Pushavision
New member
- Reaction score
- 0
Si pentru Sf. Ap. Andrei cel intii chemat, ocrotitorul Romaniei.
Gogu said:paukkk said:cred ca profetia cu accidentul din marea neagra s-a indeplinit deja....atat doar ca am fost suficient de orbi si n-am vazut ca nu e vorba de "Marea Neagra" ci de marea neagra din golful mexic unde anul acesta a avut loc cel mai mare accident ecologic din istorie, iar marea a devenit neagra cu adevarat.
Ai dreptate, numai ca in golf marea nu a fost neagra pana in accident, si nici nu a fost vorba de hidrogenul sulfurat.
Cat despre faza cu calendarul, Bulgaria a implementat calendarul gregorian in 1916. Oare cineva poate face predictii luand ca baza alt calendar decat cel folosit curent?
Pai a fost vreo profetie in care sa se foloseasca cuvintele "hidrogen sulfurat"???? Ca io nu-l vad pe d'alde Nostradamusa sau d'alde Vanga zicand : in marea neagra , hidrogenul sulfurat va bla bla....
Stie cineva cum suna profetia scrisa? ca io parca am citit-o dar nu stiu exact pe unde ... si nu se vorbeste decit de marea neagra si un potop de cuvinte arhaice care sugereaza un accident.... nicidecum explozii sau " hidrogen sulfurat"
in ceea ce priveste razboiul....eu mi-as dori sa treaca noiembrie fara vreun conflict deschis .... asta ar insemna fie ca profetia e falsa, fie ca e interpretata gresit ....
Asta este o legendamagda said:de fapt,se stie ca razboaiele au cam inceput in urma unor crize economice severe.