• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PROGRAMUL HAARP

Raspunsuri democratice...asta intr-o lume democratica si corecta...Daca ne limitam la o curiozitate made copil ,atunci sa nu ne mire ca si raspunsurile vor fi la fel.

Ce simplu pare ....intrebarile pe care ni le punem sunt multe ,problema este raspunsul. :p

Sa inteleg as putea sa citesc dar n-as putea sa postez in forumul tau ?

Eu nu inteleg de ce le-a mai facut...Daca faci un forum atunci fa-l sa fie forum.De ce le-ai facut Sarrah?

Nu neaparat, ce , tu nu ai un stoc de "favorite" al tau si doar al tau ?. La urma urmei ce m-ar interesa pe mine materiale despre clima ? pe cand ei ,ii sunt necesare pt statistici,studii etc. daca este in bransa.

anuk said:
Sa inteleg as putea sa citesc dar n-as putea sa postez in forumul tau ?

Nici, nici. Nu am vrut sa mai vorbesc cu nimeni, dar pasiunea "sa mearga"
Sunt setari, stii tu, si interzici accesul. Doar nu trebuia sa ma opresc din cauza asta.

Dca vrei o baza de date pt uzul tau iti deschizi un fisier in pc si aduni acolo tot ce vrei nu iti faci forum pt asta ,pentru ca ar insemna sa fii la mana netului:)) Deci eu tot sunt nelamurita de ce si-a facut Sarrah forumuri daca nu permite accesul in ele?

Salvez harti, enorm de multe harti.
Pai e sigur un forum, nu se pierd date. Oricum, datele principale le salvez pe toate trei, pentru siguranta salvarii.
Apoi, pot accesa si de pe alt calculator, de oriunde, un PC se poate defecta oricand.
In privinta accesului, poate intelegi, poate nu, e mai delicata problema...
Uneori imi doresc sa comunic pe net, alteori nu! Prefer sa am un loc al meu...
Nu stiu ce m-as fi facut daca nu aveam aceasta posibilitate.
Fiecare lucru important trece in topicul respectiv, ca si aici!

Back