• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Profetii despre anul 2010

Gogu said:
paukkk said:
cred ca profetia cu accidentul din marea neagra s-a indeplinit deja....atat doar ca am fost suficient de orbi si n-am vazut ca nu e vorba de "Marea Neagra" ci de marea neagra din golful mexic unde anul acesta a avut loc cel mai mare accident ecologic din istorie, iar marea a devenit neagra cu adevarat.

Ai dreptate, numai ca in golf marea nu a fost neagra pana in accident, si nici nu a fost vorba de hidrogenul sulfurat.
Cat despre faza cu calendarul, Bulgaria a implementat calendarul gregorian in 1916. Oare cineva poate face predictii luand ca baza alt calendar decat cel folosit curent?

Pai a fost vreo profetie in care sa se foloseasca cuvintele "hidrogen sulfurat"???? Ca io nu-l vad pe d'alde Nostradamusa sau d'alde Vanga zicand : in marea neagra , hidrogenul sulfurat va bla bla....

Stie cineva cum suna profetia scrisa? ca io parca am citit-o dar nu stiu exact pe unde ... si nu se vorbeste decit de marea neagra si un potop de cuvinte arhaice care sugereaza un accident.... nicidecum explozii sau " hidrogen sulfurat"

in ceea ce priveste razboiul....eu mi-as dori sa treaca noiembrie fara vreun conflict deschis .... asta ar insemna fie ca profetia e falsa, fie ca e interpretata gresit ....

Nu cred ca o sa fie nimic :) Nu vine razboiul cand vrea Nostradamus si Vanga :D Iar cutremurul mare nu vine cand vrea Istrate =)))

In ceea ce priveste viitorul, profetiile se bat cap in functie de traducator, translator sau interpret .... chiar sunt nostime:
- daca e rus/rusofil atunci viitorul e naspa dar mama rusie va triumfa .... si atunci de ce apar profetii despre cele 50 mil de rusi care vor muri?
- imi plac profetiile care implica romania .... sunt la fel de simpatice ca cele in care rusii vorbesc de mama rusie: romania va fi "miezul" noi suntem buni si vom scapa, aialalti sunt rai si vor ....
- ma uitam cite profetii si citi profeti sunt, chiar pe site-ul asta .... cu cifre si date clare , cu nenorociri si altele..... si apar rubrici dedicate lui ioan istrate si doru bem ?????? sigur, nea' nostradamus nu apare pe pagina principala ca-i greu de tradus si e si greu de interpretat si nu te prinzi ce a vrut sa spuna decit dupa producerea evenimentului ....

despre Vanga se spun multe .... stiti expresia " ce ti-i scris in frunte ti-i pus" .... expresie uzuala de altfel in folclorul romanesc... ei bine despre baba vanga se spune ca citea data mortii pe fruntea celui din fata .... ea prin asta a ramas celebra , nu prin profetii

si daca tot vorbim despre profeti si profetii .... eu am cunoscut-o personal pe o doamna care apare in categoria " alti prezicatori" - valentina garlea din iasi .... sigur, a fost usor de deschis topicul si de pus un articol din ziar .... unii ii spun "clarvazatoare", altii ii spun "sarlatana" sau "escroaca" .... ce va pot spune este ca intilnirea aia mi-a schimbat modul de a privi lumea, profetii sau profetiile....

si va asigur ca dupa jumatate de ora de discutii cu dumneaei oricine si-ar schimba viziunea despre viata .... pacat ca de multe ori uit de intilnirea aia si ca orice "pamintean" care se respecta imi bat capul "cu cele lumesti" ; oricum, va pot spune ca si acum ma trec fiori in urma acelor intilniri si-mi aduc aminte ca despre niste experiente ciudate si extraordinare in acelasi timp...

mda, s-ar putea previziunile sa se adevereasca....cred ca ne ia mama dracului daca incep astia sa-si dea nucleare in freza asa cum zice baba vanga ....

Eu sunt de parere ca incidentul asta va trece la fel de neobservat ca multe altele.
Va vui presa cateva zile, apoi liniste si pace, pana la urmatorul incident care, si acela, va fi "miezu" urmatoarei apocalipse.

mda...asa e.
de fapt,se stie ca razboaiele au cam inceput in urma unor crize economice severe.

magda said:
de fapt,se stie ca razboaiele au cam inceput in urma unor crize economice severe.
Asta este o legenda :)

In plus, de ce Coreea de Nord nu a plecat "in excursie cu tancurile" spre sud cand era foametea mare la ei?

The North Korean fire came as the South's military conducted routine drills in waters off the island, which is about 10 kilometers [6 miles] from the North ....

inteleg eu bine? au atacat astia fiindca sudul a forat dupa apa inaintand spre teritoriul lor?

Nope, este vorba de exercitii militare, nu de foraje.

nuj cum moasa'sa intr-un an intreg n-au avut timp sa-si dea coate in gura....exact in luna cea mai urmarita s-au gandit sa faca schimb de experienta cu obuze. Ciudat, nu?

Se calca pe bataturi de vreo 60 de ani continuu pe zona granitei :)

Apropo, cred ca in afara de noi, romanii, si poate si de bulgari, nu cred ca mai urmareste cineva pe baba vanga si profetiile ei privind al treilea razboi ce tre' sa inceapa in noiembrie 2010 :)
Oricum, mai sunt vreo 6-7 zile si gata, scapam si de razboiul asta :)

Back