• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

reclamatii

Lucifer

New member
Reaction score
0
domnule Admin,mi-au fost sterse aseara 3 articole..pot sa stiu dc?

In care topicuri ai postat ? Nu vad sa fi fost sterse . Am vazut doar postare la "Realitatea e o iluzie ? "

Nu-i posibil sa fi uitat sa apesi pe buton,oboseala sau neatentia....? Ultima interventie a moderatorilor a fost pe 22 februarie la un spam.

Nu a fost sters nici un mesaj de-al tau. Si am cautat foarte bine.
Esti sigur ca ai postat?

Am rezolvat eu.
Era de la tag-urile de "quote" bagate aiurea in postari.

Gogu said:
Am rezolvat eu.
Era de la tag-urile de "quote" bagate aiurea in postari.

OK.Bine ca s-a lamurit.

va multumesc si-mi cer scuze..este posisibil ca sa fi fost o neatentie din partea mea sup presiune oboselii.

Nu stiu daca am nimerit locul, vreau sa spun ca am reusit sa schimb parola cu una inteligibila (sper sa si mearga)
De la profil- schimbare parola. Am introdus parola veche (copy-paste din mail) si am introdus noua parola, cea dorita.

A mers, m-am delogat si relogat cu noua parola. Asa ca voi putea accesa de pe orice calculator.

Scuze daca am fost off-topic (sigur se va gasi cineva, stiu eu cine sa spuna asta!)

On topic:

Reclam faptul ca mi s-a reprosat ca am vrut sa fur...un topic!

Detalii la Anuk, topicul harta temperaturilor.

anuk Scris:
Iti este cunoscuta notiune de fairplay? Esti primul user care-si insuseste un topic al altcuiva.

Sper sa ai demnitatea si sa nu stergi mesajul, sa il vada toti!

Si ce a facut rau Anuk ?! :) Din moment ce anuk a deschis acel topic si se tine de el , nu cred ca avea rostul ca altcineva sa posteze ceea ce face ea ... :)

+ inca ceva :) Ai terminat-o cu degetica ...acum vrei sa ne iei la rand ? :)

Fara flame, va rog.
Momentan, am intervenit pe acel topic putin.
Sper sa fie OK.

Back