schimba în bine, susţine numerologul. "Se vor întâmpla încă o serie de interdicţii şi restricţii. Vor apărea şi mai multe neajunsuri, se vor tăia multe alte facilităţi sociale. Scumpirile nu vor înceta să crească. În 2011 nu vom reuşi să ieşim nici măcar din recesiune. Tot ceea ce însemnă CFR ar putea în acest an să genereze tensiuni foarte mari la nivel naţional. Disponibilizările vor continua nu numai în sfera angajaţilor bugetari, ci şi în direcţia firmelor private", a precizat Anatol Basarab.

An favorabil pentru Iaşi, Giurgiu şi Olt

"Ca şi în anii trecuţi, vor fi judeţe şi localităţi favorizate de vibraţia anului, iar altele oarecum defavorizate. Giurgiu, Iaşi şi Olt sunt sincronizate cu cifra de vibraţie a anului, iar 2011 este oarecum favorabil acestor trei judeţe. Pentru Buzău, Caraş Severin, Constanţa, Ialomiţa, Neamţ, Satu Mare, Tulcea şi Vâlcea, 2011 este un an complicat. Aici pot apărea tot felul de tensiuni şi evenimente neplăcute sau chiar accidente, catastrofe şi crime oribile", a mai spus numerologul.

Psiholog, numerolog şi scriitor

Anatol Basarab este un cunoscut psiholog şi numerolog. Licenţiat în Psihologie-Pedagogie, el are un masterat în Consiliere Pedagogică şi Educaţională. Din 2001 este membru al mai multor organizaţii şi asociaţii de psihologie ezoterică şi spirituală, precum şi medicină complementară din lume. Anatol Basarab este autorul uneia dintre cele mai bune cărţi de numerologie publicate până în prezent: "Numerologia în viaţa fiecăruia".

Accidente industriale şi cutremure

Nici clarvăzătorii şi parapsihologii din afara ţării nu ne dau veşti prea bune pentru 2011. În viziunea clarvăzătorilor britanici Craig şi Jane Hamilton-Parker, în următoarele 12 luni ne vom confrunta cu evenimente care ne vor pune la încercare răbdarea, rezistenţa, dar şi sentimentul de solidaritate. Recent, cei doi soţi au dezvăluit în paginile revistei "Fate and Fortune" că în 2011 se vor produce două accidente cumplite: India va fi lovită de un dezastru nuclear, în vreme ce în China va avea loc o explozie la un combinat chimic. În plus, un lider politic important îşi va pierde viaţa într-un accident aviatic, susţin cei doi. Nici catastrofele naturale nu ne vor ocoli anul acesta, când se pare că un cutremur de proporţii va zgudui California. Previziuni la fel de triste face şi banca daneză Saxo. Potrivit analiştilor săi, în 2011, cunoscuta reţea de socializare Facebook ar putea fi achiziţionată de compania Apple, în vreme ce preţul gazelor se estimează că va creşte cu 50%. Nici preţul petrolului nu va rămână acelaşi ca anul trecut. În 2011, acesta va ajunge la peste 100 de dolari barilul, o nouă lovitură economică de proporţii pentru majoritatea statelor.

Vine sfârşitul Pământului

Michio Kaku, unul dintre cei respectaţi fizicieni şi futurologi din lume, crede că pe pământeni îi aşteaptă zile grele. În opinia savantului american de origine japoneză, zilele Terrei sunt numărate, iar cei care vor să se salveze vor fi nevoiţi să părăsească planeta. "Va trebui să părăsim Pământul la un moment dat, pentru că altfel vom muri. Pe o scară de câteva mii de milioane de ani până la câteva miliarde de ani, Pământul va muri el însuşi", a declarat fizicianul, care crede că peste aproximativ 10.000 de ani planeta se va confrunta cu o nouă eră glaciară. Mai aproape de zilele noastre, savantul estimează că următorii zece ani vor fi haotici în ceea ce priveşte capitolul energetic. "Nu va apărea niciun înlocuitor pentru petrol", a precizat Michio Kaku.

Sursa

Astrolog despre seria cutremurelor: "În aprilie se va rupe pisica, acum e doar semnalul de alarmă"

Un ciorchine de planete, pe care apropierea Pământului de Lună, cu climax în 19 martie, le joacă ca pe bilele de biliard, se face vinovat de cutremurul din Japonia. Nu este însă primul. Startul dezastrelor a fost dat de cel din Noua Zeelandă şi nu este nici ultimul din seria dezlănţuită sub înaltul patronaj al zodiei Peşti. Ce ar trebui cu adevărat să ne îngrijoreze se va petrece în jur de 9 aprilie, spune astrologul Mariana Cojocaru.
japan_earthquake_story630x420_65631300.jpg

Malefic pe malefic. Aşa sunt aranjate planetele în "stellium", cum îi spun astrologii, pe numele lui în limba comună "ciorchine". Apropierea Pământului la cea mai mică distanţă de Lună, aşa cum n-a mai fost de 22 de ani, şi care a predispus de fiecare dată la dezastre naturale, nu este decât tacul care loveşte ca la biliard plantele din "stellium". Fără ea, nu ar fi avut cum să rezoneze, spune Mariana Cojocaru: "Avem Soarele în peşti, Mercur în conjuncţie cu Luna Neagră, plus Uranus şi Marte, dar şi Chiron în Peşti. Chiron este lecţia de viaţă. Cutremurele acestea, din Japonia, care n-a fost primul determinat, ci şi cel din Noua Zeelandă, sunt un semnal de alrmă pentru toată omenirea. Trebuie să ne schimbăm ca mentalitate, sunt un avertisment de ordin spiritual, e o lecţie de viaţă la nivel de masă, care ne pregăteşte pentru schimbarea de conştiinţă. Punem la asta şi exploziile solare care potenţează tot ce se întâmplă acum".

Planetele vor sta în "stellium" în Peşti, până pe 20-21 martie, când se vor muta în Berbec, ce are ca patron zeul războiului, şi abia atunci vor apărea adevăratele probleme. "În aprilie va fi maximumul, când vom avea o aliniere de planete ce va tranşa lucrurile, se va rupe pisica, e posibil să declanşeze un adevărat război", crede Mariana Cojocaru, avându-l în minte pe cel de-al treilea mondial, de care se teme toată lumea. "Chestia asta cu cutremurele, care s-au produs în zone unde exista vulnerabilitate pentru asta, precum Noua Zeelanda sau Japonia, poate să prevestească ceva mult mai rău, dacă nu luăm măsuri şi nu ne aşezăm la masa tratativelor să rezolvăm problema. Catastrofele duc la distrugere şi pierdere de vieţi, dar gândiţi-vă câtă durere provoacă un război", spune ea. Iar cele mai mari şanse să-l declanşeze, adaugă ea, precizând că a spus-o de anul trecut când Coreile s-au aşezat pe picior de război, le are lumea arabă: "Cu Iranul începe povestea. Critice vor fi zilele de 9 aprilie, 10, 11 şi 12 care au alinieri de planete in Berbec".

sursa :realitatea.net

Astrologii avertizează că vor urma transformări spectaculoase la nivel planetar
"Cutremurul din Japonia are legătură cu mişcările planetelor"

Autor: ANCA NICOLEANU

Ceea ce se întâmplă în Japonia are legătură cu mişcările planetelor, susţin astrologii, iar în perioada următoare trebuie să ne aşteptăm la transformări spectaculoase la nivel planetar. Luna viitoare, în Berbec se vor alinia nu mai puţin de şase planete, un aspect astrologic istoric, după cum susţin specialiştii. Martie, aprilie şi mai vor fi luni absolut surprinzătoare prin evenimentele care vor avea loc atât la nivel macro, cât şi la nivel individual. Universul transmite prin planete mesajul că nu se mai poate construi pe lucruri putrede.

"Cu siguranţă că ce s-a petrecut în Japonia are legătură cu mişcările planetelor. Pentru că sunt nişte schimbări de vibraţie foarte puternice, şi asta de mai bine de un an. Dar anul ăsta e apogeul, până în iunie. Va continua la anul, pentru că a doua parte a lui 2011 o să fie mai liniştită. Oricum, asta este ceea ce trebuie să se întâmple, nu trebuie să ne mirăm", susţine astrologul Nicoleta Svârlefus.
Mâine, Uranus intră în Berbec şi va sta acolo şapte ani. "Să ne pregătim "sufleteşte" pentru schimbări neaşteptate la nivel personal, dar mai ales la nivel de societate! Gradul 0 Berbec simbolizează Alfa şi Omega, începutul a TOT şi TOATE, începutul Universului!", completează astrologul Andreea Talmazan. "Pe lângă Uranus, mai sunt nişte planete în Berbec şi li se vor alătura şi altele în curând. Lunile martie, aprilie şi mai sunt absolut surprinzătoare prin evenimentele care vor avea loc, nici noi nu ştim care vor fi acestea. Nu pot să spun la ce să ne aşteptăm, pentru că nu am trăit aspectele astea astrologice. Sunt istorice!
Pe 29 şi 30 aprilie vor fi şase planete în Berbec! Asta înseamnă foarte mult, Berbecul fiind un semn de foc, destul de violent, iar planetele care se află acolo fiind importante, printre care Jupiter şi Uranus. Uranus este, într-adevăr, planeta anarhiei, dar şi a progresului. Poate să aducă progrese neaşteptate, schimbări spectaculoase, evenimente fără precedent, dar totul se va petrece la extreme. E adevărat că putem să avem parte de un progres fantastic, dar s-ar putea foarte bine ca înainte de asta să se dărâme tot! Tot însemnând sistem economic, politic, să existe tot felul de evenimente sociale sau catastrofe naturale. Şi la nivel individual, şi la nivel macro vor fi schimbări", continuă Nicoleta Sfârlefus.

Cele şase planete care vor intra în Berbec, la sfârşitul lui aprilie, pentru două zile, sunt: Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Uranus. Toată luna însă, în Berbec se vor afla "doar" cinci dintre ele, ceea ce nu sună bine deloc, avertizează astrologii. "Mai ales că acum, la sfârşitul lui martie, se formează o opoziţie Jupiter-Saturn, Jupiter care e în Berbec şi Saturn în Balanţă, şi asta poate să provoace mai degrabă tensiuni sociale, revolte. De pe 2 aprilie intră şi Marte acolo, care e destul de înflăcărat şi violent. Vor fi tot felul de excese, e posibil să fie decizii luate din orgoliu, şi mă refer la persoane cu putere de decizie la nivel macro, mă refer la persoane care se aprind, care nu mai au nici o logică. Pe de altă parte, poate fi vorba de "decapitări", şi mă refer la căderea din funcţii a unor oameni importanţi nu numai de la noi, ci din toată lumea, poate fi vorba de atentate, războaie, explozii, pentru că Berbecul e un semn de foc, şi se poate întâmpla orice are legătură cu focul şi cu expansiunea focului. Nici un astrolog nu poate să spună din experienţă ce s-a întâmplat în astfel de situaţii, decât făcând o analogie cu ce s-a mai întâmplat în anumiţi ani. Dar toate acestea sunt nişte schimbări de care avem nevoie. Pentru că până nu se dărâmă tot, nu putem să mai construim. Şi lumea asta n-ajunge nicăieri", conchide Nicoleta.

Adreea Talmazan completează: "Ce s-a produs în Japonia e mai degrabă un semnal de alarmă la nivel mondial. E încă un avertisment că vechile structuri trebuie să dispară, pentru că Uranus intră în Berbec, dar nu singur, ci împreună cu Lilith – care semnifică toată partea noastră întunecată. Schimbările vor fi exact acolo unde ne este cel mai frică, atâta timp cât nu ne vom conştientiza fricile, cât nu vom lucra cu ele. Pe 9 aprilie, Pluto intră în mişcare retrogradă în Capricorn şi face o cvadratură, adică o relaţie extrem de tensionată cu o conjuncţie foarte puternică între Uranus, Lilith şi Marte. Ne putem aştepta la foarte multe lucruri. Pot fi rele sau pot fi transformatoare. Pot fi ca un duş rece. Depinde cum le priveşti. Poţi vedea numai traumatismul sau poţi să vezi că e momentul optim să te trezeşti la nivel interior. Vor fi tranformări profunde la nivel de fundaţie, de bază, de structură interioară. Vom vedea în jurul nostru oameni care îşi vor schimba brusc, dacă nu au făcut-o până acum, domiciliul, cariera, relaţiile de parteneriat. Şi la nivel macro se vor produce schimbări fundamentale. Deja au început să iasă la lumină lucrurile ascunse, dar acum vor ieşi şi mai dramatic. Pe parcursul acestor şapte ani, cât Uranus va sta în Berbec, el va da o mână de ajutor celor care vor să se schimbe şi îi va obliga pe cei care nu vor să se schimbe să o facă. Transformările fundamentale vor exista şi la nivel politic. Dacă structurile politice nu au la bază ceva solid, real, concret, se vor schimba şi ele. Universul transmite prin planete un mesaj că nu se poate construi pe lucruri putrede". Lucrurile bune ar putea să vină în paralel, susţine Andreea, de la Kiron care este deja în Peşti şi de la Neptun, care va intra în Peşti pe 4 aprilie, care vor trezi în noi dorinţa de compasiune, credinţa, capacitatea de iertare la nivel macro.

Preluat de aici

Astrologul de origine rusă Pavel Globa muta al treilea război mondial din 2011 în 2014 dar .......

Finalul lui 2011 va mai aduce şi alte "lucruri rele", de vină fiind cele şase eclipse anunţate pentru acest an. "La momentul ultimei, ce va interveni la 10 decembrie, un conflict armat va fi cuprins întreaga Peninsulă Balcanică", a mai precizat Globa.

fragment din articol

Ce traznai...:D:D:tongue::tongue: Madam cojocaru, saraca, e nebuna...8-x8-x8-x I-a dat cineva la tidva...:21::21::21:

Iata ca nu s-a rupt pisica in aprilie, asa ca prezicerile individei cojocaru s-au dovedit, asa cum era de asteptat, un fass. Saraca madama, e traznita la tidva. Are ceva cu tidva. Suferinte similare prezinta si ceilalti asa-zisi "profeti".

Italienii au părăsit Roma de frica unui cutremur devastator din 11 mai

4.jpg

Dacă turiştilor li se va părea Roma deosebit de liniştită miercuri, va fi pentru că mii de localnici au părăsit oraşul de frica unui cutremur devastator prezis de un om de ştiinţă foarte respectat.

Raffaele Bendandi a prezis un cutremur puternic în 11 mai 2011, potrivit Yahoo News. Omul de ştiinţă a mai anticipat cutremurul din 13 ianuarie 1915 de la Avenzzano, pe cel din 6 mai 1976 din Friuli, dar şi seismul care a avut loc în Senegal pe 2 ianuarie 1924.

Bendandi a mai spus înainte să moară că un cutremur devastator va avea loc pe 11 mai 2011 în Roma şi va face ca acest oraş să dispară, demonstrându-şi spusele cu ajutorul mai multor calcule.

Ca urmare a agitaţiei care s-a produs atât în oraş, cât şi pe site-urile de socializare şi pe bloguri, televiziunea naţională RAI a îndemnat italienii la calm, argumentând că oamenii de ştiinţă nu pot anticipa acest cutremur.

Cu toate acestea, majoritatea locuitorilor Romei îşi urmează instinctul: "Îi voi spune şefului că am o programare la medic şi îmi voi lua o zi liberă. Dacă îmi este scris să mor, vreau să mor alături de familia mea, şi foarte mulţi oameni vor proceda la fel", a declarat barmanul Fabio Mengarelli.

"Nu ştiu cu siguranţă dacă eu cred în acest cutremur, dar dacă te uiţi pe internet şi vezi teoriile contradictorii, sfârşeşti prin a te enerva", a spus Tania Cotrobai care va părăsi ţara în 11 mai.

Amintirile cutremurului din 2009, din L'Aquila, sunt încă vii în memoria italienilor. Atunci au murit 300 de persoane iar cutremurul a fost resimţit şi în Roma.

vedeti video aici

Apocalipsa, Ziua Judecăţii şi 21 mai

181877-img-2144.jpg

"21 mai, Ziua Judecăţii. Biblia o garantează". Mesajul apare cu litere de-o şchioapă, pe un uriaş panou publicitar din Bucureşti, amplasat pe un bloc în zona Vitan. Trecătorii privesc cu mai multă sau mai puţină neîncredere, unii fiind de părere ca ar putea fi o găselniţă publicitară pentru promovarea unui produs. Campania publicitară aparţine însă organizaţiei Family Radio din Statele Unite. Pe site-ul ei scrie că este o organizaţie misionară creştină, întemeiată pe Biblie, care realizează transmisiuni radio şi nu are apartenenţă bisericească. Pastorul Harold Camping (89 ani), prezentator la Family Radio, a profeţit anul trecut că pe 21 mai 2011 va veni sfârşitul lumii. Apocalipsa va fi provocată de un cutremur devastator, urmând să scape doar "cei aleşi".

Adepţii lui Harold Camping sunt convinşi că Iisus va reveni pe Pământ să-i salveze pe cei care cred în el. Ei spun că sfârşitul lumii începe pe 21 mai şi că omenirea va trăi un coşmar timp de 153 de zile.

Mesajul lui Camping a început să fie popularizat peste tot în lume. Panouri publicitare au apărut în diverse oraşe în lume, iar mesajul a fost primit de mii de cetăţeni obişnuiţi. Finanţarea campaniei a fost făcută de susţinătorii lui Camping care şi-au donat economiile.

Un pensionar new-yorkez, Robert Fitzpatrick, a investit 140.000 de dolari pentru a umple vagoanele metrourilor şi interiorul autobuzelor din New York cu mii de astfel de anunţuri apocaliptice.
"Cutremur global! Cel mai mare din toate timpurile. Ziua Judecăţii de Apoi: 21 mai!", scrie pe aceste afişe care au desenată sfera unui ceas pe punctul de a bate ora 12 deasupra unei fotografii reprezentând peisajul nocturn al Ierusalimului şi un verset biblic. Fitzpatrick este convins că la ora 12 în noaptea de vineri 20 spre sâmbătă 21 va fi sfârşitul lumii, ca urmare a distrugerii pe care o va provoca un mare cutremur care va afecta toate colţurile planetei, potrivit Daily News.

Harold Camping a anunţat că în urma unor calcule matematice a reuşit să identifice începutul sfârşitului lumii, fix pe 21 mai 2011. Americanul a identificat un pasaj din capitolul Geneză (versetul 7:4) care explică pentru iniţiaţi când va fi sfârşitul lumii, mai exact la 7.000 de ani de când Noe s-a salvat de la Marele Potop. Un alt argument este legat de numărul de zile de la răstignirea lui Iisus, acesta precizând că lumea se va termina la fix 722.500 de zile de la răstignirea Mântuitorului şi această dată pică tot pe 21 mai 2011.

Pastorul american a mai anunţat şi pe 6 septembrie 1994 că Iisus va coborâ pe Pământ. Acesta a aşteptat împreună cu adepţii săi în Cladirea Memorială a Veteranilor din Alameda cu bibliile deschise spre cer ca profeţia să se împlinească. După ce această predicţie s-a dovedit eronată, Camping a reluat calculele matematice din Biblie şi a ajuns într-un final la noua dată corectă a întoarcerii lui Iisus pe Pământ, 21 mai 2011, iar data sfârşitului lumii, când Dumnezeu va distruge Pământul este pe 21 octombrie 2011.

Predicţia lui Camping iese în evidenţă prin faptul că a fost iniţiata o uriaşă campanie publicitară la nivel mondial. Cutremurul din Japonia le-a dat posibilitatea adepţilor săi să continue cu tot mai multă putere campania de propovăduire.

Nostradamus, Baba Vanga, mayaşii sunt doar câţiva dintre profeţii care au anunţat date pentru apocalipsă. Ziua de 31 decembrie 2012 este o altă dată a sfârşitului lumii care este în atenţia publicului. Civilizaţia Maya a profeţit că va veni un cataclism care va duce la schimbarea lumii.

sursa

amr 2 zile ! :D

Ce crede Biserica Ortodoxă despre profeţia privind Ziua Judecăţii din 21 mai

182036-patriarhie01.jpg

Un pastor american, Harold Camping, a profeţit anul trecut sfârşitul lumii, alarmând multă lume. El îşi bazează predicţia pe calcule matematice din Biblie. Părintele profesor universitar George Istodor a explicat pentru romanialibera.ro de ce aceste profeţii sunt periculoase.

"Biserica Ortodoxă atrage atenţia cu privire la pericolul şi tentaţia ca cineva, vreun credincios, să se lanseze în asemenea calcule şi predicţii cu privire la sfârşitul lumii", spune părintele George Istodor.

Profeţiile de acest gen nu sunt noi, de-a lungul timpului au existat mulţi "specialişti" care au făcut prevestiri ale unor evenimente catastrofice care nu s-au adeverit.

"Nu este nimic nou sub soare cu privire la aceste tulburări de natură adventă. Este vorba de manifestările unui creştinism de tip american care este preocupat într-o mare măsură de problematica sfârşitului lumii. Particularitatea acestei tulburări este că nu apare strict în cadrul grupării sectare advente, ci apare în cadrul unei dizidenţe a unei grupari reformate neoprotestante. Nu mai avem strict aceste probleme, provocări, tulburări care interpretează şi speculează cu privire la sfârşitul lumii strict în cadrul mişcării advente", precizează părintele Istodor.

O numerologie care este eminamente păgână

Modul de calcul şi metodele utilizate de Harol Camping sunt considerate de către reprezentantul BOR ca neavând nimic de-a face cu Scriptura.
"Pe de altă parte, putem să spunem că (Harol Camping -n.red.) se foloseşte într-un fel neruşinat de cuvântul Scripturii, un cuvânt al unei Scripturi oricum traduse în mod tendenţios de către bisericile neoprotestante americane. La baza acestei concluzii cu privire la Ziua Judecăţii şi venirea lui Hristos stă un tip de numerologie care nu are nimic în comun cu bisericile tradiţionale, în special cea ortodoxă. Este o numerologie care este eminamente păgână, sunt calcule complicate care dau această dată de 21 mai 2011", spune părintele Istodor.

"Trebuie să mai amintim un lucru. Acest individ, la vârsta de 89 de ani, este clar că avem mari rezerve cu privire la deplinătatea facultăţilor lui mintale. Acest individ a mai făcut nişte calcule care s-au dovedit mincinoase în anul 1994."

"O noutate a acestei grupări, care nu este adventă, dar are legătură cu preocupările advente, ar fi faptul că nu vorbeşte neapărat de un sfârşit cataclismic al lumii, ci vorbeşte de un sfârşit al lumii marcat de o judecată a lui Hristos. La un moment dat (Harol Camping/n.red.) spune că cine va scăpa de această dată, 21 mai, va mai trăi 153 de zile într-un chin extraordinar de mare, ceea ce arată că mintea acestui om este tulburată, putem vorbi chiar de aspecte certe patologice", apreciază părintele.

Istodor spune că atitudinea lui Harold Camping este refractară cu privire la tot ceea ce înseamnă instituţie, din punct de vedere bisericesc.

Parintele Istodor spune că Harold Camping este un om important al mass mediei ( Harold Camping este proprietarul family Radio n.red.), iar asociaţia lui religioasă dispune de fonduri importante şi şi-a putut permite să plătească campanii publicitare în întreaga lume. "Este un aspect care ar trebui să ne pună pe gânduri", a conchis Părintele profesor universitar George Istodor.

preluat de aici

=)) Mare-i gradina si multi sar gardul sa intre in ea =))

"Cei care nu vor fi în măsură să treacă prin porţile raiului sâmbătă vor trăi în infern pe pământ până la 21 octombrie, când Dumnezeu va sfârşi cu acesta pentru totdeauna, distrugând fiecare fiinţă şi fiecare lucru" afirmă Camping.

Asa ca nu va bucurati inca,timpul trece repede si ca maine e octombrie,o noua isterie :D:

Daca va uitati la fata acestui individ, Camping, va dati seama ca e atins. Cred ca l-a ciupit strechea si de atunci o tine in crize misticoidale cu accentuari la momente specifice. E bolnav, saracul. La fel ca toti cei care vin cu tampenii de genul asta. Ii recomand socuri electrice.

Se pare ca am facut rost de o noua data a Apocalipsei: NASA trimite e-mailuri către toţi angajaţii sa se pregateasca! Interesantă desfășurarea din calendarul de aici pentru numai 3 luni depărtare! Puteţi vedea cum ei lasă să se scurgă lent informația fără a alarma prea multă lume dintr-o dată?

Am primit o informație astăzi (10 iunie 2011), despre faptul că NASA a trimis un e-mail în masă către toţi angajaţii NASA, care include link-ul următor: „Familia / Pregătiri personale”.

http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency...index.html
http://www.ready.gov/nle2011/index.html

"Până la 1 august 2011, toată lumea va şti ce urmează. Acesta este motivul pentru care doriţi să fiți în zonele de siguranţă pe data de / sau înainte de 1 august 2011. Când va afla toată lumea, prea mulţi oameni vor face acelaşi lucru pe care îl faceți voi acum, şi nu doriţi să vă găsiţi în situația de a rămâne blocat." (NASA)

În cazul în care NASA încercă să-și avertizeze angajaţii, spunându-le familiilor lor să fie pregătite, eu sunt chiar și mai convins decât oricând că AVEM ÎNTR-ADEVĂR O STEA BINARĂ GEAMĂNĂ CARE SE APROPIE.

Reuniunea Bilderberg are loc în prezent, şi toate mass-media / presa vrea să vorbească despre voturile unui congresman?

Apare mai mult de un singur film despre un obiect nou în sistemul solar, plus finalul de la „The Event” („Evenimentul”) celor de la NBC cu o nouă planetă!? (Nibiru?)

Este vorba despre a atinge oamenii țintă şi toată vorbăria asta despre septembrie / octombrie 2011 pare să fie din ce în ce mai mult o chestiune adevărată oameni buni.

Sper că sunteţi toţi pregătiți! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Acest email a fost transmis către mine de un prieten. El a spus că toţi angajaţii NASA primit acest e-mail în ziua de azi ....

Email Original

MESAJ AGENCYWIDE către toţi angajaţii NASA:

Punctul de Contact: Darrius Lewis, Direcţia de Asistenţă a Misiunii, Sediul NASA, 202-358-0608, darrius.l.lewis @ nasa.gov

Familie / Plan Personal de Pregătire:

"NASA este singura agenţie federală responsabilă pentru siguranţa poporului său şi bunăstarea lui aici, pe Pământ şi în spaţiu şi are un angajament pe termen lung pentru pregătirea în cazuri de siguranţă şi de urgenţă.

Pe parcursul anului trecut, Administratorul Bolden a subliniat importanţa programului „Familie / Pregătirea Personală” pentru întreaga familie NASA.

Familia şi planurile personale de pregătire sunt esenţiale pentru a proteja familiile şi comunităţile noastre în timpul situaţiilor de urgenţă potenţiale cum ar fi: incendii, inundaţii, cutremure, uragane, tornade, atacuri teroriste şi alte catastrofe neprevăzute.

Cele mai importante active în finalizarea cu succes a misiunii NASA sunt oamenii săi şi cei dragi lor. Agenţia a dezvoltat un set de ghiduri de informare concepute pentru a vă pregăti pe voi, familiile voastre şi animalele de companie pentru situaţiile de urgenţă.

Aceste ghiduri vă va oferi instrucţiuni de urmat pas-cu-pas despre cum să aplicați Planul de Pregătire a Familiei.

Toţi angajaţii sunt încurajaţi să descarce aceste ghiduri, să pregătească planuri, şi să le revizuiască împreună cu familiile voastre.

Agenţia a luat măsuri pentru a pregătirea familiei noastre NASA; acum este obligaţia dumneavoastră personală să vă pregătiți pe voi înșivă şi / sau familiile dumneavoastă pentru o situaţie de urgenţă." (NASA)

Pentru a vizualiza clipul video al Administratorului Bolden pe tema pregătirii familiei şi pentru a descărca ghidurile dumneavoastră pentru „Pregătirea Familiei”, vizitaţi:

[link la http://www.nasa.gov]

"Family/Personal Preparedness Plan

NASA is the only federal agency responsible for its people's safety and well-being here on Earth and in space and has a longtime commitment to safety and emergency preparedness. Over the past year, Administrator Bolden has emphasized the importance of Family/Personal Preparedness for the entire NASA family. Family and personal preparedness plans are key to protecting our families and communities during potential emergencies such as fires, floods, earthquakes, hurricanes, tornadoes, terrorist attacks and other unforeseen catastrophes.

The most important assets in the successful completion of NASA's mission are its people and their loved ones. The agency has developed a set of informational guides designed to prepare you, your families and pets for emergencies. These guides will provide you with step-by-step instructions on how to develop your Family Preparedness Plan.

All employees are encouraged to download these guides, prepare plans, and review them with your families. The agency has taken the steps to prepare our NASA family; now it is your personal obligation to prepare yourself and/or your family for an emergency.

To view Administrator Bolden's video on family preparedness and to download your Family Preparedness guides, visit:

[link to http://www.nasa.gov]" http://armadaa.blogspot.com/2011/06/nasa...-toti.html

Ce de zvonuri. Care mai de care mai traznite. Daca nu a fost sa fie pe 21 mai, e musai sa fie de la 1 august incolo...Perfidia e ca acestor aberatii li se "confera" o aura "respectabila" prin asocierea cu entitati cunoscute. Oricum originea acestor prostii ramane dubioasa...desi e clar ce hram poarta. De ce sa se mai gandeasca lumea la coruptie, la "ispravile" lumesti ale maharilor ?? Pai chiar, de ce ? Ni se arunca pretinsa instiintare data de NASA (o aberatie inventata de surse dubioase, ascunse, dar totusi cu interese destul de evidente)...rad si curcile de astfel de traznai...:P :P :P

Corect, daca deschizi link-urile de la NASA gasesti cu totul altceva :D: in nici un caz ce pretinde autorul articolului.Ciudat ca link-ul de trimitere nu se mai deschide :D: in blogul "Inuaki "(ieri se deschidea =))

Back